Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכונת פוליש DAS-6 Pro Plusx

רכשתי באוטוסטור פלטה 3" שלטענת המוכר, מתאימה למכונה שלי. אם פתחתי את הניילון של הפלטה אי אפשר להחזיר במידה והיא לא מתאימה. זאת הפלטה:

http://www.autostore.co.il/%D7%99%D7%93%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9D-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99-%D7%95%D7%A4%D7%9C%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%92%D7%91-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA.html

ניסיתי לחבר, אבל החיבור ב-DAS6 הוא עם מפתח אלן ובפלטה הזו זה רק בורג. אני מפספס משהו?

יכול להיות שהמוכר טעה וגרם לי לבזבז 70 ש"ח כי הוא חסר אחריות וידע???

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

עידן לא הצלחתי להבין, אולי זו השעה, אבל לא מצאתי משו שמתייחס לבעיה המדוייקת שלי.

אורן, מה עם איזורים קטנים? פד 5 לא גדול?

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

ממתי החיבור בDAS6 PRO היא עם מפתח אלן? אני חושב שאתה מתבלבל.

ההברגה נמצאת על הפלטה,אני לא זוכר מה הקוטר המדוייק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בחיפושי אחר המלצה למכונת פוליש הגעתי לשרשור ששלחתי לך.

ממה שרשום שם, החיבור של הפלטה בפולישר של DAS-6 Pro ו DAS-6 Pro plus שונה,

וחשבתי שאולי קנית פלטה שלא מתאימה לך אלא ל DAS-6 Pro בלי פלוס.

פורסם (נערך)

idan557 - תודה זה ככל הנראה מה שקרה. החיבור של הפלטה שקניתי מתאים ל-DAS6 Pro שבה יש הברגה ללא מפתח אלן בשונה מה-DAS6-Pro Plus.

ArikC - הנה תמונות של המכונה שלי, עם מה שהיא הגיעה, DAS-6 Pro Plus:

image2.jpg

image1.jpg

אז להבנתי החיבור שלי לא מתאים. אם מישהו רוצה אותו בחינם שיבוא לקחת מירושלים. יש קישור שלו בתחילת הפוסט.

אורן כמה אינצ' זה? 5"?

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
idan557 - תודה זה ככל הנראה מה שקרה. החיבור של הפלטה שקניתי מתאים ל-DAS6 Pro שבה יש הברגה ללא מפתח אלן בשונה מה-DAS6-Pro Plus.

ArikC - הנה תמונות של המכונה שלי, עם מה שהיא הגיעה, DAS-6 Pro Plus:

[ATTACH=CONFIG]457803[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]457802[/ATTACH]

אז להבנתי החיבור שלי לא מתאים. אם מישהו רוצה אותו בחינם שיבוא לקחת מירושלים. יש קישור שלו בתחילת הפוסט.

אורן כמה אינצ' זה? 5"?

מה הכוונה כמה זה 5 אינצ?

בכללי אם עובדים עם da פד של 6 אינצ , 5.5 זה מצוין מקומות קטנים אני משתמש בפד 4 אינצ עם התקן מברגה .

פורסם

גם לי יש מכונה כזו וגם אני הזמנתי בעבר בטעות פלטה לא מתאימה . הפלטות של הדאס6 הרגיל והדאס6 פלוס שונות בחיבור . בפלוס הפלטה מתחברת בעזרת בורג וברגיל היא מתחברת בעזרת תבריג ומפתח אומים (דק שמגיע עם המכונה) בכל מקרה מה שקנית לא מתאים למכונה .

COCOdetailing

• תוכן חדש...