Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלופה לסופרב החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שה-6 לא מתחרה לדגמים הספציפים האלו.

הפער תמחור הוא גם רציני.

לדעתי האישית, קאדילק. אמנם התמחור שלהם טיפה יותר גבוה, עברתי כמה פעמים בסוכנות שלהם (מרחק של כמה דקות ברגל מהמשרד), לא היה לי צורך להכנס איתם למשא ומתן על מחירים, יותר עניין אותי להתרשם מהרכבים, אבל הם גם מבלי שניסיתי אמרו שיתנו הצעות מאוד אטרקטיביות.

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביררתי לקבל ה ATS , ישבתי ראיתי , בו נגיד שאם מחפשים ביצועים ויותר ספורטיביות בהחלט אופציה לא רעה.

מבחינת נוחות , מרווח פנים (בעיקר מאחורה לא מספיק בכלל לטעמי) ואבזור הם לא שם , לפחות לא בדגם הכניסה שעולה כמעט אותו דבר , בדגם הבחיר כבר כן יש מקום להשוואה ישירה גם מבחינת מערכות וגם אבזור , אבל הוא יקר ב 60 אלף כמעט.

וההנחה שם לא כזו משמעותית , צפיתי ליותר בכנות , הם לאומת סקודה כמעט ולא מוכרים , הם צריכים להיות הרבה יותר אגרסיבים.

2017 Type R

פורסם

הגרסא הבכירה של ה-ATS מרשימה בכול פרמטר.

נכון שמבחינת מחירון זה הפער כפי שציינת, אבל זה מחירון, ולמיטב ידיעתי הם דווקא אגרסיביים בתמחור.

לא יודע מה קרה במקרה שלך, כמה בדיוק הציעו לך וכמה הקדשת למשא ומתן כולל חוזר במידת הצורך. (הם די גרועים בלסנן לקוח פוטנציאלי לבין סתם מתעניין)

אני רק יכול לומר שבטווח מחירים שכזה, ואם מחפשים מתחרה ראוי לסופרב בדגמים שציינת, הרי ברור שהאלטרנטיבה זה הקאדילק.

פורסם (נערך)

הייתי בסוכנות פעם אחת , ציינתי מראש שאני מחפש חלופה לסופרב עכב זמני הספקה גבוהים.

וציינתי מראש שבמידה ואקבל הצעה טובה יכל מאוד שתהיה קניה , לגבי הגרסה הבחירה מראש לא ביררתי כי היא הרבה מעל התקציב שלי , לגבי דגם הביניים שאמור לעלות כ 260 ההנחה הייתה אחוזים בודדים ולא ראיתי שום מאמץ מצד הסוכן לקדם את המכירה.

לגבי כמה השקעתי , לא יודע מה מצופה בתור קונה שבאמת רוצה , אך לדעתי להגיע פיזית לסוכנות ולהיות שם כשעה הכולל בחינת הרכב לעומק , לשמוע הסבר מהנציג לשמוע על יתרונות ואז לקבל הצעת מחיר ובירור לגבי מימון , הספקה... , נראה לי שזה יותר ממספיק כדי להראות רצינות.

האמת שחבל כי מאוד רציתי רכב יותר ספורטיבי מהסופרב , שיענה לפחות על רוב הקרטריונים שהצבתי , אך לצערי זה התפשרות גדולה מידי מבחינת מרווח ונוחות בנוסף להנחה הלא משמעותית בכלל(אחוזים בודדים).

מבלי להיכנס לירידת הערך ומכירה עתידית (השוק של הסופרב הרבה יותר טוב מהATS).

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

אני עוקב אחר השרשור המתגלגל הזה ומרגיש שחייב לתת גם את התרומה הקטנה שלי. כבעלים של סיאט לאון דור 2 שבה מותקנים שני מושבי בטיחות מאוד גדולים מאחור עם שתי הבנות שלי שיושבות שם מעולם לא שמעתי אותן מתלוננות שאין להן מקום במושב האחורי. הן דווקא נרדמות ממש במהרה בנסיעות בינעירוניות. אני לא מבין מדוע המרווח מאחור כל כך קריטי לך. נכון שזה נחמד שיש אותו, אבל אתה ואישתך תשבו הרי מלפנים לא? אם היית צריך להסיע מבוגרים מאחור לעיתים יותר תכופות אז אני יכול להבין מדוע המרווח מאחור היה לך כל כך חשוב, אבל לילדים לא גדולים אני לא רואה מצוקה במרווח לרגליים.

לגבי תא המטען, עין עוררין שלסופרב יש תא מטען עצום אך שוב נשאלת השאלה כמה פעמים באמת אתה תנצל את זה והאם לא היית מצליח להסתדר עם פחות כפי שבוודאי הסתדרת עד כה.

לגבי רשימת האבזור, הכל נשמע מרשים מאוד אבל אם באמת היה בא לי רכב חדש עכשיו לא רואה את עצמי מתייבש כדי לקבל אותי מתישהו בשנת 2017.

לא נהגתי על סופרב, גם לא על ATS, אני די משוכנע שכחובב נהיגה ה-ATS הייתה עושה לי את זה הרבה יותר מהסופרב.

לגודל של הסופרב יש גם חסרונות, הרכב בוודאי שוקל לא מעט (לא בדקתי כמה בדיוק) והמשקל הזה בא לידי ביטוי בביצועים, בצרייכת הדלק, בהתנהגות בכבישים צרים ומפותלים.

צריכת דלק ממוצעת של 12 ק"מ לליטר נשמעת לי יותר מידי אופטימית. אני עם הלאון שלי שהוא אומנם רק 1.8 ליטר עם סטייג 1 מגיע בנסיעה ממוצעת ל- 10 ק"מ לליטר ואני מדבר על נסיעות רגועות יחסית, ברור שבנסיעות כאסח הצריכת דלק תהיה גבוהה יותר. אני לא רואה איך הסופרב מגיעה לצריכת דלק נמוכה יותר. 12 ק"מ לליטר אולי עם תסע קבוע על 80-90 קמ"ש במישור, אבל הרי די ברור שמרביתנו לא נוהגים ככה ולכן הצריכה בפועל בוודאי תהיה נמוכה יותר באופן משמעותי. שוב כשהמסה של הרכב גדולה יותר צריך להשקיע יותר אנרגיה כדי להאיץ ולבלום אותו, יש לכך מחיר ולכן אני די משוכנע שצריכת הדלק בסופרב תהיה גבוהה יותר. אולי שווה לשאול בעלי סופרב עם המנוע הזה מהי צריכת הדלק שלהם בפועל.

אני גם חושב שעם כל הכבוד לסופרב אז עדיין יש הרבה מה לשפר בו ולא מדובר ברכב מושלם. אומנם הסופרב החדשה מעוצבת מוצלח יותר מהדגם היוצא אך לטעמי היא עדיין סולידית מידי. יש לכך יתרונות אבל יש בכך גם חסרונות למי שאוהב עיצוב יותר ספורטיבי וצעיר.

שוב בסופו של דבר זה מסתכם במה חשוב לכל אחד, יש מי שמבחינתו רשימת האבזור היא החשובה ביותר, למישהו אחר זה המוניטין, לשלישי האמינות, לרביעי הביצועים, לחמישי הסמל שבחזית הרכב וכו'. כל אחד יבצע את הבחירה עפ"י השיקולים שלו.

אם הרכב היה זמין במלאי אולי הייתי יכול להבין אבל לחכות כשנה עד שיגיע נשמע לי די הזוי, אלא אם כן ממש לא איכפת לך לחכות.

אני באופן אישי הייתי בודק היטב מה המחיר שניתן לסגור על ה- ATS שלדעתי יהיה קצת קשה לבוא ולהגיד עליה שהיא לא מאובזרת מספיק או חסרת ביצועים והתנהגות. אני חושב שניתן להסתדר עם המרווח שהיא מציעה בתא הנוסעים ובתא המטען גם אם זה ממש לא כמו בסופרב.

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה עם הבחירה שלך.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אני עוקב אחר השרשור המתגלגל הזה ומרגיש שחייב לתת גם את התרומה הקטנה שלי. כבעלים של סיאט לאון דור 2 שבה מותקנים שני מושבי בטיחות מאוד גדולים מאחור עם שתי הבנות שלי שיושבות שם מעולם לא שמעתי אותן מתלוננות שאין להן מקום במושב האחורי. הן דווקא נרדמות ממש במהרה בנסיעות בינעירוניות. אני לא מבין מדוע המרווח מאחור כל כך קריטי לך. נכון שזה נחמד שיש אותו, אבל אתה ואישתך תשבו הרי מלפנים לא? אם היית צריך להסיע מבוגרים מאחור לעיתים יותר תכופות אז אני יכול להבין מדוע המרווח מאחור היה לך כל כך חשוב, אבל לילדים לא גדולים אני לא רואה מצוקה במרווח לרגליים.

לגבי תא המטען, עין עוררין שלסופרב יש תא מטען עצום אך שוב נשאלת השאלה כמה פעמים באמת אתה תנצל את זה והאם לא היית מצליח להסתדר עם פחות כפי שבוודאי הסתדרת עד כה.

לגבי רשימת האבזור, הכל נשמע מרשים מאוד אבל אם באמת היה בא לי רכב חדש עכשיו לא רואה את עצמי מתייבש כדי לקבל אותי מתישהו בשנת 2017.

לא נהגתי על סופרב, גם לא על ATS, אני די משוכנע שכחובב נהיגה ה-ATS הייתה עושה לי את זה הרבה יותר מהסופרב.

לגודל של הסופרב יש גם חסרונות, הרכב בוודאי שוקל לא מעט (לא בדקתי כמה בדיוק) והמשקל הזה בא לידי ביטוי בביצועים, בצרייכת הדלק, בהתנהגות בכבישים צרים ומפותלים.

צריכת דלק ממוצעת של 12 ק"מ לליטר נשמעת לי יותר מידי אופטימית. אני עם הלאון שלי שהוא אומנם רק 1.8 ליטר עם סטייג 1 מגיע בנסיעה ממוצעת ל- 10 ק"מ לליטר ואני מדבר על נסיעות רגועות יחסית, ברור שבנסיעות כאסח הצריכת דלק תהיה גבוהה יותר. אני לא רואה איך הסופרב מגיעה לצריכת דלק נמוכה יותר. 12 ק"מ לליטר אולי עם תסע קבוע על 80-90 קמ"ש במישור, אבל הרי די ברור שמרביתנו לא נוהגים ככה ולכן הצריכה בפועל בוודאי תהיה נמוכה יותר באופן משמעותי. שוב כשהמסה של הרכב גדולה יותר צריך להשקיע יותר אנרגיה כדי להאיץ ולבלום אותו, יש לכך מחיר ולכן אני די משוכנע שצריכת הדלק בסופרב תהיה גבוהה יותר. אולי שווה לשאול בעלי סופרב עם המנוע הזה מהי צריכת הדלק שלהם בפועל.

אני גם חושב שעם כל הכבוד לסופרב אז עדיין יש הרבה מה לשפר בו ולא מדובר ברכב מושלם. אומנם הסופרב החדשה מעוצבת מוצלח יותר מהדגם היוצא אך לטעמי היא עדיין סולידית מידי. יש לכך יתרונות אבל יש בכך גם חסרונות למי שאוהב עיצוב יותר ספורטיבי וצעיר.

שוב בסופו של דבר זה מסתכם במה חשוב לכל אחד, יש מי שמבחינתו רשימת האבזור היא החשובה ביותר, למישהו אחר זה המוניטין, לשלישי האמינות, לרביעי הביצועים, לחמישי הסמל שבחזית הרכב וכו'. כל אחד יבצע את הבחירה עפ"י השיקולים שלו.

אם הרכב היה זמין במלאי אולי הייתי יכול להבין אבל לחכות כשנה עד שיגיע נשמע לי די הזוי, אלא אם כן ממש לא איכפת לך לחכות.

אני באופן אישי הייתי בודק היטב מה המחיר שניתן לסגור על ה- ATS שלדעתי יהיה קצת קשה לבוא ולהגיד עליה שהיא לא מאובזרת מספיק או חסרת ביצועים והתנהגות. אני חושב שניתן להסתדר עם המרווח שהיא מציעה בתא הנוסעים ובתא המטען גם אם זה ממש לא כמו בסופרב.

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה עם הבחירה שלך.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
אף אחד לא קוטל שום רכב אחר.

וההחלטה לקנות רכב, היא לא כדי להצדיק את הקניה באיזה פורום.

ולא שהאחרות גרועות..

לכולן יש מנוע עם 280 כ"ס.

5.8 שניות 0-100

מתלים אדפטיביים

בקרת שיוט אקטיבית.

התראה על סטיה מנתיב

מזגן עם 3 אזורי אקלים.

מושבים מחוממים ומאווררים

קילס מלא

ספסל אחורי עם מרווח ברכים של 2 סגמנטים למעלה

ועוד מלא תוספות שלכל המתחרות יש...

רק בתא המטען...יש יתרון קל של 100-150-200 ליטר ליטר לסופרב.

גבר תשמח אם תחדש לי מה שגוגל לא יכול.

מה זה מתלים אדפטיביים ומה זה בקרת שיוט אקטיבית? אה וכמובן מה זה קילס! (?)

פורסם

מתלים אדפטיביים - מצבי ריכוך והחזרה נשלט ע"י הנהג.

בקרת שיוט אקטיבית -מערכת מבוססת ראדר ששומרת על מרחק מהרכב שלפניך, בלימה והאצה ללא התערבות מצד הנהג.

קילס - פתיחת/נעילת הרכב, התנעה ללא צורך במפתח.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם
מתלים אדפטיביים - מצבי ריכוך והחזרה נשלט ע"י הנהג.

בקרת שיוט אקטיבית -מערכת מבוססת ראדר ששומרת על מרחק מהרכב שלפניך, בלימה והאצה ללא התערבות מצד הנהג.

קילס - פתיחת/נעילת הרכב, התנעה ללא צורך במפתח.

לא הצלחתי להבין את המתלים האדפיטביים ?

פורסם

בולמי הרכב, ניתנים לשליטה/כיוון דרגת הקושי.

3 מצבים.

נוחות.

נורמלי.

ספורט.

לכל מצב, מתחברים במקביל גם - מצב מצערת/ניהול גיר/הגה.

וניתן גם לקבוע כל פרמטר עצמאית.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם
בולמי הרכב, ניתנים לשליטה/כיוון דרגת הקושי.

3 מצבים.

נוחות.

נורמלי.

ספורט.

לכל מצב, מתחברים במקביל גם - מצב מצערת/ניהול גיר/הגה.

וניתן גם לקבוע כל פרמטר עצמאית.

הבנתי, במילים אחרות זה סוג של דרך לשחק במיתלים ולשנותם לפי הצורך.

פורסם

מה עם שברולט אימפלה שלא הוזכרה פה בכלל? אני אישית לא ממש מתחבר אליה, אבל הלכתי לראות אותה עם חבר אתמול, חובב אמרקאיות ומנועים עתירי נפח.

לכאורה הרבה אוטו לשקל. מרווח מעולה, בגאז׳ גדול מאוד (לא סופרב , אבל צורה נוחה) , נוחה, מאובזרת מאוד, חזקה מאוד.

מה שכן, צריך חניה של אוטובוס...

פורסם
מה עם שברולט אימפלה שלא הוזכרה פה בכלל? אני אישית לא ממש מתחבר אליה, אבל הלכתי לראות אותה עם חבר אתמול, חובב אמרקאיות ומנועים עתירי נפח.

לכאורה הרבה אוטו לשקל. מרווח מעולה, בגאז׳ גדול מאוד (לא סופרב , אבל צורה נוחה) , נוחה, מאובזרת מאוד, חזקה מאוד.

מה שכן, צריך חניה של אוטובוס...

אימפלה הייתה אולי האפשרות הראשונה שהצעתי.

פות״ש שלל עקב צריכת דלק.

פורסם

פות"ש מחפש בסה"כ רכב עם נתונים טכניים ופיזיים כמו של סופרב, מראה כמו של סופרב, תג מחיר כמו של סופרב. צר לי לאכזב אותך, אבל אתה לא מחפש חלופה לסופרב, אתה מחפש סופרב עם סמל אחר ולא תמצא רכב כזה.

אתה כבר סגור ונעול על הסופרב, חבל לך לבזבז את הזמן על "אלטרנטיבות" אחרות, עדיף לך להתאזר בסבלנות ולהמתין. לא כל יום קונים רכב בסכומים כאלה.

• תוכן חדש...