Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התעניינתי ברכישת סיאט איביזה1.2 TSI DSG שנת 9.2013 ממוכר פרטי אבל מסתבר שהרכב עבר טיפול ב 17 אלף קילומטר אחרי שנה ושלושה חודשים על הכביש בערך ועד עכשיו הרכב נוסע על הכביש עם 57/56 אלף קילומטר ללא טיפול נוסף. האם כדאי להתרחק מרכב כזה או שיש סיכוי שהנזקים שניגרמו אינם משמועתיים?

*לא פירסמתי פוסט זה בפורום יעוץ לפני קניה כי ידעתי שאת התשובות הטכניות כדאי לשים כאן.

תודה

פורסם

40 אלף ללא טיפול?

לא הייתי רוכש רכב מבן אדם שמזניח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חסר, אין כל כך בשוק מהדגם שאני מעוניין בו (ספורט 5 דלתות) ואם יש אז אנשים דורשים אלפים מעל המחירון בגלל "ביקוש" או תוספות ששמו במעמד הקנייה...

פורסם

לדעתי עדיין לא נגרם נזק בלתי הפיך למנוע, אבל כן הצטברו משקעים. צריך לקנות את המנוע עם תוסף ולהחליף שמן במיידית.

מחיר רכב כזה צריך להכיל הפחתה של לפחות חצי מעלות החלפת מנוע.

פורסם

מסוכן מדי. מדובר בנסועה משמעותית מעל מה שהיצרן דורש כמרווח סביר בין טיפולים - כמעט פי 3!

בהחלט יתכן שנגרם נזק שיהיה יקר מאוד לתקן, אבל את זה תגלה רק בהמשך.

אני הייתי מדלג לרכב הבא.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
שלום,

התעניינתי ברכישת סיאט איביזה1.2 TSI DSG שנת 9.2013 ממוכר פרטי אבל מסתבר שהרכב עבר טיפול ב 17 אלף קילומטר אחרי שנה ושלושה חודשים על הכביש בערך ועד עכשיו הרכב נוסע על הכביש עם 57/56 אלף קילומטר ללא טיפול נוסף. האם כדאי להתרחק מרכב כזה או שיש סיכוי שהנזקים שניגרמו אינם משמועתיים?

*לא פירסמתי פוסט זה בפורום יעוץ לפני קניה כי ידעתי שאת התשובות הטכניות כדאי לשים כאן.

תודה

שנה ו-3 חודשים זה אומר בערך 1/2015 או 12/2014.

משמע: מהטיפול האחרון עברו בערך שנה ו-4 חודשים.

בשנה הזו הרכב נסע "פתאום" 40,000 ק"מ כאשר קודם לכן נסע בערך 17K ק"מ בשנה ו-3 חודשים ?

קצת מוזר אבל הכל יכול להיות.

איך המוכר מסביר את זה שלא טיפול 40,000 ק"מ ברכב ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוען שבגלל שהוא מחפש למכור את הרכב אז הוא דחה את הטיפול והוא אמר שהוא חשב שהטיפול הבא הוא רק ב-50 אלף ולא כל 15 (ובכל מקרה גם ב -50 אלף לא עשה).

לפי מה שידוע לי רכב מודרני צריך לעבור כל 15 אלף או שנה המוקדם מביניהם, אני צודק?

אגב, אחרי כמה זמן שהרכב על הכביש מרווח הטיפולים משתנה מכל 15 לכל 10?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מעניין מה המוכר אומר בעניין.

כנראה הוא חושב ש"כל 15K או כל שנה" זה לבחירתו. הוא מטפל כל שנה ועכשיו הוא מוכר את הרכב אז חוסך את הטיפול הבא כבר 3 חודש לשיטתו.

בכל אופן אם זה המצב והרכב עבר 40K ללא טיפול הייתי ממשיך לחפש.

בגלל אנשים כאלה מזל שיש טסט שנתי, כי אם אלה מרווחי הטיפולים שלו, לך תדע מה דעתו בנוגע להחלפת צמיגים ובלמים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה בטוח שזה לא סוחר ?

ראית שם ברישיון ותעודת זהות ?

הבן אדם כבר עשה טיפול ב 17,000 ק"מ אז איך הוא חשב שהטיפול הבא ב 50K ?

משהו כאן קצת מריח לי מסריח...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אתה בטוח שזה לא סוחר ?

ראית שם ברישיון ותעודת זהות ?

הבן אדם כבר עשה טיפול ב 17,000 ק"מ אז איך הוא חשב שהטיפול הבא ב 50K ?

משהו כאן קצת מריח לי מסריח...

איציק

חקרתי קצת וכנראה שזה סתם סטודנט צעיר שהזניח מהסיבות שלו.

לא נפגשנו עדיין, הכל נאמר בטלפון/וואטסאפ...

פורסם

שמע, לשילוב TSI-DSG יש מספיק בעיות (לכאורה, ע"פ שמועות כביכול) גם כשמדובר ברכבים מתוקתקים כמו שעון שוויצרי במוסך מורשה עם חלפים מקוריים.

לקחת רכב שפיספס שני טיפולים (נניח 15,30,45 לפי קילומטרז' ולא שנתון) זה סיכון שאני אישית לא הייתי לוקח.

אם יש לך כסף מיותר - תפאדל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

היה פה שרשור או 2 על מנועים שטופלו כל 30000 ק"מ וכמות המשקעים/בוצה שהצטברה בהם,חפש.

גם אני ממליץ לדלג, מבין שכנראה יקח עוד זמן למצוא אחד אחר,אבל בכל זאת, קשה לדעת מה הולך במנוע ואם פלאשינג יעזור מספיק.

Miata ND2

• תוכן חדש...