Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר ויתרתי על כל עבודה בכל סכום אם ההלוך או החזור היה קרוב לשעה או שצריך לצאת לפני 7:45 מהבית, או להגיע לבית אחרי 18:30

חלקם היו עבודות שהם 4-5 נטו מעל השכר שהיה לי עם קריירה עתידית טובה יותר.

רמת חיים לא היתה חשובה לי כמו איכות חיים ומשפחה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי אין ממש אלטרנטיבה לרכב פרטי - או להחליף טריליון אוטובוסים, או לנסוע ברכבת מחדרה לכפר סבא דרך תל אביב, או ללכת ברגל (כי לפעמים אני מסיים בשעות שבהן פשוט אין תחבורה ציבורית).

ברכב זה לוקח בין חצי שעה לשעה, בשעות העומס כביש 6, בשעות ללא עומס בכביש 4.

עצה - אם נוסעים למרחקים ארוכים ברכב פרטי, צריך לבחור רכב כמה שיותר נוח, כי זה ההבדל של לחזור הביתה עם או בלי כאבי גב.

אני חושב שבשביל זה קיים הסגמנט הלא מוערך בזמן האחרון של רכבי מנהלים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גר רבע שעה הליכה מהעבודה, מבחינתי זו איכות חיים אמיתית.

הכי רחוק שיצא לי לסוע לעבודה זה חצי שעה על אופנוע... וזה שעה ביום שאיבדתי ולעולם לא תחזור אלי

יום טוב גם לך

• אחראי פורום
פורסם
בעבר ויתרתי על כל עבודה בכל סכום אם ההלוך או החזור היה קרוב לשעה או שצריך לצאת לפני 7:45 מהבית, או להגיע לבית אחרי 18:30

חלקם היו עבודות שהם 4-5 נטו מעל השכר שהיה לי עם קריירה עתידית טובה יותר.

רמת חיים לא היתה חשובה לי כמו איכות חיים ומשפחה

עם משפחה - בהחלט. במצבו, רווק וצעיר יחסית, זה בדיוק הגיל להתאמץ ולעשות דברים פחות נוחים.

לפני שהיו לי ילדים, הציעו לי משרה מצויינת כ-100 ק"מ מהבית. הבנתי שאופציה דומה כנראה כבר לא תהיה ולקחתי אותה.

ניצלתי את הגמישות, ויתרתי במודע על כמה שעות שינה ופנאי ומסרתי את גבי לשטן (יונדאי גטס). בדיעבד ההחלטה הזו שינתה לי את החיים לטובה.

היום, עם שני ילדים ובת זוג שיש לה קריירה מורכבת משל עצמה, סביר להניח שלא הייתי עושה את הצעד הזה.

אם העבודה טובה ונראה לך שתשתלב שם היטב, המרחק הזה הוא לא סיפור.

אם תהיה אומלל, גם 5 דקות הליכה מהבית יראו נצח.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עבדתי במרחק 100ק"מ ממקום העבודה, כל יום נסיעה עם פקקים לקחה כ1:30~1:45. במקרה של תאונה 2:15++ (וזה בשעות היותר רגועות אחרי כל הבלאגן, אם היה צריך להגיע בשעות השיא, זה בכלל א נעים).

האמת. זה מתיש ושוחק לאורך זמן. במיוחד הפקקים. עשיתי את הנסיעות האלו ברחב שלא ממש כיף לשהות בו לאורך זמן, זה גם לא מוסיף לחוויה.

עכשיו הנסיעות שלי לעבודה כ60ק"מ, אבל ללא פקקים. זה לוקח כשעה. לאומת הפקקים המתסכלים של המרכז, זה פשוט עולם אחר. כאן לפחות אתה נוסע.

נסיעות ארוכות לעבודה מתאימות לא לכל אחד.

רכבת זה משהו אחר. הלוואי שתיהיה רכבת בישוב שלי, אני מוכן במקום לנהוג לנסוע ברכבת - הרבה יותר זול, גם תיהיה קצת הליכה בדרך, אין פקקים. אבל גם רכבת לא הכל אידיאלי, בתקופת הגשמים אני מתאר לעצמי שזה לא כיף גדול, כולם חולים גם. בשעות העומס בקרונות צפוף, לא תמיד יש איפה לשבת, זה לא תמיד לשבת על הלפטופ בכיף. לפעמים זה גם לשבת על המדרגות.

הכי נוח, זה מקום עבודה קרוב. אבל יש גם אילוצים, לעיתים יוקר מיחיה במקומות קרובים לעבודה נחשקת גורם להרחיק.

לעבוד רחוק ולנסוע הרבה - זה מתאים ממש לא לכל אחד. יש כאלה שזה מתאים להם ויש כאלה שלא. זה אינדיוידואלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

העניין הוא שאצל מי שהעבודה שלו נטו היא 9-10 שעות, שעת התארגנות בבוקר, ועוד 2-3 שעות נסיעה ממוצעות ולפעמים עוד שעה נוספת בעבודה או עיקוב בתנועה יוצא שאתה בממוצע כ 14 שעות ביום כבול סביב ענייני עבודה במקרה הטוב.

, תוציא שינה, מקלחת, ארוחה ואין לך זמן לאיכות חיים גם בלי משפחה, שלא נדבר על אם אתה משלב לימודים כלשהם ואז מגיע סופש ואתה מתרסק וקם ביום ראשון לאותו תקליט של עבודה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כיום אני נוסע סביבות ה-50 דקות לכול כיוון, שזה בסדר מבחינתי ובערך המקסימום שאני מוכן.

יצא לי כבר לעבוד במקומות שנסעתי שעה וחצי-שעתיים וזה היה חרא ברמות.

פורסם

אם אני מבין נכון מהתאור שלך, את מפתח תוכנה.לפי דעתי, אחרי מעל 3 שנים בהייטק (ו-6 בצה"ל) העבודה לא מסתכמת ב-9 שעות ואתה עף לבית. הורדות גרסא, באגים ועוד אינסוף דברים מערכבים אותך.קח בחשבון שזה גומר לך את הזמן שלא לדבר על תשישות ושעות הישיבה שהעבודה עצמה גורמת.מה כ"כ מיוחד במשרה ההיא?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

נוסע מקרית גת לרמת אביב כל יום. לפעמים ברכב לרוב ברכבת. כמובן שאין כמו עבודה קרוב לבית אבל בשביל העתיד חייב להקריב משהו, ואני עוד סטודנט נשוי ואב טרי.

אני מאמין שביום ממוצע נשרפות לי כ 15 שעות על העבודה כולל הנסיעות

פורסם

סחתיין עליכם, המון אנשים שואלים אותי למה אני עובד כ"כ רחוק מהבית, ובמקרה שלי זה בסה"כ חצי שעה נסיעה (כ-30 ק"מ מחולון לאיזור השרון).

מצד שני פעם בשבוע אני נוסע 60 ק"מ להדסה בהתנדבות

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

יש לי שני מקומות. אחד 37, שני 97 מהבית. אחד דרומה, שני צפונה מהבית. לאחרונה אני גם בבוקר נוסע למקום אחד ובסביבות שעה 13:00 נוסע לשני (124 קילומטר בינהם). כל זה אם אין לי פגישות מחוץ למשרד.מרחקים אלה זה אחר שעבדתי קבוע במרחק 3100 מטר מהבית. בהתחלה זה היה מאוד קשה. אבל עם רכב מתאים ושעות עבודה גמישות היום אני לא סובל במיוחד.

אני משתדל לצאת מהבית ב7 בבוקר ולחזור מוקדם יחסית. ב5 גג לרוב אני בבית. משלים אם צריך יותר מאוחר מהבית. תכל'ס אני יכול לעבוד מהבית הרבה יותר, אבל למרות שיש לי את כל התנאים כולל חדש עבודה, אני לא מסוגל להתרכז בבית לעבודה רצינית וממשוכת. אני חייב להתלבש, להתגלח ולצאת מהבית כדי לעבוד באמת.

פורסם

1.2 ק"מ נחשב? 10 דקות הליכה לכל כיוון (אם יורד גשם).

אם אני צריך למצוא חניה לוקח לי חצי שעה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

העבודה הקודמת היתה 1.5 קמ מהבית, הנוכחית 30 קמ, עם תחבורה ציבורית לוקח בין 45 דקות לשעה וחצי, ועם רכב 30 דקות.

המזל שלי שיש לי שעות גמישות, ואין לי מי שיושב לי הראש, אני יכול להתחיל ב7 בבוקר ולסיים ב2 אחהצ.

• תוכן חדש...