Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז קיבלת לימון. אם כל המכוניות היו כאלה גרועות אף אחת לא היתה שורדת עד היום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא פוסל את הרעיון שהרכב שלי היה לימון, אחריו היתה לי פולו 1.4 16V שגם היתה לימון מטורף.

יותר מידי לימונים זאת כבר לא לימונדה אלא חומצה!

גם רכבים גרועים הרבה יותר שורדים במבחן הזמן במיוחד אם הם יחודיים, אז יש מספיק אנשים שמוכנים להשקיע בשימור שלהם.

אין יותר מידי VR6 שנותרו על הכביש, חלק מהם הושמד בתאונות וחלק פשוט לא שרדו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
אני אסכם לך מזכרוני את התקלות בשלוש שנותיה הראשונות שאף אחת מהן לא כוללת מנוע.

1. לוח שעונים.

2. משאבת ABS

3. משאבת קלא'ץ

4. מנגנון גג חשמלי שקרס

5. לחיץ חלון חשמלי

וזה לרכב פרימיום חדש!

המנוע היה בסדר מלבד פריצה בין השמן למים דרך הרדיאטור ~ 100 אלף ק"מ... נזק של אלפי שקלים

מזגן... פעמים מדחס!

ועוד זוטות.

וזה לרכב מאוד שמור שבחיים לא קרעו אותו.

מצטער שקיבלת "לימון"

הרכב שלי שעשה אצלי כ 50K מלבד טיפולים שוטפים ואי אלו שדרוגים ע"י איציק לא סבל משום תופעה.

טופל באהבה ונתן חיוך מדהים.

יש לי חבר שבבעלותו רכב כזה (יד 3 ידני) שלא מוכן להפטר ממנו

ליאיר שהיה לו רכב (5 דלתות לבנה) עד שנמכר עם 80K גם לא היתה בעייה אחת

לדודי עם הקופה 3 דלתות הלבנה גם לא הייתה בעייה אחת (נמכר עם 70K)

אני לא פוסל את הרעיון שהרכב שלי היה לימון, אחריו היתה לי פולו 1.4 16V שגם היתה לימון מטורף.

יותר מידי לימונים זאת כבר לא לימונדה אלא חומצה!

גם רכבים גרועים הרבה יותר שורדים במבחן הזמן במיוחד אם הם יחודיים, אז יש מספיק אנשים שמוכנים להשקיע בשימור שלהם.

אין יותר מידי VR6 שנותרו על הכביש, חלק מהם הושמד בתאונות וחלק פשוט לא שרדו.

לצערי אתה מאד צודק, רובן נקנה ע"י בני דודנו שלא ריחמו וקרעו אותן לגזרים, ויש עדיין כמה עד היום בכפרי הצפון.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

בעודי משוטט לי בדרום, לפתע עוברת מפלצת על ידי.. כנראה זה סימן. (או שסתם אני מחפש תירוצים למה אני חייב vr) [emoji12]

38fa7bafb7bc2114c7cef710f308adc3.jpg

• תוכן חדש...