Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העברתי סופ"ש עם אקספלורר, עם מערכות התראה על קרבה, כולל חיישני התראה במראות. המערכת לא מנג'סת סתם ומצאתי אותה מאוד יעילה, בייחוד כשמדובר ברכב גדול. הבעיה כאן היא היישום, לא העיקרון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

קוף נינג'ה - גם לאירופים או לאמריקאים אין תקציב לבדיקת כל הדגמים, שלא לדבר על תתי דגמים, רמות אבזור ומתיחות פנים שלא פעם כוללות גם שדרוג אמצעי בטיחות). אז למה אתה מצפה מישראל?

את דעתי על המובילאיי אתה יכול להבין מהפוסט הקודם, ואם טרם הבנת - אני מתעב את ההמצאה השטנית הזו. בניגוד לפרשת האפודים הזוהרים, כאן כל פעמוני האזעקה מצלצלים (תרתי משמע). אולי בעוד כמה שנים הטכנולוגיה תבשיל וכמות אזעקות השוא תפחת למשהו סביר, אבל נכון להיום בכל נסיעה אני מרגיש כמו ב"תעופה בחקירה" כאשר כל הקוקפיט מהבהב ומצפצף, וכמובן מסיח את דעתי מהכביש כי אני מציץ בצג, כק כדי לגלות שלא מצא חן בעיני המלצמה שמישהו נדחף לפני. נכון, גם בעיני זה לא מוצא חן אבל לא צריך את האזעקה כדי לבלום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אתך בסירה הזאת, כמו שאפשר להבין מהפוסט הקודם-קודם שלי.

מבחינתי מותג שמסרב למכור לי בלי הזבל הזה נמחק מהרשימה לאלתר, ולא מעניין אותי עד כמה החבילה שלהם אטרקטיבית ביחס לשוק.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

נותרו מותגים כאלה?

האמת היא שברכישה האחרונה שלי, שכללה ניצול הזדמנות של מודון צרכנות, לא עשיתי הרבה חיפושים. הניסיון שלי עם המובילאיי הסתכם בנסיעה אחת בספסל האחורי של הרכב של גיסי שנוהג בצורה די אגרסיבית (נהג של 50,000 ק"מ בשנה) והעסק די עצבן אותי, אבל בנסיע המבחן שלפני קניה לא הצלחתי להפיק שום התראה מהמובילאיי. אז או שברכב המבחן המערכת כויילה בוצרה לא רגישה (אולי אפילו נותקו חיישנים), או שהוטעיתי לחשוב שבעית התראות השווא נפתרה.

ניתוק המערכת נשמע רעיון לא רע. השאלה היא מה משמעותה החוקית - האם הדבר הזה נדרש לפי רשיון הרכב - והאם, במקרה תאונה כאשר המערכת מושתקת\מנותקת יש פגיעה בי הן מבחינת אחריות פלילית והן מבחינת כיסוי ביטוחי. דומני ששאלה זו טרם נדונה בפורום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש כאלה שאין להם בעיה לא להתקין גם בדגמים שמופיעים במחירון בתור רכב עם מובילאיי, אבל זה לא נותן לך שום הטבה אחרת.

למזלי בדאצ'יה עוד לא התחילו עם השטות הזאת, מקווה שגם לא יתחילו, לפחות עד שאמכור את הג'ימני.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ההשואה לאפודים הזוהרים שגויה - האיפוד הזוהר נמצא בתקן האירופי הרבה לפני שהפך חובה בארץ, כך שבמקרה זה תאורית הקונספירציה שגויה. אולי אפשר למצוא משהו לגבי אישורי תקן כאלה או אחרים לטובת יבואן זה או אחר.

זה לא תאוריית קונספירציה. עד לפני כמה שנים יכולת לקרוא את ה- case study של איך הכניסו אפודים זוהרים לחקיקה בישראל באתר האינטרנט של חברה הלובינג שביצעה את המהלך. היו שם פרטים לגבי 3M ומהלך דומה שהם ביצעו בספרד, בחירה בגלעד ארדן כח"כ שיוביל את המהלך בארץ וכו'.

לינק לכתבה בנושא:

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/075/240.html

תיאור המהלך של האפודים הזוהרים מתחיל בערך באמצע הכתבה. לצורך העניין, הידע שלי בנושא לא הגיע מהכתבה הזאת אלא מקריאה של המידע שהופיע באתר האינטרנט של חברת הלובינג.

פורסם

לצורך העניין יכולים למכור לך אלטו עם מובילאיי שתהיה יותר בטיחותית לטענת משרד התחבורה מאשר S Class חדשה שלא הותקן בה מובילאיי, WTF?!

בדיוק. בדיחה גדולה מצד משרד התחבורה שרכב שהוציא 5 כוכבים בEuroncap, מקבל בארץ נק' אחת מתוך תשע

(יכול להיות שפותח האשכול הריח שחיתות?)

פורסם (נערך)

מה שטוב לנהגים ברמה של האביבי - כנראה טוב לרובנו.

מילא...

חושבני שאותך לא למדו טוב, אותך לגננת צילה.

'צטערת. היא זו שלימדה יוונית. :wink:

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

גם אני מהאנשים שלא מוכנים שיעשו ברכב שלהם התקנה מקומית, גם עד לרמה שאני אוותר על רכב, בהרגשה שלי רכב שעבר התקנות בארץ מרגיש לי כמו רכב יד שניה ולא מהניילונים, וזה עוד בלי לדבר על בעיות החשמל שיכולות לצוץ בעתיד.

מה לכל *** אני צריך צפצפה באוטו? לא מספיק העצבים מהנסיעה בכבישי הארץ?

המערכת שאני כן מוכן לקבל בשימחה זה מה שמורכב בריכבי טסלה :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אי אפשר לנהוג עם הזוועה הזאת, כשאני עולה לנהוג על האוטו של אמא שלי הטקס קבוע, לחיצה ארוכה על הכפתור האמצעי עד שהצפצוף הארוך מכבה אותה.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אצלי ברכב מותקנת מזה שנתיים מערכת מובילאיי.

אני יכול להעיד באופן אישי שזה אחד הדברים המציקים, הצלצולים וההתראות שיגעו אותי ברמות בהתחלה.

אבל... במהלך השנתיים האלה קרה מקרה אחד ששווה את ההתקנה המקומית והצלצולים המרגיזים והתראות השווא.

במהלך נסיעה מהעבודה הביתה, נער טיפש פשוט רץ מהמדרכה לכביש בין מכוניות חונות.

בדיוק תכננתי לפנות ולכן הסטתי לשבריר שניה את המבט לנתיב הנגדי.

יש סיכוי סביר שהייתי מבחין בו בזמן גם בלי המערכת. אבל ההתראה שלה, עשירית השניה לפני שראיתי אותו, הובילה לסיום הסיטואציה בשלום.

אז לא, אנחנו לא רובוטים. וכן, אנחנו עושים טעויות. אבל בשבילי המערכת הזו (שאיננה מושלמת) השיגה את יעשה ושווה את הויתורים הכרוכים בהתקנתה.

• תוכן חדש...