Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאלות לגבי צמיגים לפיאט שלי.

כבר כמה זמן שאני יודע שאני צריך להחליף את הצמיגים בפונטו, יש שניים יחסית שחוקים ושניים מאוד ישנים (כך שצריך להחליף את כל הארבעה כבר)

רציתי לדעת אילו צמיגים מומלצים? המידה היא 165/70R14.

איזה צמיג טוב? איזה צמיג משתלם?

מה סביבת המחיר שעלי לצפות לה לצמיגים + העבודה + איזון?

המלצות לאיפה כדאי לקנות באזור חיפה?

תודה רבה מראש!

פורסם

אלון שלום רב.

באתר טייר-קלאב תוכל למצוא את ה-Hankook K425,

אשר מגיע כהתקנה מקורית על רכבים רבים כולל דגמי פולקסווגן, סיאט, יונדאי, קיה, שברולט ועוד.

מחיר הצמיג הינו 271 ש"ח הכוללים הכל - מע"מ, איזון והתקנה.

ברכישת רביעייה אתה זכאי ל-5% הנחה נוספים.

המחיר, המלאי והמבצע, תקפים כמובן להזמנה דרך האתר או המוקד הטלפוני בלבד.

אם יש לך עוד שאלות, אשמח לעזור.

פורסם (נערך)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?587120

אם אתה קונה אונליין, אז כחלק מהתהליך תתבקש לבחור מקום באזורך להתקין את הצמיגים.

אם אתה מחפש מקום ללכת אליו ולקנות דרכו, בצע חיפוש. היו מספר שרשורים שנתנו בהם המלצות.

אגב, אתה יכול לדעתי לבצע שינוי למידה 185/60R14 ללא צורך בהחלפת החישוקים (אבל עם צורך לאישור ממכון רישוי תמורת כ-30 ש"ח). במידה הנ"ל תמצא עוד מגוון אפשרויות שאינן זמינות במידה הקטנה יותר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

יכול להיות שתקבל ערך מוסף בדמות אחיזה משופרת בעיקר בשל צמיגים טובים יותר וקצת בגלל המדרס הרחב יותר.

עשויה להיות פגיעה קלה בצריכת הדלק ואולי מעט בנוחות אם כי יתכן וזניח.

וכאמור יש עוד אי אלו אפשרויות שנפתחות במידה הגדולה יותר.

לעוד פרטים ראה את השרשור הזה למשל. אפשר לדלג לכמה עמודים האחרונים שבהם יש התייחסות קצת יותר לענין רוחב הצמיגים ולא רק החישוקים.

פורסם

הבנתי.

נשמע לי פחות רלוונטי עבורי.

המחיר של טייר קלאב נשמע פה בסדר גמור, נראה לי שאלך על הצמיג הזה (נדמה לי שיש לי את אותו אחד כרגע על הרכב)

המון תודה!

• תוכן חדש...