Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו היא נראית נינג'ה סקסית!

אני חושב שצריך להכניס את כל מי שגר בחו"ל למעקב, אל תתנו להם לפרסם פה פוסטים חופשי.

תתחדש ותודה על השיתוף :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש!

זכור לי במעורפל שנפוצות בעיות חלודה בבתי הבולם הקדמיים, בתא המטען בסוף האמבטיה ובמסגרת החלון הקדמי, האם קיבלת תמונות של מקומות אלו והרכב נקי?

כמו כן בדוק את הדיפינציאל, אם אני זוכר נכון הוא יחסית עדין ולא הוחלף שמן בתדירות גבוהה אז הוא בסיכון- חפש סדקים ואולי שווה לפתוח אותו ולבדוק מה מצב השיניים במידה וזה לא עבודה יקרה בשוודיה.

אגב, הדגם הנ"ל אמור להגיע עם ספוילר לא? (למרות שהרבה יותר יפה לה ככה)

הרכב נראה מדהים, ולפחות מבחינתי חלום מוטורי רטוב...

ואסיים בברכת "אני ירוק מקנאה"- תתחדש ומאחל לך להינות מכל רגע עם הכלה החדשה.

פורסם

אני בכלל בעד לחסום את הפורום לגישה מחו"ל.

מי צריך תרבות מוטורית כשיש אוטומוטור?

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

תתחדש מאור!

מה חוקי ההגה בשבדיה? האם אפשר לנהוג עם הגה מ-2 הצדדים בלי בעיה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
תתחדש מאור!

מה חוקי ההגה בשבדיה? האם אפשר לנהוג עם הגה מ-2 הצדדים בלי בעיה?

כמו שהוא כבר ציין, בכל מדינה שמותר גם הגה ימני וגם שמאלי דרוש רק כיוון של אלומות האור

פורסם

אם מגרדות לך האוזניים, אני לוקח אחריות.

תתחדש, פשוט כיף לקרוא.

ובגלל שאני מציאותי, אני לא אאחל שבקרוב נוכל להנות מתהליך דומה בארץ אלה שהרילוקיישן שלי לקנדה יעלה כבר הילוך!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תתחדש ותהנה!!!!

מפרגן לך שתצליח להדיח אותי אבל ליתר בטחון ומחשש למעמדי אני מכין את האצבע בהיכון להקיש על החיוג המהיר לשירלי מפרארי.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נראה אחלה רכב תתחדש !! למרות שאני לא אוהב את הצורה של הr33 (לוויתן), בדקת לגבי r32 gtr היה הבדל משמעותי במחיר?

פורסם

פיש,

אכן קיבלתי תמונות של האיזורים האלה והרכב נקי.

שמן גיר ודיפ' הוחלף לאחרונה ב2013 ומאז הרכב עבר עוד 23K ק"מ. באותה הזדמנות עבר גם טיימינג וטיפול תקופתי.

בכל אופן, בתכנון שלי רענון מלא כשהרכב יגיע הנה- כולל שמני מנוע, גיר ודיפ'. בכל אופן, אני לא דואג לדיפ', במקרה הכי גרוע אלה חלקים שזמינים וזולים כאן.

לגבי מחירי עבודה, אני מתכנן לעשות את מרבית העבודה בעצמי.

יש כאן דיי הרבה קבוצות שהתארגנו והשכירו מוסך/גראג' יחד, כל חבר משלם 200-300 שקלים לחודש ומקבל אחסנה מקורה ומאובטחת לרכב, מקום אחסון לציוד (עבור סט ג'אנטים וצמיגים למסלול, למשל), פינת קפה וגישה מלאה לכלים ואביזרים על מנת לעבוד על הרכב.

כרגע אני מחפש את החבורה שמתאימה לי.

הרכב באמת אמור להגיע עם ספוילר נמוך, אבל בזאת הורידו. גם ככה אני מעדיף את הלוק הנקי (אלא אם מדובר בספוילר GTR עם להב קארבון), ובמקום זה יש ליפ קדמי של Nismo.

בנושא הGT-R, המחירים כפולים ומעלה. כמו שאמרתי, היתרון שלי ב GTS-T הוא מחיר התחלתי "נגיש", שיאפשר לי להסתגל להגה ימני. הרעיון הכללי הוא למשוך שנתיים-שלוש איתה, ובמידה ואחליט אשדרג לGT-R כאשר מרבית השיפורים יוכלו לעבור אליה.

מצד שני, אם כבר יש לך GTS-T מוכנה למסלול, ההבדל המהותי בינה לבין GT-R יהיה בהנעה כפולה מול אחורית וביכולות התרברבות ("יש לי GTR"). נחיה ונראה.

אגב, גם הסבה לRB26 מיותרת לחלוטין.

בשוודיה מותר לנסוע עם הגה בשני הצדדים (רק תבחרו צד אחד:lol:), כל עוד הפנסים מותאמים לתקן המקומי.

למען האמת, שוודיה אחת המדינות הכי פרוצות שיצא לי לראות מהבחינה הזאת, זכורים לי פרויקטים שראיתי עוד לפי 10 שנים שלא האמנתי שנוסעים פה בכבישים.

כמעט הכל חוקי לכביש כאן, אנשים לא רואים בעיניים- יש כאן בימרים עם מנועי 2JZ וטורבו שכדי להכניס היו חייבים לחתוך את מכסה המנוע- עם רישוי וטסט:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

שמח לשמוע.

האם אתה הבחור שהיה עם GT מוסבת לSTI לפני כמה שנים טובות? אם כן יצא לנו להיפגש במגשימים...

גם אני מעדיף בלי הספוילר האחורי והרכב הספציפי שלך נראה פשוט וואו.

אם יש לך יכולות בסיסיות כמו שציינת, ממליץ לך לנקות טוב טוב את התפר בין בתי הבולם הקדמיים לבין הכנף ולמרוח חומר נגד חלודה לכל מקרה שלא יהיה.

כנ"ל בתפר בין תא המטען לכיוון הפגוש האחורי.

ושוב, אם מגרד לך האף\אוזניים, זה כנראה בגללי :wink:

פורסם

זה מאור אחר, לי הייתה STI שחורה.

עבודות מניעת חלודה בהחלט בתכנון, כדי לוודא שימור. למרות שהרכב ישמר בחניה מקורה ויצא למסלול בלבד זאת בעיה לא פשוטה כאן, עם הגשמים, שלג ומלח על הכביש.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אכן אייקון. תתחדש.

יפה לה חלק בלי ספויילר מצועצע.

ההבדל בין ה-GTS ל-GTR זה טורבו אחד מול שניים, לא?

פורסם

הרבה סרטונים ביוטיוב מכתירים את הסקייליין כרכב אייקון הרבה יותר מאשר מכתירים את ה GT-R כרכב טוב. אם הבנתי נכון הוא בעל פוטנציאל שיפורים גדול (אם אתה בקטע).

תתחדש ותהנה

• תוכן חדש...