Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 - אני פשוט מאוהב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת שרק רוצה לשתף...

לפני כמה שנים הכרתי מישהי, ונהפכנו לחברים והיום היא החברה הכי טובה שלי.

בשלב מסוים שכנעתי אותה לרכוש רכב ואמרתי לה, אני אעזור לך לחפש, אעזור למצוא.

חיפשנו במרכז ואז נפלנו על רכב, פיג'ו 206, שנת 2003 עם 130 אלף ק"מ.

הרכב היה שייך לבית משפחה, לא היה המושלם ביותר, ידית האיתות לא היתה במצב הכי תקין, הרדיו לא עבד, המזגן לא קירר.

בסופו של דבר, המלצתי ללכת לבדיקה, והיא החליטה לרכוש את הרכב.

היא היתה יד 3 או 4, לא זוכר בדיוק ונרכשה על ידה, בשנת באזור 2011-2012.

הרכב שנרכש, כמו שאמרתי, פיג'ו 206, 2003, מנוע 1.400 עם תיבה ידנית, והדגם "הזול" כלומר 2 חלונות חשמל ומראות ידניות.

היום הפיג'ו בת 13, היא נסעה בכל רחבי הארץ, לאילת, ירושלים, קרית שמונה וכרגע היא עומדת על 290 אלף קילומטר.

המנוע הוא המנוע המקורי ונכון, יש תקלות ברכב.

כאשר הרכב נרכש, אחרי זמן מה הטיימינג נקרע בנסיעה, צמיגים, תושבות מנוע, גז למזגן, ומנוע שמתחמם לעיתים.

אבל טפו טפו טפו, הרכב הוא אמין לאין-שיעור, רוב הזמן פשוט נוסע והתקלות למעלה?, אני מייחס אותם לתחזוקה לקוייה לפני כן בחלק, ובחלק השני, זה רכב עם כמעט 300K ומנוע מקורי.

ואיפה אני בסיפור?.

מהרגע שהתיישבתי ברכב שלה, אני פשוט, התאהבתי!

העיצוב החיצוני של הרכב, נראה מדהים בעיני, סקסי, זורם, ממזרי וחוצפני.

הנוחות נסיעה ברכב הזה, ואו.

אני גם אתוודה בפניכם, לעיתים אני פשוט מבקש ממנה להחליף איתי רכבים ואני נותן לה את הרנו בזמנו או את השקודה העכשווית, ורק בשביל לנהוג ברכב הזה.

כל פעם שאני רק רואה את הרכב, נכנס לרכב, נוהג ברכב, יוצא מהרכב, על פני חיוך ענקי מתנוך לתנוך ופשוט להגיד, אני מאוהב, אני מאוהב ברכב הזה.

השבעתי אותה, שאם הרכב הזה (חס וחלילה) יתרום נשמתו לאריה - הוא הולך אלי ולא לשום מקום אחר.

אם היא תרצה למכור את הרכב (והיא ממש לא רוצה, גם היא אוהבת אותו) - זה הולך אלי ולא משנה המצב שלו.

הרכב הזה, זה הרכב הנמכר ביותר בהיסטוריה של האריה, של פיג'ו, ויש סיבה לזה.

8664255144228d1227379657-vendo-peugeot-206-2003-peugeot-206.jpg

פרנקופיל מושבע!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק אתמול עברתי עם חבר ליד ה 206xs שלי ושנינו הסכמנו שהעיצוב הוא אלמותי ונראה עדיין טוב אחרי יותר מ 10 שנים. גם לי עולה חיוך כל פעם שאני נכנס ויוצא מהרכב, וגם כשאני חושב לעיתים להחליף אותה - אני מבין ששום רכב אפילו בתוספת של 20000 לא יתן לי את אותה החוויה והחבילה שמציעה ה 206xs.

פורסם
בדיוק אתמול עברתי עם חבר ליד ה 206xs שלי ושנינו הסכמנו שהעיצוב הוא אלמותי ונראה עדיין טוב אחרי יותר מ 10 שנים. גם לי עולה חיוך כל פעם שאני נכנס ויוצא מהרכב, וגם כשאני חושב לעיתים להחליף אותה - אני מבין ששום רכב אפילו בתוספת של 20000 לא יתן לי את אותה החוויה והחבילה שמציעה ה 206xs.

אם אני לא טועה, הרכב הושק ב-1998, מה שאומר שהוא עוצב בשנת 97?, 96?.

ו-20 שנים אחרי הדגם הראשון, הוא עדיין נראה חדשני, מודרני וטוב.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אני חייב להסכים איתכם, ב206 יש קסם כלשהו. הייתה לי 206 XS שנת 2001 בין השנים 2010-2014 ואני מאוד נהנתי ממנה.

העיצוב מאוד מוצלח. לפי דעתי הביצוע הכי מוצלח שלהם ב30 שנים האחרונות ובכללי אחד המוצלחים בתקופה הזאת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם (נערך)

לפי דעתי מהצד טיפה הגזמת..כי הרכב הוא עדיין בכל זאת פיגו , 1.4 , 2003

למרות זאת לפני שהיה לי משתמש עדיין הייתי מרגל כאן בפורום..וראייתי אני חושב אשכול/שרשור שלך עלייה

ועל ההשקעה שנתתה בה וגם מעצמך אתה בשבילה החלפות , ניקוי יסודי , דברים שוטפים

לפי דעתי זה מה שגרם לך להתאהב ברכב הזה כל כך וההרגשה הזאת..כי ברור שזה נותן את ה"חיבור"

בכל זאת לפי דעתי זה עדיין משהו ממש יפה !

והרכב שמור בטירוף .

נ.ב : אבלללל יש לי יונדאי גטס וגם אני מאוהב :lol:

עריכה אחרונה על ידי young97

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם
לפי דעתי מהצד טיפה הגזמת..כי הרכב הוא עדיין בכל זאת פיגו , 1.4 , 2003

למרות זאת לפני שהיה לי משתמש עדיין הייתי מרגל כאן בפורום..וראייתי אני חושב אשכול/שרשור שלך עלייה

ועל ההשקעה שנתתה בה וגם מעצמך אתה בשבילה החלפות , ניקוי יסודי , דברים שוטפים

לפי דעתי זה מה שגרם לך להתאהב ברכב הזה כל כך וההרגשה הזאת..כי ברור שזה נותן את ה"חיבור"

בכל זאת לפי דעתי זה עדיין משהו ממש יפה !

והרכב שמור בטירוף .

נ.ב : אבלללל יש לי יונדאי גטס וגם אני מאוהב :lol:

אני לא יודע לדבר לגבי שאר חברי הפורום, אבל אני בטוח שיש חלק שיסכימו איתי.

יש אנשים שמסתכלים על רכב כקופסת פח עם מנוע, להגיע מנקודה א', לנקודה ב' וזהו, הם לא מבינים ברכבים ולא רוצים להבין ברכבים וזה בסדר גמור.

אני חושב שיש עוד אנשים בפורום, שרואים רכב בתור דבר שהוא חי, עם נשמה ולא עצם דומם.

מודה ומתוודה, אני חולה הגה, אני אוהב רכבים וכן, נקשר לרכבים, כי מבחינתי זה (כמו שאמרתי) דבר עם נשמה שצריך לדאוג לו והוא בהתאם, ידאג לך.

אני לא נמצא ברמה של מה שנקרא פטיש מיני לרכב, לא, למרות שזה דבר יפה שלעצמו.

אהבתי את הרכבים הקודמים שהיו לי, הרנו קאנגו והרנו סניק II.

היום יש שקודה, ואני לא סובל אותה ולא מתחבר אליה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אמנם הייתה לי את גרסת ה-XS היותר בכירה, אבל אני גם שותף להרגשתו של פותח השרשור.

אוטו ממש כייפי לנהיגה (יחסית למה שהיה לי עד אז) נוח ונראה טוב, למרות שכמו כל צרפתית היה צריך להישאר עם היד על הדופק ולתת יותר תשומת לב לטיפול ושימוש בחומרים איכותיים.

פורסם
אני לא יודע לדבר לגבי שאר חברי הפורום, אבל אני בטוח שיש חלק שיסכימו איתי.

יש אנשים שמסתכלים על רכב כקופסת פח עם מנוע, להגיע מנקודה א', לנקודה ב' וזהו, הם לא מבינים ברכבים ולא רוצים להבין ברכבים וזה בסדר גמור.

אני חושב שיש עוד אנשים בפורום, שרואים רכב בתור דבר שהוא חי, עם נשמה ולא עצם דומם.

מודה ומתוודה, אני חולה הגה, אני אוהב רכבים וכן, נקשר לרכבים, כי מבחינתי זה (כמו שאמרתי) דבר עם נשמה שצריך לדאוג לו והוא בהתאם, ידאג לך.

אני לא נמצא ברמה של מה שנקרא פטיש מיני לרכב, לא, למרות שזה דבר יפה שלעצמו.

אהבתי את הרכבים הקודמים שהיו לי, הרנו קאנגו והרנו סניק II.

היום יש שקודה, ואני לא סובל אותה ולא מתחבר אליה.

מסכים איתך לגמרי .

יש באמת רכבים עם נשמה ועם אופי משל עצמם ! גם בעניין של דאגה לרכב וקבלה של אמינותו חזרה אלייך .

אני אמרתי אתזה מתוך צפייה מהצד בלבד..

וגם שם אני זה אני ואחרים זה אחרים והדעות שונות

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

קניתי 206xs בשנת 1998 מייד אחרי שהיא יצאה. אני זוכר שראיתי תמונה של הרכב בעיתון ומייד החלטתי לרכוש אחד כזה.

למרות שלרכב היו רק 90 סוסים הוא היה מהנה ביותר והחזיק אצלי 6 שנים עד שהוחלף ב-206cc עם מנוע 2 ליטר.

אין ספק שה-206 רכב מעולה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

גם לי יש פינה מאוד חמה בלב ל206.

הייתי לי בעברי 206GTI וגם 206XR הדגם הפשוט מנוע 1.4 ידני.

מאוד מאוד אהבתי את שניהן.

עד היום אני אוהב את העיצוב החיצוני ואכן הוא מחזיק מעולה במבחן הזמן.

ובנימה זו, מחפש 206XS\GTI לאחי הקטן, אם למישהו יש אחת טובה למכירה, שייצור איתי קשר בבקשה

פורסם
קניתי 206xs בשנת 1998 מייד אחרי שהיא יצאה. אני זוכר שראיתי תמונה של הרכב בעיתון ומייד החלטתי לרכוש אחד כזה.

למרות שלרכב היו רק 90 סוסים הוא היה מהנה ביותר והחזיק אצלי 6 שנים עד שהוחלף ב-206cc עם מנוע 2 ליטר.

אין ספק שה-206 רכב מעולה.

עשיתי שרשור קטן על פרסומות לרכבים ופתחתי בפרסומת הזו בדיוק.

תמונה חשוכה ו-2 עיניים מביטים אליך בבוהק בחושך וזה בעצם הפנסים של ה-206 שמעוצבים יפה ומקנים תחושה של נמר.

פרסומת אדירה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

קצת מבין אותך. הרכב הראשון שלנו היה קסרה 1.6 2002. עד היום אנחנו אומרים שזה היה הרכב הכי נוח והכי כייפי שאנחנו נהגנו בו.

לצערנו הוחלפה בקורולה 2003 ( לא בחרנו להחליף , דיי נפלה עליינו הטויוטה ולא היה נעים לסרב או למכור) וממש לא אהבנו את הרכב.

היום בפלואנס 2000 שנת 2010 שאתה המלצת ומרגישים שהרנו ניא חוויה מתקנת ומהנה אחרי הקורולה.

פורסם

רכב אלמותי שכמעט ונחסך מאיתנו (פז'ו חשבו בתחילה שה 106 וה 306 יספיקו).

זוכרים את הפרסומת הזאת?

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

• תוכן חדש...