Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה ששיכנעתם אותי לוותר...

סיטרואן בכלל לא הייתה על המדף , מתחיל לברר עליה.

מה לגבי הפלואנס דיזל אל מול הקיה פורטה והקורולה ??

התקציב הוא סביב 65-70 ובשביל מציאה ממש ממש טובה יימתח ל75 או 80

מה שמעמיד אותי בשנתוני 2012 פלוס מינוס

פורסם

אם אתה צריך רכב חסכוני הפלואנס תהיה מעולה לך. אם בא לך להתפנק קצת יותר לך על המונדאו שהציעו לך כאן. חפש לך טיטניום אקו בוסט - רכב מאובזר וחזק בכלום כסף.

פורסם

מרווחת נוחה והרבה יותר חסכונית. 2013 ומעלה יש שיפור באיכות החומרים.

דלת בגאז' מעצבנת - זרועות פולשות למרחב.

הקורולה והקיה יהיו איכותיות יותר מבפנים.

פורסם
ה 508 היא לדעתי אחת המכוניות המפוספסות שקיימות היום בשוק, לא מעט בגלל תמחור גבוה של היבואן.

היתה לי אחת כזו למשך יממה, והיא היתה מרשימה מאוד.

בהתבוננות ביד 2 נראה שהמחיר שרשמו לך הוא קצת גבוה מדי.

לגמרי - זאת מכונית מעולה ובתמחור קצת יותר חכם היו הרבה יותר ממנה על הכבישים בארץ. אם היא עם המנוע המעודכן אז זאת אחלה מכונית.

פורסם

אם, אם, ואם. מי מכם היה מעז להחזיק כזה רכב - עם המנוע הקודם - כרכב העיקרי שלו? אני התרשמתי הרבה פחות מדיסקו מרכב שאמור להיות תקין... בכל מקרה, גם אם זה עניין של טעם, בתור רכב לנסיעות עיקריות, זה הימור.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה לא להחזיק רכב כזה כעיקרי? אחרי 17 שנים עם סיטרואנים אני יכול להעיד שמעולם לא נתקעתי עם אף אחד מהם בשום מקום. כל התקלות נחתו עליי בצורה מנומסת - נדלקת נורת תקלה, מאשפזים את הרכב, לפעמים מקבלים חליפי, ואחרי יום או יומיים הרכב אצלי בחזרה. כמעט כל התקלות היו באחריות בתחילת חיי הרכב, ואילו שנותיו הבאות היו שקטות. מכאן שכיד שניה זו נראית לי קניה מצוינת. היתה לי היום C5 או 508 ללא ספק, אם רק הייתי מצליח למכור את ה- C4 שלי:shock:

פורסם

אפילו הbx על כל מחלותיה, נחשבת אמינה לעומת מנוועי הפרינס...

גם אני כל חיי עם סיטרואן. החל מbx gti דרך שתי קסנטיות, c3, קסרה, c5 ועד לקסרה פיקאסו...

אופי ועלויות התקלות בישנות לא מתקרב לאופי ועלויות התקלות במנועים האלו.

את הנוחות והתחושות אי אפשר לקחת מהצרפתיות אבל כן, להחזיק רכב כזה היום, בין אם עיקרי או משני, זה חתיכת הימור.

פורסם

מסכים אם שאמרו כאן. ה-508 ממש מפוספסת. היא מעניקה הרבה יותר מעוד קורולה. בגלל שאתה נוסע הרבה איכות הנסיעה זה פרמטר קריטי עבורך ושווה לך לשקול את המכונית מחדש.

פורסם
אפילו הbx על כל מחלותיה, נחשבת אמינה לעומת מנוועי הפרינס...

גם אני כל חיי עם סיטרואן. החל מbx gti דרך שתי קסנטיות, c3, קסרה, c5 ועד לקסרה פיקאסו...

אופי ועלויות התקלות בישנות לא מתקרב לאופי ועלויות התקלות במנועים האלו.

זה נכון לכל הרכבים המודרניים: מכילים המון רכיבים, הרכיבים יקרים, הרכבים נוסעים יותר ק"מ. התוצאה היא שיקר להחזיק רכב מודרני, וככל שהוא מזדקן הסיכון גדל. למשל, החלפת מראה בקורולה תגזול ממך 2,600 ש"ח. חבר שהחזיק איסוזו טרופר השקיע במנוע שלו את ערך הרכב פעמיים. אז למה החלפת שרשרת תזמון במנוע פרינס ב- 2,500 ש"ח כל 80 אלף ק"מ זו בעיה? לי יש בעיה להשקיע בתיקון של רכבים משעממים, מה שאי אפשר לומר על רוב התוצרת המוזכרת בשרשור זה.

פורסם

לא מצליח להבין את הצרפתים הללו. כלכך הרבה שנים של פיתוח ומחקר ועדיין לא מצליחים להוציא רכב נטול "יחסית" בעיות.

פשוט לא להאמין.

יש להם מנוע טורבו שלא עושה בעיות ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם

המנוע החדש (165 כ"ס) מבוסס אף הוא על הפרינס (גם כן "נסיך" - מלאך המוות...) אך בוצעו בו שינויים משמעותיים מאד. מקווה שבדרך פתרו את כל המחלות של המנוע הקודם, וכמו שנקמיצ'י כתב מנוע הפרינס תוכנן ע"י המומחים מבוואריה...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אז מה זה אומר על BMW?

זה אומר שבמוסך BMW בפ"ת יש חדר המתנה מפואר ורכב חלופי נחמד כדי להנעים לך את הזמן שמתבזבז על התיקון. גם שתייה חמה ובורקסים . יודעים לדאוג ללקוח . הזכרתי כרטיסים לבון ג'ובי ושאר פינוקים. זה משכח את הכאב. זה לא מעיד על איכות הרכיבים אבל זה משדר יוקרה.

• תוכן חדש...