Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא ככה החניתי את האוטו שלי למשמרת לילה ומקדימה לאוטו שלי החנה אחד העובדים האחרים עם האוטובוס שלי (הוא היה צריך להיכנס ברוורס כדי לחנות) הגיע הבוקר נסעתי הביתה יצאתי מהאוטו וקלטתי שכל הטמבון הקדמי שלי משופשף ויש כתמי צבע של האוטובוס שנכנס בי.

עכשיו היום ניסיתי ללכת אליו ולשאול אותו האם הוא נכנס בי ויכול להיות שלא הרגיש כי הוא אוטובוס והרכב שלי הוא קטן הוא אמר שלא.

פעם ראשונה שזה קורה לי ואני לא יודע מה לעשות האם אפשר לתבוע אותו או לעשות משהו נגדו גם אם הוא מסרב להודות?

כי אני בטוח שזהו הוא כי מתחילת המשמרת ועד הסוף רק האוטובוס שלו החנה מקדימה לאוטו שלי וגם היום הוא לא בא אם האוטובוס אז לא יכולתי לבדוק אם יש עליו סימנים.

אשמח לעזרה באיך אפשר לסדר את זה

פורסם

האם יש מצלמות בסביבה ?

תמצא אוטובוס ,חפש אם יש כתמי צבע של הרכב שלך על האוטובוס ותצלם .. תגיע לנהג שוב עם הוכחות,במידה והוא לא מודע , תגיע לתחנת משטרה תגיש תביע על פגע וברח ובנוסף דבר עם סוכן הביטוח שלך.

פורסם

הפוגע בכוונה לא בא היום עם האוטובוס אלא עם רכב פרטי אני ינסה לתפוס אותו כשהוא מגיע עם האוטובוס אבל חוץ מזה אין משהו אחר לעשות?

פורסם

לבדוק אם יש מצלמות באיזור ולנסות להשיג צילומים שיוכיחו את המעשה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הפוגע בכוונה לא בא היום עם האוטובוס אלא עם רכב פרטי אני ינסה לתפוס אותו כשהוא מגיע עם האוטובוס אבל חוץ מזה אין משהו אחר לעשות?

יש אפשרות שהוא לא הגיע עם האוטובוס כי על האוטובוס נשארו סימנים של הפגיעה?

יכל להיות שלקח אות האוטובוס לטיפול ותיקון אישי כדי להעלים את הראיות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בהעדר מצלמות אבטחה יהיה לך קשה מאוד להוכיח שהוא פגע בך גם אם אתה בטוח שהוא אשם.

אולי, אתה פגעת בו, וכשראית את הנזק החלטת לפתוח שרשור בקארספורום שיעזור לך בתביעה עתידית?

לא שאני חלילה אומר שזה המקרה, אבל מביא לך דוגמא לטענה שכנגד.

בלי צילום מפורט או עד שמוכן להעיד - אני סבור שאין לך ממש סיכוי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בוא שוב פעם, לאחר שנאמר לך מספר פעמים, לחסוך את השאלות המיותרות:

1. אתה הולך למקום העבודה ומתחיל לברר על המצלמות ומשיג צילומי וידאו של האירוע, לרוב נשמרים החומרים במינימום שבוע ועד חודש לפחות.

2. השגת את הצילום ורואים שהרכב שלך סטטי והוא עושה רוורס ומבצע פגיעה? יופי תעד את זה קבל את החומרים על דיסק און קיי

3. מכאן, אתה מתחיל להקליט הכל, את השיחות שלך עם הנהג, שבו אתה אומר לו שהשגת צילומי וידאו מהמשמרת, שאתה מעוניין שיצפה בהם ומדוע הגיע עם הרכב הפרטי ולא האוטובוס וכו' וכו'... לנסות לדלות מידע

4. לא הולך? מגיש תלונה במשטרה ואצל סוכן הביטוח עם כל הפרטים לאחר שבצעת גיבוי אצלך

5. לא עשית את כל זה? מיותר להמשיך לשאול שאלות מכיוון שהסיבה הפשוטה היא, זאת מילה שלך כנגד שלו, כל עוד אין לך הוכחה אמיתית, תצלום של הפגוש שלו או האחורי שלו, עם הצבעים, כולל ראיות מוצקות, יכל לעשות את זה כל אחד והוא במקרה, אולי הטמבון או האחורי שלו היו פגועים מראש ואיך הוא יוכיח שזה לא ממך אלה שבוע לפניי כן? הבנת את הרעיון.

אין לך מה לעשות כרגע כל עוד לא תבצע עבודת מחקר קטנה, לאחר מכן תעדכן אותנו בתובנות.

פורסם

מקווה שצילמת את הנזק והפגיעה גם באוטובוס כי גם לי נראה שהבחור כבר הכניס אותו לפחחות וצבע כדי להעלים את הראיות. תגיש תלונה המשטרה על פגע וברח. לפחות שיזיע קצת.

פורסם
מקווה שצילמת את הנזק והפגיעה גם באוטובוס כי גם לי נראה שהבחור כבר הכניס אותו לפחחות וצבע כדי להעלים את הראיות. תגיש תלונה המשטרה על פגע וברח. לפחות שיזיע קצת.

זה לא פגע וברח.

אין פגיעה בנפש, לכן זו תאונת נזק בלבד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...