Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש לגמלאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבי הגמלאי והאלמן יש מזה כ16 שנים גולף ידנית שקנה מהחברה. כמעט ולא נוסע בה יחסית(100000 ק"מ)הצלחנו לשכנע אותו לקנות רכב חדש .לבקשתו מחפשים רכב יד ראשונה אפס קילומטר .מוכן גם משנתונים קודמים.לדעתי יתאים לו מיני או סופרמיני.עיקר הנסיעות עירוניות ולא ארוכות.מבקש המלצות לדגמים.

פורסם

אם הוא גימלאי קודם כל הייתי בודק את נוחות הכניסה הישיבה והנסיעה. בגלל עניין הנוחות, נראה לי שהייתי מוותר על קטגוריית המיני והולך על סופר מיני.

אם הוא מעוניין להשאר עם רכב ידני הייתי שוקל סיאט איביזה ידנית עם מנוע אטמוספרי (טורבו לא ממש מומלץ לנסיעות קצרות עירוניות) משנות הדגם האחרונות - יש היצע עצום בשוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן עקב היותו בריא בשר אני גם חושב שכדאי לו סופר מיני .תקציב לא בעייתי אבל מצד שני הוא מתעקש על רכב שכבר שוכב (תקוע )אצל היבואנים ולכן יבקשו עליו מחיר מוזל. יש דבר כזה ? הוא מעונין באוטומטי.

פורסם

במצב הקיים בשוק החדשות, היבואנים מצליחים להעיף כמעט כל מה שזז - בטח בפלחי השוק הפופלריים. מציאות אפשר בד"כ למצוא בדגמי נישה לא מבוקשים.

אולי לדוגמא קיה פרו-סיד (לא סופר מיני אבל די נחמדה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

פיג'ו 2008 יכול להיות אופציה מוצלחת. כניסה גבוהה אבל לא גבוהה מדי, נוחות נסיעה טובה. יש דגמים ישנים שיושבים אצל היבואן כך שסביר שניתן לרכוש במחיר טוב. אבל יש לשים לב שאלה דגמים טרום מתיחת פנים שעיקרה מעט קוסמטיקה (לא קריטי) ומנוע ותיבת הילוכים חדשים ומודרניים (1.2 ליטר טורבו ותיבת 6 הילוכים במקום 1.6 ליטר ותיבת 4 הילוכים). אני אישית הייתי בוחר בדגם לאחר מתיחת הפנים עם יחידת הכוח החדשה, אבל במקרה שלכם - כשהרכב מיועד לאדם מבוגר, יש מצב שהייתי מסתפק בדגם לפני העדכון.

פורסם

בהמשך להודעה שמעליי ממליץ להסתכל כאן

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ה2008 באמת יכולה להיות אופציה טובה אבל לי דווקא קפץ לראש הקיה פיקנטו, מבחינת רכב אין ספק שזה אחלה של רכב גם קטן וגם מתאים לנסיעות עירוניות וקצרות אבל יותר מזה עניין האחריות שקיה מציעים 7 שנות אחריות על הפיקנטו ככה שהוא לא יצטרך להיות לחוץ על עוד הוצאות על תיקונים ובעיות וזה יכול להיות פיתרון טוב

בכל מקרה הייתי ממליץ לך לקחת את אבא שלך לנסיעות מבחן על הדגמים שאתה חושב שיתאימו לו רשמת שהוא כבר 16 שנים על אותו רכב צריך לראות מה מתאים לו מבחינת נוחות נהיגה.

• תוכן חדש...