Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי בדואר דוח על מהירות לפני הכניסה למנהרות בחיפה מכיוון דרום, כלומר נסעתי על כביש החוף במהירות 90 קמש, פניתי לכיון המנהרות, והתחלתי להאט רק אחרי הצומת לפני הכניסה למנהרות.

מסתבר שצילמו אותי בצומת, ומכיוון שזה בתוך חיפה, המהירות המותרת שם היא 50, וקיבלתי הזמנה למשפט על נהיגה במהירות של 40 קמש מעל המותר..

זה קביל שמצלמת צומת מודדת מהירות? מה אתם ממליצים לעשות? לקחת עו"ד?

אציין שאין לי נקודות, ומעולם לא קיבלתי נקודות..

תודה

אורי

Capture1.JPG

Capture.JPG

פורסם

קביל בהחלט.

לקחת עורך דין? השאלה מה חשוב לך יותר, הרישיון שלך או הכיס שלך.

עורך דין שמכיר את הנפשות הפועלות כנראה יוכל להמתיק מעט את עונשך, בתמורה לתשלום.

אין לך נקודות - זה לא אומר כלום.

השאלה תחת איזה ותק? אם אתה נוהג בדיוק חודשיים ואין לך עבירות קודמות כלל, זה לא כל כך מרשים, בעוד שאם יש לך 40 שנות ותק, ייתכן שיהיה לך קייס טוב יותר לבקש רחמים.

פורסם (נערך)

אתה יכול לקחת עורך דין, אני מכיר כאלו שבחרו לא לקחת עורך דין והגיעו לפשרה עם התובע.

המצלמות הללו מצלמות גם מעבר באור אדום וגם מהירות...

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

בינתיים קיבלת רק הודעה על ביצוע העבירה וטרם קיבלת הזמנה לבית משפט.

מהות ההודעה , שלא תתיישן העבירה.

תמתין עד שתקבל הזמנה למשפט /אולי לא תקבל , לך תדע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא מבין אנשים שלא נוסעים עם WAZE באזורים שהם לא מכירים...

זו חרא מצלמה אבל היא ממוקמת במקום גאוני, כולם מגיעים במהירות מכביש החוף לכיוון מנהרות הכרמל ובכלל לא רואים אותה או התמרור שמגביל את המהירות ל50 קמ"ש.

פורסם

אני לא מבין איך אנשים עוברים שם את ה-70 קמ"ש. ביציאה מהכביש הראשי (בקטע זה אינו מהיר) יש עקול עם השתלבות מימין, ואז התפצלות ועליה לגשר, ובסוף הגשר צונת גדול וקצת מורכב (בעקר לבאים מכיוון הקניון). כמוכן - יש רחבת גבית אגרה כ-100 מ' אחרי הצומת שמחייבת הורדת מהירות. צריך להדגיש כי ביציאה מהכביש הראשי יש מספר תמרורים המורידים את המהירותהמותרת בצורה הדרגתית, בהחלט סימון סביר ביותר.

לדעתי אחת המצלמות המוצדקות ביותר בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חולק על הסייפא של ספריאל, אבל בהחלט מסכים עם כך שקשה לפספס את הסימון. יש כמה וכמה תמרורים שמורידים מהירות וגם די ברור שנכנסים לשטח עירוני, או שזה רק לי?

הצומת הזו לא מורכבת בכלל היא פשוט גדולה פיזית. לא משהו שאמור להקשות על כל נהג סביר ומטה.

בנוסף המצלמה מאוד בולטת.

למי שנתפס, אולי זו הזדמנות טובה להעביר ביקורת עצמית ולהשתפר. לי קרה מקרה דומה שבו לא הייתי ערני ופספסתי תמרור אין כניסה חדש. הקטע המצחיק ששנים שלחתי מכתבים לעירייה שצריך להפוך את הרחוב לחד סטרי אבל אף פעם לא הגיבו לי.

זה היה תמרור בולט מאוד, אבל בגלל שהייתי שאנן, כי נסעתי בכביש שאני נוסע בו מהיום שהוצאתי רישיון על בסיס כמעט יומי, מצאתי את עצמי עובר באין כניסה.

אחרי ששמתי לב התחלתי לפתח הרגל שגם בכבישים מוכרים וידועים לי ככף היד אני "מחפש" תמרורים ובאופן כללי לא מוריד רמת ריכוז [ורובנו מורידים רמת ריכוז סוף נסיעה, זה טבעי מאוד].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
א

זה היה תמרור בולט מאוד, אבל בגלל שהייתי שאנן, כי נסעתי בכביש שאני נוסע בו מהיום שהוצאתי רישיון על בסיס כמעט יומי, מצאתי את עצמי עובר באין כניסה.

.

איך עוברים באין כניסה. אין כניסה פירוש אין אפשרות פיזית להיכנס.

אתה בעוונותיך לא צייתת לתמרור הכניסה אסורה

אלה היו 30 שניות של רגע בעברית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
אני חולק על הסייפא של ספריאל, אבל בהחלט מסכים עם כך שקשה לפספס את הסימון. יש כמה וכמה תמרורים שמורידים מהירות וגם די ברור שנכנסים לשטח עירוני, או שזה רק לי?

הצומת הזו לא מורכבת בכלל היא פשוט גדולה פיזית. לא משהו שאמור להקשות על כל נהג סביר ומטה.

בנוסף המצלמה מאוד בולטת.

למי שנתפס, אולי זו הזדמנות טובה להעביר ביקורת עצמית ולהשתפר. לי קרה מקרה דומה שבו לא הייתי ערני ופספסתי תמרור אין כניסה חדש. הקטע המצחיק ששנים שלחתי מכתבים לעירייה שצריך להפוך את הרחוב לחד סטרי אבל אף פעם לא הגיבו לי.

אחרי ששמתי לב התחלתי לפתח הרגל שגם בכבישים מוכרים וידועים לי ככף היד אני "מחפש" תמרורים ובאופן כללי לא מוריד רמת ריכוז [ורובנו מורידים רמת ריכוז סוף נסיעה, זה טבעי מאוד].

שים לב שציינתי במיוחד את המגיעים מביוון הקניון - מבחינתם מדובר בצומת מורכב בגלל צורך של חלק מהנהגים לצות ימינה לכיון המנהרות על פני מרחק קצר, וסימון לא פשוט של הנתיבים. גם למגיעים מכיון דרך 2 יש בעיה של שדה ראיה - משמאל יש אי תנועה עם גינה + הפרשי גובה שמסתיר את הבאים מצפון (בית העלמין), ובכביש החוצה יש תנועה עם גינון המסתיר את מגיעים מכיוון הקניון. מכל מקום, כיון שאני תמיד פונה בצות ימינה (לכיוון הקניון ופרויד) אני לא מוטרד מהתנועה המגיעה מימין.

במאמר מוסגר - במפות גוגל יש צילום מעודכן של הצומת, מיולי 2015, אבל דומני שהשיחים במגורשי ספרד (הרחוב הניצב לגשר) צמחו מאז..

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...