Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוסף לדברים המעניינים שהחברים רשמו כאן, סגמנט המנהלים בהחלט נפל קורבן לאופנת הג'יפונים, אבל זה לא אומר שמדובר במכוניות גרועות, להיפך, מדובר במכוניות מצויינות הן בהיבט השימושי והן בהיבט הדינאמי.

במקום עוד משפחתית 'משעממת' חפש לך רכב מנהלים מפנק דוגמת סופרב אינסינייה או 508.

ללא ספק לא יהיה 'אפקט הגעה' מול בית הקפה השכונתי, אבל אולי בעצם כן יהיה בגלל ההימנעות מצו האופנה?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה אומר שבמוסך BMW בפ"ת יש חדר המתנה מפואר ורכב חלופי נחמד כדי להנעים לך את הזמן שמתבזבז על התיקון. גם שתייה חמה ובורקסים . יודעים לדאוג ללקוח . הזכרתי כרטיסים לבון ג'ובי ושאר פינוקים. זה משכח את הכאב. זה לא מעיד על איכות הרכיבים אבל זה משדר יוקרה.

לא הבנת אותי נכון,

מה זה אומר על חברה שרכב סדאן אצלה עולה מינימום 230K שהמנוע שלה מלא מחלות ובעיות? מה זה ישדר לרוכשים עתידיים?

אני ברצינות שואל ואין ציניות בדבריי

פורסם

אצל הבאוורים המנוע הזה יושב רק במיני 1.6 וגם שם הוא סובבל מבעיות אך הרבה פחות מאשר בקונצרן psa.

בל נשכח שהצרפתים אלופים בלבצע עבודות גימור מחורבנות...

פורסם

המנוע לא קיים יותר בבמוו ומיני שמגיעות לארץ. יש מנועים חדשים של במוו במקום.

אני רואה שרשום שהוא דווקא פותח יחדיו ולא רק ע"י במוו אלא בהובלה שלהם.

פורסם
לא הבנת אותי נכון,

מה זה אומר על חברה שרכב סדאן אצלה עולה מינימום 230K שהמנוע שלה מלא מחלות ובעיות? מה זה ישדר לרוכשים עתידיים?

אוסיף למה שכבר נכתב, המנוע היה קיים רק בדגמי מיני, וגם אז לא בכל הדגמים שהגיעו לישראל. שם הדגמים סובלים מאותם בעיות אלא מה, הרעש נמוך יותר. למה? בראש ובראשונה בגלל כמות המכירות. בעוד מיני מוכרת במאות בודדות פוג'ו וסיטרואן מוכרות באלפים. סיבה נוספת קשורה לסטיגמה שיש לרכב "צרפתי".

והנה דוגמה לכך בציטוט שמתחת

לא מצליח להבין את הצרפתים הללו. כלכך הרבה שנים של פיתוח ומחקר ועדיין לא מצליחים להוציא רכב נטול "יחסית" בעיות.

פשוט לא להאמין.

יש להם מנוע טורבו שלא עושה בעיות ?

כן. מנוע ה-1.2 ליטר טורבו.

פורסם (נערך)
לא הבנת אותי נכון,

תראה, מנוע הפרינס הנ"ל שווק במיני R56 וב סדרה BMW 1. גם BMW הבינה מהר מאד את הבעיות הטמונות בו ועברה למנוע אחר (כמובן תחת מכבסת מילים). אכן הפורומים של BMW בחו"ל הרבה יותר עירניים למצב. בארץ כמות המכירות היתה מזערית.

ממילא מי שקונה את ה BMW לא מחפש אמינות אלא שופוני והנאה (תעשו נסיעת מבחן במיני ותבינו), גם ככה המחירון שלה מתרסק במהירות . מה שכן ניתן להגיד: מרגע שהתגלו הבעיות אז BMW לקחה אחריות מקיפה על הנושא ולא חכתה לגרר. הוסיפה טיפולי מנע וניקויים על חשבונה ופה כן מרגישים טיפול פרימיום.

בנושא של הצרפתיות: אז באירופה ,ששם נמכרת רוב תוצרת סיטוראן-פיג'ו, כמעט לא סבלו מהבעיה כי מעטים בכלל רכשו את מנוע הבנזין המדובר. הם רוכשים בעיקר מנועי טורבו דיזל - ואלה לרוב מנועים מצויינים שנוסו הרבה ק"מ על הכביש מה שמראה שניתן לייצר טורבו אמין.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא יודע מי מכם באמת מכיר והתנסה עם ה-508 אך לדעתי התגובות על הרכב קצת יצאו מפרופרציה מה שמהווה יתרון גדול לרוכשי הרכב כיד 2.

אבי מחזיק ב-508 מודל 2012 כבר קצת מעל ל-3 שנים ובסה"כ מרוצה מאוד מהרכב. אמינות הרכב לא שונה מהותית מה-C5 שהייתה לו קודם ולא מה-C5 שהייתה לפניה וגם לא מהמונדיאו אקובוסט טיטניום שלי ו/או משאר הרכבים של המשפחה המורחבת.

אני באופן אישי מעדיף את המונדיאו מבחינת נוחות וכוח, אך הפיז'ו צורכת פחות דלק משמעותית ובוודאי שלפחות ברמה אחת או שתיים טובה יותר מכל קורלה, קיה ושות

פורסם

אני התנסתי עם ה3008 במשך שנה שלמה. אותו מנוע ואותו הגיר.

חסכונית בדלק היא לא. ליטר ל9 בממוצע זה רחוק מלהיות חסכוני.

אמינה היא גם לא. רשימת החלקים שהוחלפה בשנה הזו פשוט הזויה.

אם פותח השרשור מבין את המשמעות של לבקר במוסך ומשאיר בצד תקציב תיקונים - ויש לו הזמן והיכולת להושיב את הרכב ליום יומיים אחת לתקופה - יכול להיות שזו אופציה לא רעה.

פורסם (נערך)

לא ריאלי. זה לא שקר אבל רחוק מהמציאות. זה כנראה אופייני לטורבו - בנסיעה רגועה אפשר לחסוך בדלק, אבל כשקצת לוחצים על הדוושה מגיעים למספרים פחות טובים משמעותית. עם C4 טורבו הצלחתי ליסוע לעבודה וחזרה עם מגביל מהירות על 90 תוך צריכה של 1:17 (מצורף צילום של הכיוון הלוך). בנסיעות אמיתיות ונמרצות יותר עושה 1:11.

IMG_2447.jpg

עריכה אחרונה על ידי eyalzo
פורסם

^ בדיוק אותך אני מחפש...איך מאפסים את הדבר הזה? אין מתג שלא לחצתי עליו, והוא תקוע על המדידה השניה ולא מוכן להתאפס.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה רבה. בדקתי וזה אכן עובד. על מה לא לחצתי קודם...:evil:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...