Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

עשיתי היום בדיקה לגרנד צ'ירוקי 2009 4.7 עם 160אלף.

יש דבר אחד שאני לא מבין אך להתמודד איתו ואשמח לעצות לפי הבדיקה והסטוריית טיפולים אני רואה שהמנוע אוכל 1.5ליטר שמן ל10אלף ק"מ.

הרכב נוסע בשטח כל שבוע/שבועיים האם זה הגיוני בגלל מעמסה מהשטח שהמנוע יואכל 1.5ל של שמן?

והאם זה תקין?

תודה

ליאור

פורסם

לא תקין בעליל

לדעתי תתרחק מהרכב..

האכילת שמן יכולה לנבוע מכמה סיבות

נזילה כל שהיא

גומיות שסתומים

ובמקרה הגרוע טבעות רינגים שחיקה בבוכנות

בהצלחה

רמי

פורסם

תראה אצל vw אכילה של ליטר ל 1000 ק"מ זה תקין לפי הוראות יצרן. 1.5 ליטר ל10000 ק"מ זה לא נשמע כ"כ נורא האם בדיקת קומפרסיה תקינה? אולי משתמשים בשמן דליל מידי ועדיף לעבור לצמיגות יותר גבוה אם היצרן מאשר..

פורסם

אם זה תקין לפי הוראות היצרן אז כנראה זה תקין, אבל פה היצרן לא אומר את זה.

עשיתי בדיקה לרכב במוסך ולא נעשה בדיקת קומפרסיה האם בדיקת קומפרסיה יכולה להגיד אם הכל תקין או לא?

פורסם

מה יצרן לא אומר?

בכל ספר רכב שראיתי רשום שצריכת שמן של 0.5 ליטר ל 1000 ק"מ היא "תקינה". זה כשמדובר במנועים קטנים 1300-1600 סמ"ק.

מה שאני לא מבין, בעל הרכב בכל פעם פנה למוסך כדי למלא שמן? איך זה מופיע בהסטוריה?

בכלל לא מובן. בדרך כלל קונים גלון וממלאים כשצריך, לא נשאר שום רישום.

פורסם

הוא לא פנה למוסך בשביל למלא שמן (הוא לא עקב אחרי השמן כי לא היה מודע לשום בעיה), אבל הוא היה במוסך בשביל שיפורים ואז כנראה ראו שחסר והוסיפו, בגלל זה זה מופיע בהסטוריה.

פורסם

תפסיקו לנסות לבלבל לאיש תמוח

אכילת שמן ברכב בו אין הוראה מפורשת מהייצרן ,זוהי בעיה נקודה

עברו אצלי עשרות רכבים חדשים וישנים ,האלה שהיו במצב תקין לא איבדו גרם שמן

חוץ ממנועי הזרקה ישירה החדשים ,שהייצרן קבע זאת ,ולכן גם סבלו בהתחלה פתאום מאכילת שמן מופרזת

בהצלחה

רמי

פורסם

שימו לב כתוב על 10.000 ק"מ. לא על 1000.

כך שזה יותר בכיוון של חצי שנה. לא שבוע. ומנוע 4.7 ליטר.

פורסם

מנוע גדול נפח ומיושן (טכנולוגית), רכב גדול וכבד, נהיגת שטח מרובה וצורך רק ליטר וחצי ל 10K ק"מ?

נראה לי זו צריכה טובה יותר מאשר מהוראות היצרן.

בכל מקרה, תקין לחלוטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
היי לכולם,

עשיתי היום בדיקה לגרנד צ'ירוקי 2009 4.7 עם 160אלף.

יש דבר אחד שאני לא מבין אך להתמודד איתו ואשמח לעצות לפי הבדיקה והסטוריית טיפולים אני רואה שהמנוע אוכל 1.5ליטר שמן ל10אלף ק"מ.

הרכב נוסע בשטח כל שבוע/שבועיים האם זה הגיוני בגלל מעמסה מהשטח שהמנוע יואכל 1.5ל של שמן?

והאם זה תקין?

תודה

ליאור

איך הסקת מהיסטורית הטיפולים שזאת הצריכת שמן?

פורסם
מנוע גדול נפח ומיושן (טכנולוגית), רכב גדול וכבד, נהיגת שטח מרובה וצורך רק ליטר וחצי ל 10K ק"מ?

נראה לי זו צריכה טובה יותר מאשר מהוראות היצרן.

בכל מקרה, תקין לחלוטין.

יש דרך להיות בטוח שזה באמת תקין? בדיקת קומפרסיה תעזור פה?

פורסם
איך הסקת מהיסטורית הטיפולים שזאת הצריכת שמן?

כי המנוע אוכל כל 10אלף ק"מ 1.5 ליטר שמן, מזה עוד יכול להיות?

• תוכן חדש...