Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנובמבר נסעתי בכביש חד סטרי בעל נתיב אחד, הגעתי לצומת שלאחריו הכביש מתפצל לשני נתיבים כמתואר בציור המדהים שלי:

Untitled.png

כמו שאתם רואים ותראו בתמונה בהמשך, היה לו תמרור של תן זכות קדימה, ולא רק זה שהוא לא נתן אלא הוא גם יצא לתוך הנתיב השמאלי ולי בעצם לא היה לאן לברוח, אז אני פגעתי בו עם הפינה הימנית קדמית שלי בפינה השמאלית אחורית שלו

b5aa17c5-253e-48ad-9e7b-8efcdb05cfd9.jpgd837a351-5eed-4867-8cf1-43d01c58ba48.jpgcd6a1126-a45f-453d-ae3c-1314512bf88a.jpg

הבן אדם לא מודה באשמה, הביטוח שלו הגיש לביטוח שלי תביעה, וכנראה שיהיה משפט עוד חודשיים שלוש, האם לדעתכם יש לי סיכוי לזכות באהדת השופט? אני באמת לא אשם פה.. אבל זה לא משנה מה קרה זה משנה מה אפשר להוכיח בבית משפט ולכן אני שואל.

אני בן 22 ויש לי שלילה אחת בעבר על מהירות..

פורסם

לא מבין למה אתה לא מגיש תביעה נגדו!!

לפי הסיפור שלך , האשמה העיקרית אם לא הבלעדית היא שלו.

ותביעה כזו נשמעת בבית משפט לתביעות קטנות, ושם לא מתעניינים בעבר שלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא היה דיווח למשטרה? לא היה בוחן במקום? לא היה פינוי רפואי? אז המשפט הינו משפט אזרחי ולא פלילי לכן לעבירת המהירות שלך אין עניין כאן.

זו מלחמה בין חברות הביטוח.

במשפט תראה את הצומת, עם תמרור 301 ותתאר לשופט בלי להתלהם את אשר קרה, באיזה מרחק היית מהצומת עת ההוא התפרץ, באיזו מהירות נסעת, כמה מותר לנסוע שם ותן לו להחליט.

החוש הנבואי החלש שלי אומר כי הנזק יחולק ביניכם על פי אחוזים אותם יקבע השופט על פי מיטב שיקול דעתו.

פורסם (נערך)

התאונה קרתה ביום או בלילה. מה המרחק שהנהג המתפרץ יכול לראות רכב מהכיוון שהגעת ממנו. האם מהירות הנסיעה שלך הייתה כמו שאומרים "מתאימה לתנאי הדרך", לפי התמונה נראה שמדובר בשטח בנוי. יאמר המתפרץ שראה אותך אבל מהירות ההתקדמות שלך אליו היתה כנראה חריגה גבוהה ומכאן התאונה. בקיצור, לא בכל תנאי המתפרץ תמיד אשם, תאלץ לספק לשופט עוד פרטים כדי לצאת נקי מהסיפור. צא למקום וצלם כל פרט שעשוי לתמוך בעמדתך , בטוח לא יזיק להחזיק בתמונות מודפסות לרגע המתאים

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

ואם לסבתא היו גלגלים היא הייתה אוטובוס, דוד לא צריך להגזים.

רוב האשמה היא של זה שהתפרץ אם השופט ירצה לפסוק אחוז תורם אז סבבה.

פורסם (נערך)
לא היה דיווח למשטרה? לא היה בוחן במקום? לא היה פינוי רפואי? אז המשפט הינו משפט אזרחי ולא פלילי לכן לעבירת המהירות שלך אין עניין כאן.

זו מלחמה בין חברות הביטוח.

במשפט תראה את הצומת, עם תמרור 301 ותתאר לשופט בלי להתלהם את אשר קרה, באיזה מרחק היית מהצומת עת ההוא התפרץ, באיזו מהירות נסעת, כמה מותר לנסוע שם ותן לו להחליט.

החוש הנבואי החלש שלי אומר כי הנזק יחולק ביניכם על פי אחוזים אותם יקבע השופט על פי מיטב שיקול דעתו.

לא היה כלום, החלפנו פרטים וכל אחד המשיך לדרכו.

התאונה קרתה ביום, הוא יכול לראות אותי מצוין, הוא פשוט לא הסתכל..

אני לא זוכר על כמה נסעתי, מותר שם 50 אבל אפשר לראות טוב לפי המכה שהמהירות הייתה נמוכה.

ישה - שכחתי לציין שכן הגשתי נגדו תלונה (במשטרה)

וכמובן הודעתי לביטוח שלי את כל הפרטים והם הגישו לביטוח שלו תביעת נגד.

עריכה אחרונה על ידי matanff

פורסם

רוב האשמה היא של זה שהתפרץ אם השופט ירצה לפסוק אחוז תורם אז סבבה.

אילו כתבת שתמיד המתפרץ אשם, זו עמדתך ובסדר גמור. מאחר שציינת שרוב האשמה היא של המתפרץ, על פי מה יקבע השופט את תרומתו של המתפרץ מול זו של הפוגע אם לא על פי נתונים ספיצפיים, כדוגמת אילו שכתבתי. מה לעשות אבל אין כאן אמת/צדק אבסולוטי, מי שישכנע את השופט בפרטים הקטנים יזכה בהקטנת חלקו, וישא בעונש קטן יותר עד כדי אפסי יחסית לצד השני. הכל נזיל עד פסק הדין.

פורסם

עוד שאלה - האם אני צריך לשכור עורך דין על חשבוני?

זה לא אינטרס הביטוח שאני אזכה? התיקון עלה כמעט 40 אלף שקל..

פורסם

כמה הנזק שלך?

40 אלף ש"ח?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סתם להבא, שקורת תאונה מהסוג הזאת עדיף לצלם עוד מס' תמונות שמורות את מרחק הרכב מהצומת, למרות שיש ברקע של הרכב בתים כלשהם ואפשר על פיהם להבין את מיקומו.

לעניות דעתי זה הכל שאלה של כמה זמן הרכב הלבן היה ממש בתוך נתיב הנסיעה שלך, ומה מרחב התמרון שנותר לך ,

שווה לגשת לצומת שוב, לצלם את כלל המקום, ולאמוד את נק' הפגיעה בצומת, ככל שהפגיעה הייתה סמוכה לצומת ככה גדל הסיכוי שהאחריות תוטל רק עליו,

בברכה,

• תוכן חדש...