Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מGeekBuying קניתי מצלמת אקסטרים (Xiaomi Yi), אחלה מחיר והגיעה בלי בעיות.

מGearBest הכל מגיע אבל באיחור משמעותי. אני קונה משם בעיקר שטויות קטנות שלא אכפת לי שיגיעו באיחור, אבל מצד שני צריך שיגיעו בסופו של דבר במקום לריב עם מוכרים באיביי שלא שולחים את המוצר והתכנית העסקית שלהם היא שתשכח מההזמנה.

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
שוגי+קורנפלקס=שוגיפלקס

זול+יוקר=זוקר

יש לך חיבה להלחמי בסיסים?

יש לי סימפטיה לאמנות קונספטואלית בתל אביב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

גם אני הפסקתי לקנות מעלי שוק אקספרס ‚ זה פשוט לוטו איתם וכמו שרשמו אין כמעט גב ‚ מעדיף לשלם יותר אבל לדעת שיש אמא ואבא ‚ היום רוכש רק ב-EBAY או באמזון בלבד .

פורסם

איזה גב צריך באליאקספרס?!

נתקלתי בשני מוצרים שלא הגיעו, פתחתי דיספיוט בשני המקרים וזוכיתי בסכום מלא.

מנסיוני, רוב הבעיות נובעות מדואר ישראל.

-

פורסם (נערך)

ההגנה של עליאקספרס טובה למוצר שלא הגיע. במקרה של מוצר שונה מהמתואר, מזוייף, פגום, לא מתפקד, ההגנה עלולה להיות טובה פחות משל איביי.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

לי היו כמה מקרים לאחרונה של בעיה עם מוצרים

שהגיעו פגומים/שבורים מעלי אקספרס, ובשני מקרים

נשלחו בלי שום בעיה מוצרים חלופיים, שהגיעו תקינים.

במקרה אחד היה מוכר שהתקשורת איתו לא הייתה טובה,

ולכן פתחתי דיספיוט, ואחרי כמה ימים היה זיכוי מלא בכרטיס

האשראי. סה"כ לא חושב שיש שוני מהותי בינם לבין איביי.

רוב המוכרים הגונים, וכמו באיביי יש ויש.

פורסם

כל מי שכתב שהוא מתנזר מעליאקספרס, בעוונותי הרבים עליאקספרס הוא אתר הרכישות המרכזי שלי כרגע.

אציין שאני ממש לא משתמש סטנדרטי כשמדובר בקניות באינטרנט. היה לי באיביי יוזר עם מעל ל-400 פידבקים (וקחו בחשבון שלא כל מוכר משאיר פידבק) היוזר הנוכחי שלי באיביי עם 290 פידבקים.

ומאז שהתמסרתי לעליאקספרס ביצעתי שם כ-400 רכישות.

כמעט כל מוצר שאני מעוניין לרכוש, זול יותר בעלי אקספרס. לפעמים בחצי דולר ולפעמים במאה דולר. למרות החסרונות, עדיין משתלם לי לרכוש בעלי אקספרס. כמובן כשאני מעוניין לרכוש משהו מקורי אז אני פונה לאיביי ולאתרי מכירות אחרים.

עד עכשיו הצליחו לעקוץ אותי פעם אחת, זה היה באחת מהרכישות הראשונות שלי באיביי ונעקצתי ב23 דולר. הייתי צעיר לח ודביק ולא ידעתי שאם אני סוגר דיספיוט אז נגמר הסיפור.

אני לא מפחד לרכוש ממוכרים חדשים עם אפס פידבקים. אם זה משהו שחשוב לי לקבל בזמן סביר אז אני לא רוכש ממוכר חדש כמובן.

תתפלאו, אבל ברוב הפעמים קיבלתי את המוצרים מהמוכרים החדשים מחוסרי הפידבקים. ותמיד זה במחירים נמוכים משמעותית משאר המוכרים.

בעניין איכות הגנת הקונה של עלי, ללא ספק היא נחותה משל איביי. קרו לי עשרות מקרים של מוצר שלא תאם את ההזמנה, ולא שמתי לב לסוג מוכרים שיותר/פחות מעורב בזה, אין דבר כזה שעליאקספרס יתנו זיכוי על מלוא הסכום וישאירו לך את המוצר. תמיד הם מחליטים על שתי אופציות לבחירת הקונה: משלוח המוצר חזרה אל המוכר וזיכוי מלא. או להשאיר את המוצר ולקבל כ-80 אחוז מהסכום. כל אחד שעושה את החשבון בראש מגיע למסקנה שעדיף לו להשאיר את המוצר אצלו, אפילו כשהמוצר יכול רק להחזיק דפים שלא יעופו ברוח.

אני גם מכיר מקרוב את המספרי מעקב הפיקטיביים, אבל הם לא מעניינים, הפסקתי מזמן לעקוב אחרי החבילות. גם ככה אפילו כשהמספר מעקב אמיתי הוא בקושי מוציא מידע.

אבל החוצפה של המוכר הספציפי הזה הדהימה אותי.

פירסם לי בסמוך לרכישה מספר פקטיבי X

כשמגיע זמנו להגן על עצמו, הוא ממציא מסמך עם מספר פקטיבי Y וטוען שאספתי את החבילה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מתן, קניתי לפני כמה חודשים מתקן מתקפל ללפטופ, הגיע שבור (ציר אחד הגיע מפורק)_ -קיבלתי זיכוי מלא 30$. והמוצר נשאר אצלי.

ייש בעלי גן מוכרים הוגנים שלא מחכים לדיספיוט.

לכן כתבתי קודם, לבדוק היטב בפידבקים, התייחסויות לזמני הגעה, אופן הגעה, פידבקים שליליים ולא רק לגבי טיב המוצר.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

מה שכתבתי מתייחס לדיספיוט שהגיע לשיפוט של עליאקספרס.

כמובן שיש גם מוכרים שיפתרו את הבעיה במהירות ללא התערבות של עלי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני פתחתי בעלי אקספרס דיספיוט וקיבלתי זיכוי מלא, גם, ללא משלוח המוצר הפגום.

כמובן שיש המון מוכרים שלא מתעסקים עם זה, וישר שולחים מוצר חלופי או זיכוי מלא,

בלי לבקש את המוצר הפגום.

• תוכן חדש...