Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מצבר ורטה שעדיין באחריות, נקנה על ידי הבעלים הקודמים של הרכב.

לאחרונה יש הנעות חלשות.

הגעתי למקום שבו נרכש המצבר, נאמר לי שהכל תקין ושיש לי טעינת יתר ונשלחתי לחשמלאי.

החשמלאי בדק ואמר שהכל תקין, חזרתי למקום הקניה, כעת נאמר לי שאולי פולי מנוע או חרטא אחרת ברכב שלי לא תקינה.

הלכתי למוסך, נבדק הרכב ונמצא תקין, ונאמר לי בהבעיה במצבר, שוב חזרתי למקום הרכישה, שוב המציאו לי חרטא אחרת.

נשבר לי והתקשרתי לטלרון(המספר על תעודת האחריות), הובטח לי שיחזרו אלי תוך כמה ימים.

עברו שבועיים.

לפעמים המצבר מניע נורמאלי, ולפעמים יש סטארטר מאוד מאוד חלש אבל מצליח להניע, אני לא מעונין להגיע למצב שבו זה לא יניע בכלל.

כיצד עלי לפעול?

פורסם

זה באמת לא נראה כמו בעיה במצבר אלא בעיה בסטרטר או בעיית הארקה או בעיות חשמליות אחרות.

האם יש חוקיות כלשהי לתופעה?

כלמר התנעה חלשה קיימת כשהמנוע קר או כשהמנוע בטמפ' עבודה?

פורסם

אין חוקיות, פעם יש הנעה טובה ופעם יש הנעה חלשה.

הרכב נבדק במוסך ונמצא תקין, גם כאן בפורום ראיתי בשרשור אחר שמישהו רשם על תופעה דומה שקרתה לו עם מצבר ורטה עד שהמצבר מת, גם כן בתקופת האחריות.

פורסם

לחשמלאי אין סיבה סתם להתנער ממך. זה לא על חשבונו. אם המצבר לא תקין - הוא מקבל מצבר אחר מטלרון . אז אם הוא בודק ורואה שהמצבר תקין - כנראה שהבעייה לא במצבר.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם (נערך)

בד"כ המצברים של VARTA הם אמינים מאוד, תבקש מהמוסך שיבדקו אם הכבל מינוס בין השלדה לגוף המנוע מחובר כהלכה ובנוסף אם כבל המינוס מהמצבר לשלדה מחובר כהלכה.

היו לי כבר כמה מקרים כאלה שבסוף הסתברו ככבל מינוס רופף, אף על פי שזה לא מסתדר עם טענת מוכר המצברים של "טעינת יתר". האם האלטרנטור הוא מקורי או משופץ?

בנוגע לשירות של טלרון, במידה ויש תביעת אחריות למצבר אני מחליף את המצבר הישן בחדש במקום ואז מוסר לסוכן המצברים את המצבר הישן עם קבלת הקניה ומזדכה עבורו בחדש.

בברכה,

אופיר רודניצקי

עריכה אחרונה על ידי ToSToS

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לא יודע אם האלטרנטור מקורי או משופץ, החשמלאי בדק לי טעינה והכל תקין.

קראתי פה בשרשור אחר על בעיה זהה שהייתה למישהו עם המצבר עד שהמצבר מת, גם כן של ורטה. אני חושד שזה אותו הדבר.

• ספונסר פורום
פורסם
ברשותי מצבר ורטה שעדיין באחריות, נקנה על ידי הבעלים הקודמים של הרכב.

לאחרונה יש הנעות חלשות.

הגעתי למקום שבו נרכש המצבר, נאמר לי שהכל תקין ושיש לי טעינת יתר ונשלחתי לחשמלאי.

החשמלאי בדק ואמר שהכל תקין, חזרתי למקום הקניה, כעת נאמר לי שאולי פולי מנוע או חרטא אחרת ברכב שלי לא תקינה.

הלכתי למוסך, נבדק הרכב ונמצא תקין, ונאמר לי בהבעיה במצבר, שוב חזרתי למקום הרכישה, שוב המציאו לי חרטא אחרת.

נשבר לי והתקשרתי לטלרון(המספר על תעודת האחריות), הובטח לי שיחזרו אלי תוך כמה ימים.

עברו שבועיים.

לפעמים המצבר מניע נורמאלי, ולפעמים יש סטארטר מאוד מאוד חלש אבל מצליח להניע, אני לא מעונין להגיע למצב שבו זה לא יניע בכלל.

כיצד עלי לפעול?

ידידי איפה אתה גר ? גש לתחנת שרות של טלרון (מופיע באינטרנט) אם הבעיה במצבר יחליפו לך אם הבעיה לא במצבר כדאי שתדע מהי ותטפל בה בכל מקרה שרות הלקוחות ישמח לעזור במידת הצורך אנחנו פה בשבילך.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אני ניגשתי למקום שבו נקנה המצבר כבר 3 פעמים, כל פעם הוא אומר לי דבר אחר וכל פעם אני שוב ניגש למוסך/לחשמלאי ששולח אותי שוב לאותו מקום.

נבדקה טעינה, תקינה.

אין שום זליגת חשמל.

רקורסיה.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון.

שבוע שעבר חזרתי מסיני והרכב שחיכה באילת הניע רק עם כבלים (תודה לפקח רשות הטבע והגנים שעבר במקום עם כבלים).

אתמול סופסוף פיניתי לי זמן ושוב הנעתי עם כבלים ונסעתי אל נקודת השירות שבה הייתי במועד פתיחת השרשור, המצבר מת.

האחריות פגה רק לפני חודשיים והציעו לי לרכוש את המצבר הזה, הזכרתי להם את ביקורי שבשרשור אך לא עניין אותם. אמרתי תודה רבה ונסעתי למקום אחר שבו נקנה וולטה ב380 ש"ח במקום הסטארטאפ שהציעו לי ב500.

*כמובן שגם תוך כדי בדקתי עם טלרון בטלפון אם ניתן לעשות משהו.

פורסם

חבל שלא שמעת בעצת נציג טלרון ונסעת לנק' שירות שלהם ולא למוכר, יתכן והיה ניתן להגיע לפשרה אחרת.

מהיכן נרכש המצבר?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

תקרא מחדש את מה שכתבתי.

המצבר נקנה בנקודת השירות, ההתנהלות הייתה מול נקודת השירות ובטלפון מול שירות הלקוחות של טלרון.

את הוולטה החדש קניתי מנקודת מכירה, אחרי שהיה לי נסיון טוב מאוד איתם בהחלפת מצבר תקול ברכב השטח שלי.

• תוכן חדש...