Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה.

בסופר מסויים יש חניון גדול, לפני תקופה מסויימת הוא נצבע בצורה שעשתה אותו מחליק, זה קורה בכמה חניונים.

ירד גשם והנסיעה שלי הייתה ב 10 קמ"ש בערך יחד עם צמיגים חדשים ומאוד איכותיים. ככה שזה לא גורם טכני וכמעט ולא אנושי.

הרכב נכנס לתת היגוי מה שהוביל לפגיעה במדרכה (שאגב,המדרכות שם גבוהות בצורה מוגזמת מאוד).

צריך להחליף חלק מסויים (ערסל) כתוצאה מכך, עלות לא זולה.

אין לי בעיה לקחת את זה על עצמי ולומר טעיתי, אבל הרכב נכנס לתת היגוי במהירות כל כך איטית ובצורה מאוד לא צפויה.

רציתי לדעת האם יש תקן מסויים לכביש, האם מותר לצבוע כביש בצורה שיגרום לו להיות מחליק בצורה מוגזמת, האם יש תקן לגובה מדרכה?

תודה.

Miata ND2

פורסם

בוודאי שיש תקן למקדם החיכוך של כביש, גם אם מדובר בחניון . מניח שגם לגובה מדרכה.

להתלונן / לתבוע מותר תמיד , הקושי הוא לזכות גם בתביעה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בדיוק בגלל זה אני מתייעץ כאן ישה, אין לי ניסיון בתביעות ולא נעזרתי מעולם בעו"ד, אם אתייעץ עם עו"ד שמבין בתחום ואשאל אותו אם יש לי סיכוי לזכות, הוא יעדיף לומר לי שיש סיכוי כדי להרוויח או שאם הוא רואה שהסיכוי נמוך הוא יוריד אותי מהעניין? אשמח לדעת איך זה עובד,תודה.

Miata ND2

פורסם

כדי להוכיח שהנזק נגרם בגלל הרצפה החלקה תצטרך להוכיח זאת על ידי מומחה לדבר.

ואח"כ לך תוכיח כי נסעת לאט , העובדה שרק אתה החלקת , כך יגידו הנתבעים היא המלמדת שנסעת מהר...

אם הנזק נמוך מ 33000 ש"ח, אתה תובע בבית משפט לתביעות קטנות, שם אין ייצוג של עו"ד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אור,

לדעתי יהיה קשה מאוד להוכיח שהכביש היה במצב כזה. האם עודנו חלקלק או שהתייבש?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הכביש ידוע ככביש חלקלק (מגיע לשם הרבה), אבל ביחד עם גשם השילוב הוא קטלני.

ישה אכן אמר משהו נכון, לך תוכיח שנסעת לאט, זה בעיה, אני גם לא חושב שבחלק שבו הייתי בחניון יש מצלמות, צריך לבדוק את זה.

מצד שני, אם יש פה עניין של תקן של מדרכה ו/או כביש, זה לא משנה באיזה מהירות נסעתי, כי אם הם חרגו מהתקן זאת בהחלט עילה לתביעה, לא ככה?

אני מודע לכך שאני לא חייב ייצוג של עו"ד, אבל מאחר ואני לא מכיר את הנושא אני חושב שכדאי.

Miata ND2

פורסם

האם מדובר בחניון אפוקסי?

אם כן,

ראה שרשור בנדון

מנסיוני, שמשטח כזה רטוב ניתן להחליק שם במהירויות אפסיות. מעניין האם היו תביעות של בעלי חניונים כאלו בעבר. לדעתי בהחלט יש רשלנות מצד מי שמתקין משטח חלק כזה בחניון.

פורסם (נערך)

אותה הרשת, אכן חניון אפוקסי.

מרתיח אותי שהצביעה היא בשביל שלא ישחקו להם הסימונים על חשבון הבטיחות. אם יש פה עילה לתביעה אני ללא ספק מעוניין להכנס לזה.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

• תוכן חדש...