Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 - אני פשוט מאוהב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לובינסקי הביאו את ה-206 "לתחייה" בשביל להילחם במחירים הנמוכים, קראו לזה "206+".

שינו את החזית שלו, את הפנסים אבל מאחורה ובפנים כמעט אותו דבר.

פה בארץ הוסיפו לו ניקלים לכונס אוויר הקטן למעלה, למראות וזה היה כל כך מכוער לטעמי, כל כך הוריד מהרכב.

וגם את החזית לא הבנתי למה שינו.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

בכלל כל הדגמים שבאו אחרי ה206 (עד לדור האחרון) היו מכוערים בצורה בלתי רגילה, אני מדבר על חזית הצפרדע עם הפה הפעור...

פורסם
בכלל כל הדגמים שבאו אחרי ה206 (עד לדור האחרון) היו מכוערים בצורה בלתי רגילה, אני מדבר על חזית הצפרדע עם הפה הפעור...

הכונס אוויר הגדול.

ה-508 נראית מצויינת.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

יש לי גם את הxs. הגה מעולה ומתנהגת מעולה.

הדבר היחיד ששורט אותי זה המחזיקי כוסות שתקעו אותם בתא כפפות שתכלס אי אפשר להשתמש בהם כשיושב לידך מישהו

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ככל הנראה באמת מדובר באחד מהרכבים העממיים האחרונים שמסוגלים לספק לנהג חוויה בזכות... הנהיגה (!) ולא באמצעות כל מיני עזרי בידור, איכות חומרים רכים, מסכים לדים מחליפי צבעים ומולטימדיות USB.

נסכם בקלישאה הבכיינית "כבר לא עושים כאלו רכבים".

אבל בתכלס זה נכון.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לחבר יש פג'ו 206XS , ים תקלות קטנות ומעצבנות במיוחד בגיר והקלאץ' שהלך לו, אבל מה ? מהיר מאוד. חבל שאין לי קורולה ידנית להשוות אותה :). (110 סוסים לשתיהן ).

הכי חשוב שאתה נהנה ואוהב את הרכב לא משנה מה קנאים או סתם אנשים יגידו לך.

כשאתה עולה על האוטו או כשאתה מסתכל עליו וכיף לך (הכל כמובן בהתאם לצרכים וליכולת שלך להחזיק רכב מסויים) זה שווה הכל!

פורסם

אח, הפיג'ו. לא זאת מושא השרשור, אלא 104.

אבי קנה אותה, שנתון 82', ממישהו בעבודה שלי, כשהרכב היה בן 3 (בשנת 85').

ביום הרכישה, בדרך לעשות ביטוח, נקרע כבל הקלאצ'. כשאבי נפטר בשנת 90', לקחתי את הרכב אלי. מכרתי אותו בסוף שנת 2000 ב-1,000 שקל, למישהי שקנתה אותו כדי להיות זכאית להחזר הוצאות.

בחשבון פשוט, הרכב היה אצלנו 15 שנים, טופל בקפדנות, והחזיר אהבה.

מסביב ראיתי בעלי 104 מתלוננים, מקללים, מבלים במוסך. והאקזמפלר שאצלנו? חוץ מבלאי רגיל של רכב בגילו, שום כלום. ממש אהבתי אותו.

פורסם

צודק ב100 אחוז, אנשים לחוצים וקונים "נבלות".

אבל בכל זאת, גם לבן דוד שלי היה אותה המון שנים ותאמין לי שבאיזשהו שלב - הפג'ו הזו 206XS גמרה את הקריירה מבחינה מכאנית לאט לאט.

יכול להיות שבגלל שהיא מהירה או קצת ספורטיבית קורעים אותה והיא לא שורדת את זה.

מצד שני היא לא רועשת מדי , סוחבת טוב , אני לא בטוח שהקורולה שלי מרווחת ממנה מאחורה והיא כמובן נכנסת לכל חנייה. לדעתי יש לה צריכת דלק טובה גם.

תטפלו ברכבים ישנים ותקבלו אמינות אבל לפעמים זה לא תמיד עוזר כי חלק אחר מתקלקל...

פורסם
לחבר יש פג'ו 206XS , ים תקלות קטנות ומעצבנות במיוחד בגיר והקלאץ' שהלך לו, אבל מה ? מהיר מאוד. חבל שאין לי קורולה ידנית להשוות אותה :). (110 סוסים לשתיהן ).

הכי חשוב שאתה נהנה ואוהב את הרכב לא משנה מה קנאים או סתם אנשים יגידו לך.

כשאתה עולה על האוטו או כשאתה מסתכל עליו וכיף לך (הכל כמובן בהתאם לצרכים וליכולת שלך להחזיק רכב מסויים) זה שווה הכל!

איך איך גם בשרשור על פיג'ו אתה מצליח להשחיל את הקורולה שלך איך :crazyeyes

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
ככל הנראה באמת מדובר באחד מהרכבים העממיים האחרונים שמסוגלים לספק לנהג חוויה בזכות... הנהיגה (!) ולא באמצעות כל מיני עזרי בידור, איכות חומרים רכים, מסכים לדים מחליפי צבעים ומולטימדיות USB.

נסכם בקלישאה הבכיינית "כבר לא עושים כאלו רכבים".

אבל בתכלס זה נכון.

עושים ועוד איך, ראה סקירה של פוקוס 1.5EB.

פשוט היצרנים מייצרים את מה שנמכר, ומה שנמכר הכי טוב זה עזרי בידור ומסכי לד מחליפי צבעים.

נהיגה והתנהגות לא ממש מעניינת את קהל היעד, שמחפש להגיע מA לB בכמה שפחות כאב ראש והוצאות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...