Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחודש אוקטובר כוהל מספר 1 גמר קריירה והוחלף במשומש, מספר 2 מת פעמים והוחלף במשומש, ועכשיו מספר 3 גמר תקריירה.

כל אחד בא לי מרווח של חודש חודשיים.. מה לעזאזל גורם לזה? זה מכעיס מאד כל אחד חליפי עולה 280 ש''ח!

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
על איזה רכב מדובר? שנה דגם נפח

קורולה 2008 1600 כמובן.

אבא שלי קנה את האוטו לפני 4 וחצי שנים ב120 אלף ק''מ וטיפל מאז רק טיפולי 10 אלף ק''מ (שמן, פילטר שמן, פילטר אויר)

פורסם

ברכב המדובר יש 4 סלילי הצתה ואם הוחלף אחד אין ערבות לכמה יחזיקו ה3 האחרים.

כמו כן ע"מ לשמור על הסלילי הצתה ולהאריך את חייהם יש להחליף פלאגים ע"פ הוראות היצרן.למיטב זכרוני זה 90 אלף ק"מ,

ובד"כ בגלל מחירם הגבוה של הפלאגים ברכב זה אנשים לא ממהרים להחליפם.

פורסם

אין הוראות יצרן לגבי זמן של החלפת סלילי הצתה. כך שמחליפים אותם רק במידה שהם התקלקלו.

יש מוסכי יבואן שמחליפם את ארבעתם במכה במידה ואחד התקלקל. כדי למנוע סיטואציה כמו שלך.

פורסם (נערך)

בדקתי מחירים 4 סלילי הצתה ו4 פלאגים של אירדיום וכל סליל הצתה יחיד עולה 300 שקל ופלאג אירדיום יחיד 116 שקל

כמעט 1700 שקל ללא עבודה

https://www.carpartsonline.co.il/%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%9D/%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94/%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94/1600-2008

אושריקו , אני מהמר שבקורולה ההיא דחפו פלאגים זבל שמחזיקים 20 אלף ק''מ כמו שקורה אצלי עכשיו אחד אחרי השני מתים בהפרשים של חודש חודשיים.

פורסם (נערך)

אני ואבא שלי ערכנו רשימת קניות נחמדה, כי מאד מגיע לקורולה ששירתה אותנו 4 וחצי שנים בנאמנות.

4 פלגים של דנסו אירדיום .

4 סלילי הצתה של חברת גרמנית בשם BRIME (כי של דנסו קשה ואין בשום מקום כמעט חוץ מהיבואן שרוצה על כל אחד 450 ש''ח!), הסלילים של החברה נחשבים איכותיים?

1 פעמון שמאלי (לאחרונה גילינו שהוא בלאי ולפעמים שומעים נקישות)

2 רפידות אחוריות.

סה''כ 1400 אחרי הנחה של 150 ש''ח.

פורסם

סלילי הצתה נוטים לחיים קצרים לרוב בגלל מרווח מצתים גדול מידי (מה שמצריך מהם לעלות למתח יותר גבוה בשביל לפרוץ) וגם, במקרים מסויימים, בגלל כשלים בייצור.

האם החליפו אי פעם מצתים לרכב הזה ? והאם שמו בדיוק את מה שצריך ?

לרוב, רכבים כמו קורולה (ולא רק) מטופלים הכי זול שיש ובדיוק כמו שאתם לא שמתם סלילים חדשים מקוריים יש סיכוי שקודמכם חסכו עוד יותר ואולי לא החליפו פלאגים בגלל או שהחליפו לפלאגים פשוטים שמרווח האלקטרודה שלהם טוב (במקרה האופטימי) ל 20,000 ק"מ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש לי סליל הצתה תוצרת דנסו מקורי שקניתי באיביי ליאריס שלי (שעכשיו לשעבר) ואולי יכול לעזור לך.

מה המק"ט של הסלילים שאתה מחליף?

• תוכן חדש...