Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי יונדאי i20 inspire עלייה לכביש 3.4.13 הדגם החדש.

צריך הסבר מלא איך מטפלים ברכב אני לא מבין כלום.

סתם דוגמא: איך ממלאים שמן וכל כמה זמן בודקים.

פורסם

מציע לקרוא ספר רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קניתי יונדאי i20 inspire עלייה לכביש 3.4.13 הדגם החדש.

צריך הסבר מלא איך מטפלים ברכב אני לא מבין כלום.

סתם דוגמא: איך ממלאים שמן וכל כמה זמן בודקים.

מה אתה מתכוון שכותב איך מטפלים ברכב ?

אם לא מבין כלום אז יש בשביל זה מוסכים לטיפול ברכבים.

פורסם
מה אתה מתכוון שכותב איך מטפלים ברכב ?

אם לא מבין כלום אז יש בשביל זה מוסכים לטיפול ברכבים.

אני רוצה ללמוד מה אפשר לתקן או להחליף לבד ומה חייב מוסך

פורסם

אי אפשר ללמוד את כל התורה על רגל אחת בטח לא דרך אינטרנט.

חוץ מזה בלי שום רקע אתה כבר רוצה לטפל ברכב? לא יומרני מידי.

פורסם
אי אפשר ללמוד את כל התורה על רגל אחת בטח לא דרך אינטרנט.

חוץ מזה בלי שום רקע אתה כבר רוצה לטפל ברכב? לא יומרני מידי.

סתם שתדע הרבה דברים למדתי באיטרנט.

פעם לא ידעתי להתעסק עם מחשבים היום אני יכול להרכיב מחשב מהתחלה עד הסוף למדתי לבד מהאינטרנט.

פורסם

בוודאי שאפשר ללמוד מהאינטרנט. הבעיה שלפי השאלות שלך אין לך שום מושג ברכבים/מכונאות (להוסיף שמן) כך שהייתי ממליץ לך לא לקפוץ ישר לטיפולים - אלא להתחיל דברים קטנים יותר.

בהצלחה.

פורסם

אני עם יוגב,לפי השאלות שלך אתה חסר ידע טכני בסיסי,לכן מציע לפנות לכנופית הטיפולים השוטפים,הם עושים טיפולים בחינם וגם ישמח להראות לך ולהסביר:

https://sites.google.com/site/knufiattipulim/

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יפה אז כך,מה שאתה יכול להחליף לבד ברכב ובקלות זה להחליף: פילטר אוויר ושמן,שמן,מים ברדיאטור,פלגים,נוזל בלמים(להחליף חלקי/להוסיף) .צריך רק כלים וזוג ידיים שגדולים ממקום הנכון.

פורסם
אני עם יוגב,לפי השאלות שלך אתה חסר ידע טכני בסיסי,לכן מציע לפנות לכנופית הטיפולים השוטפים,הם עושים טיפולים בחינם וגם ישמח להראות לך ולהסביר:

https://sites.google.com/site/knufiattipulim/

כרגע אין לי שום טיפול האוטו נקנה לפני שבועיים, אני רק רוצה לדעת מתי שיגיע הטיפול אני אוכל לעשות אותו ולחסוך כסף.

ראיתי עכשיו סרטון איך בודקים שמן ובדקתי לא חסר לי שמן.

פורסם
כרגע אין לי שום טיפול האוטו נקנה לפני שבועיים, אני רק רוצה לדעת מתי שיגיע הטיפול אני אוכל לעשות אותו ולחסוך כסף.

ראיתי עכשיו סרטון איך בודקים שמן ובדקתי לא חסר לי שמן.

יפה,צד ראשון עשיתה...:wink:

כמה עולה לעשות טיפול ביונדאי i20 inspire

פורסם

רכב חדש הוא לא הרכב המתאים ללימוד - אתה יכול לגרום נזקים.

יש בדיקות ופעולות בסיסיות הניתנות לביצוע על ידי בעל הרכב - היית אמור לקבל הדרכה במעמד מסירת הרכב, ובכל מקרה, סביר שבסוכנות או במוסך יהיה מי שיוכל להתפנות למשך רבע שעה ולהדריך אותך. מדובר בעניינים בסיסיים מאד.

לגבי טיפולים - כאן כבר יש צורך בידע ובכלים, עדיף להשאיר זאות לבעלי מקצוע, במיוחד ברכב חדש ובאחריות, שבו עדיף לבצע את הטיפולים במוסך מורשה יבואן. במקרה צורך במימוש אחריות זה יקל עליך לקבלה. אם בכל זת תרצה ללמוד לבצע עבודות לבד מצא לך מדריך אישי - לא לומדים שחיה בהתכתבות ולא לומדים לטפל ברכב לפי יוטיוב. מחזיר אותי 25 שנה לאחור, חבר שהחליף רצועת אבזרים באלפאסוד שלו, וכעבור יומיים הרצועה החליקה מהגלגלת וקרעה את רצועת התזמון, כאן כבר היה צורך בשיפוץ המנוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...