Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב ללא טסט עשיתי ביטוח כולל שמשות . אחרי שבועים החליפו לי מצבר ובזמן ההחלפה סדקו לי את השימשה.

ניגשתי לטסט וכשילו אותי על זה . אני יכול להפעיל את הפוליסה של השמשות? לא יכולים להגיד לי להוכיח להם שלא ככה רכשתי את האוטו?

פורסם

אין צורך להגיד להם כלום, מכיוון שהם לא שואלים.

עשית ביטוח שמשות, השמשה תוחלף ללא עלות, גם אם אתה שברת אותה בטעות.

ארז רונן

פורסם

עידכון

ניסתי לגשת לטסט ככה והכשילו אותי על השימשה

נתבקשתי לגשת למתקין שמשות עם ביטוח רכב והרשיון .זה היה אתמול .היום חזרו אלי שחברת הביטוח לא מוכנה לשלם את השימשה בגלל שאין לי טסט.

מה הקשר לטסט לשימשה? נגיד וביטחתי את האוטו מקיף והיו גונבים לי את האוטו לפני שהספקתי לעשות טסט גם לא היו משלמים?

אין לסוכן דרך לסדר בגלל שזאת שימשה קידמית לרכב משנת 98

פורסם

תנסה לגשת למכון הטסטים ולהתחייב בפניהם שתתקן את השמשה, תסביר להם שהם מסרבים לטפל לך בשמשה כל עוד אין לך טסט , ומצד שני את הניגוד, יכול להיות שיקבלו בהבנה את הדברים ויסייעו לך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
אין צורך להגיד להם כלום, מכיוון שהם לא שואלים.

עשית ביטוח שמשות, השמשה תוחלף ללא עלות, גם אם אתה שברת אותה בטעות.

זה לא ממש נכון. אתה הולך לזגג שמגיש תביעה לביטוח ושם אתה צריך לספק הסבר איך זה קרה.

הליך מאוד פשוט שאמור להסתיים בהזמנה של שמשה חדשה.

פשוט תגיד שזה מאבן בכביש וזהו..

A3

A4

פורסם

פות"ש - 1. כמה זמן הרכב בלי טסט ? האם פרק זמן של שנה+ או פחות ?

2. האם יש לך אישור תנועה לצורך תיקונים ממשרד רישוי ?

פורסם

לאוטו אין טסט יותר משנה. ניגשתי לטסט ונכשלתי . קיבלתי טסט זמני לתיקונים

אין להם בעיה איך נישבר. הם טוענים שבגלל שאין טסט הביטוח לא בתוקף.

פורסם

לגבי חברת ביטוח- אני חושש שהם צודקים.

בביטוח חובה - החוק מתווה באופן מדויק באילו מקרים הביטוח אינו תקף.

בכל שאר הביטוחים- זה תלוי בשיקולים של חברת הביטוח, קרי בתנאים שחברת הביטוח הציבה בפוליסה.

האם חשבת לפנות למי שהתקין לך את המצבר, לבדוק אם יש לו ביטוח ?

במידה ואין לו ביטוח (או לא מוכן להפעיל אותו) - אני מניח שיהיה קשה להוכיח כי הוא גרם לנזק.

ואז האופציה היחידה שתישאר לך - להחליף את השמשה על חשבונך.

פורסם

זה שהרכיב לי את המצבר זה לא זה שמכר לי אותו. חבר הרכיב . חובת ההוכחה שהשימשה לא היתה שבורה לפני היא עלי או על חברת הביטוח?

למה לא שולחים את כל מי שעשה ביטוח שמשות לבדיקה כמו ששולחים לבדיקת מיגון ? אני נפלתי בין הכיסאות

במידה ואקנה שימשה משומשת איך אראה להם שזה הוחלף כבר ?

• תוכן חדש...