Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה! כיף לי לשמוע שהיית מרוצה ממני ומהחומרים!

אגב כשאמרת סיאט איביזה כחולה לא זכרתי. כשאמרת משוגע זה קפץ לי לראש [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה רבה! כיף לי לשמוע שהיית מרוצה ממני ומהחומרים!

אגב כשאמרת סיאט איביזה כחולה לא זכרתי. כשאמרת משוגע זה קפץ לי לראש [emoji1]

כן... ראשון, בית קברות, חצי חינם חחח

שאפשר וצריך לפרגן את עושים את זה.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

קודם כול בהצלחה רבה.

ואם אתם אומרים חומרים טובים ואיכותיים שלא יפגעו בשכבות הגנה שלנו וצבע אז בכיף אבל ממליץ קצת לפרט לגבי כול תכשיר הרי זה שזה שמפו לא אומר שהוא מקציף הרבה וזה לא יתאים לאקדח קצף (דוגמה).

כדאי לדעת מה ניתן ומה לא בחומכרים שלכם, לדוגמא ניקוי אבק בלמים זה אותו חומר מנועים וגאנטים ?

לי יש את גאנטים הללו זה מפריע

b679376a56b8659528d2d53c9feeab85.jpg

8e5f47d08e8ed52b12f673df5a897cca.jpg

זה המצב שהגעתי אליו אחרי הרבה עבודה ואני מקפיד לשמור אותם ככה אז אני קונה חומרים יחסית יקרים. אם זה משהו שהוא טוב יותר או באותה רמה בפחות כסף וישראלי בכיף למה שלא נקנה.

תבין שהקהל פה זה אנשים שהם (חברים סלחו לי אם פגעתי), משוגעים, פדנטים, פאנאטים, אוהבי נקיון, צחצוח,הברקה, ניגוב ופוליש. אלו אנשים ששמו את הכסף של החיים שלהם ברכב ושמרו עליו אך יותר מתינוק זו הרמה שבא שומרים פה על רכבים, לחלק מהאנשים זה מפגר, משוגע, מטומטם, חסר תועלת וכדו.... לנו זה החיים והאופי שאנחנו חיים בהם.

תודה מראש :) בהצלחה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

תבין שהקהל פה זה אנשים שהם (חברים סלחו לי אם פגעתי), משוגעים, פדנטים, פאנאטים, אוהבי נקיון, צחצוח,הברקה, ניגוב ופוליש. אלו אנשים ששמו את הכסף של החיים שלהם ברכב ושמרו עליו אך יותר מתינוק זו הרמה שבא שומרים פה על רכבים, לחלק מהאנשים זה מפגר, משוגע, מטומטם, חסר תועלת וכדו.... לנו זה החיים והאופי שאנחנו חיים בהם.

זה תיאור דיי מדוייק לאנשים בפורום הזה :p

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מבין, כי אני בא מעולם המכונאות... כינויים כמו משוגע, פדנט וכו לא זרים לי.

אני מציע לכם שתרימו את הכפפה ותארגנו מפגש רב משתתפים עם הבחור(גבי), ותעשו בחינות וניסויים כאלה ואחרים, זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי מאשר לקטול ישר....

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

חס וחלילה לקטול, אני חושב שכולנו נשמח אם יהיה ליין של מוצרים ברמה שמיוצר בארץ, יחסוך לכולנו הרבה התעסקויות, וגם תמיד כיף לתמוך בעסק מהארץ.

פורסם

קראתי את כל השרשור וקצת צרם לי, הרגיש שגבריאל נכנס לגוב אריות, אבל התחברתי לאופי התגובות שלו.

אישית? אני לא אקנה חומרים כי הם זולים יותר ו"עושים את העבודה", אני מעדיף לרכוש מוצרים שלעיתים הם מעבר ל-value for money, כי מה לעשות, זה תחום שמלכתחילה כל כולו הוא מותרת אחת גדולה.

בתור מי שההובי הזה קרוב לליבו, הייתי מעדיף לדעת אם השמפו ידידותי לאוטמים, למשל, לא סתם לדעת אם הוא מנקה.

הייתי מדבר על יחסי דילול, ועל איכותיות כאלה ואחרות, למשל אם הוא עוזר ל-sheeting, אם הוא ph natural, ועוד מושגים שלנו חשובים ומעניינים, מעבר למחיר.

אבל כמו שנאמר קודם, זה פורום של אנשים מפגרים (במובן הטוב של המילה, עד כמה שניתן).

בכנות ,אני לא מאמין שיש טעם שכל מטרתו הוא הצגת מוצרים.

השמפו? הוא ינקה, אין לי ספק.

הדיגריזר? הוא יעשה את שלו.

הסיליקון? יקנה מראה שאהוב על חלק מהאנשים.

העניין הוא שאלת הזמן, הטווח הארוך.

יש חומרים שלא משנה איך נהפוך את זה, פשוט מזיקים למרכב הרכב.

דיגריזר תעשייתי, כן, הוא יעשה עבודה מדהימה (כמו כל מוצר המבוסס על חומצה, לרוב), אבל לטווח הארוך גם ג'אנטים מקוריים לא יעמדו בפני קילופים ושאר מריעין.

אני כן חושב שמפגש היכרות נטו, שבא לבשר על כניסתכם לשוק, הוא מצויין, כי היכרות זה תמיד כיף, ונחמד שיש אלטרנטיבה ישראלית למוצרי בסיס.

עלו והצליחו.

"יאללה בירי".

פורסם
קהל היעד שלי הוא אתם. החומרים מיוצרים תוך התחשבות בשכבות הצבע הקיימות על הג׳אנטים/רכבים וכו׳ על מנת לא לפגוע ולהגיע לתוצאה הטובה ביותר. החומר אינו מומלץ לבעלי ג׳אנטים אלומיניום עדינים, וכמובן יש הוראות שימוש מדוייקים על המוצר והאזהרות המתאימות לפני השימוש.

הסיליקון מיוצר אך ורק על בסיס מים כי כמובן שבנוסחה לייצור סקאי תעשייתי מצוי נפט ללא ריח שפוגע בפלסטיקה ובגומיות.

הסיליקון שלנו הוא סיליקון אמולסיה על בסיס מים ידידותי לצמיגים פלסטיקה ועור ומשאיר שכבה מבריקה אך לא שומנית כמו בשטיפות רכבים שבתחנות דלק וכו.

אשמח לפגוש חלק ממכם ואף להראות לכם ולהדגים לכם את הפעילות של החומרים. חשוב שתבינו שהחומרים שלנו לא פחות טובים מהיצרנים הגדולים בחו״ל, ואף עולים עליהם.

שיהיה הרבה בהצלחה,

אני תמיד בעד הוזלת עלויות, ואם זה כחול-לבן אז עוד יותר טוב.

Seat Ibiza FR

פורסם

תחילה אברך אתכם בברכת שבוע טוב ומבורך, מלא בפרנסה טובה ובריאות!

קראתי את התגובות ובאמת נהניתי לשמוע שאתם מחד מפרגנים לכחול לבן ומאידך לא מתפשרים על איכות.

בימים הקרובים יש מפגש ביני ובין אחד הדיטיילרים המוכרים בפורום, שהולך לתת לכם חוות דעת אמיתית לגבי הכל.

ארז, צור איתי קשר 0507337335 אתאם איתך אם יהיה רלוונטי.

sciPoPo:

הסיליקון מחזיק לאורך זמן לא פחות ואפילו יותר מהחברות המתחרות (לאחר בדיקה). הסיליקון על בסיס מים ולא כמו הסיליקון התעשייתי שמכיל נפט ללא ריח.

לגבי השביט - השמפו מאוזן pH Balanced. נבדק תמיד לפני מילוי בקבוקים אין פשרות.

לגבי הדגריזר:

הסקאלה של הpH נעה בין 1-13

חומצה היא pH נמוך - 1-6 יותר נמוך יותר חמוץ.

רמת חומציות 7 היא מאוזנת כמו מים מינרלים.

מעל זה החומר נקרא חומר בסיס (אלקלי).

הדגריזר יושב על הסקאלה בחלק העליון שלה, אינו חומצתי ואינו מכיל חומצה.

אציין כי אין פשרות בחומרי הגלם. אנחנו קונים את הטובים ביותר בתעשייה. משלמים על זה לא קצת אבל כדי להיכנס לשוק כמו שצריך, צריך להוריד מחירים. המטרה היא לא רק להישאר בשוק הישראלי אלא לחצות גבולות ולהתקדם לכל העולם.

בהמשך לחוות הדעת שתקבלו יצורפו תמונות לפני ואחרי ודו״ח מפורט של כל הבדיקות.

יעלה אתר אינטרנט שיכיל בנוסף סרטוני הדרכה ופירוט.

בעזרת השם בפסח ניפגש גם באוטומוטור. מוזמנים למשקה קר ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
קודם כול בהצלחה רבה.

ואם אתם אומרים חומרים טובים ואיכותיים שלא יפגעו בשכבות הגנה שלנו וצבע אז בכיף אבל ממליץ קצת לפרט לגבי כול תכשיר הרי זה שזה שמפו לא אומר שהוא מקציף הרבה וזה לא יתאים לאקדח קצף (דוגמה).

כדאי לדעת מה ניתן ומה לא בחומכרים שלכם, לדוגמא ניקוי אבק בלמים זה אותו חומר מנועים וגאנטים ?

לי יש את גאנטים הללו זה מפריע

b679376a56b8659528d2d53c9feeab85.jpg

8e5f47d08e8ed52b12f673df5a897cca.jpg

זה המצב שהגעתי אליו אחרי הרבה עבודה ואני מקפיד לשמור אותם ככה אז אני קונה חומרים יחסית יקרים. אם זה משהו שהוא טוב יותר או באותה רמה בפחות כסף וישראלי בכיף למה שלא נקנה.

החומר אינו פוגע בניקל

פורסם

מסקרן לשמוע חוות דעת ולצפות בסרטוני הדגמה / השוואה למוצרים אחרים בשוק.

בתור המשתמש הפרטי [והמתחיל יש לציין] , מיכלים של 4 ליטר פחות מדבר אליי :)

שיהיה בהצלחה

פורסם

12931214_981223918630936_5401422695492606163_n.jpg

בוקר טוב, שבוע טוב, וחודש טוב.

הבוקר שלח לנו אחד הלקוחות עם ג׳אנטים ניקל את התמונה הזו.

הלקוח משתמש באפולו 16 לניקוי הג׳אנטים ובסיליקון על בסיס מים להברקת הצמיג.

• תוכן חדש...