Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לאחרונה החלפתי רדיאטור בסובארו, מילאתי מים (ירוקים) הנעתי את האוטו והשארתי את פקק הרדיאטור ופקק מיכל האיבוי פתוח בתקווה שיתנקז האוויר עד לשלב שיפתח הטרמוסטט.

את הטרמוסטט בדקתי כשהחלפתי את הרדיאטור (שמתי בכוס מים מהקומקום וחיכיתי לראות שיפתח, הוא נפתח לאחר שתי דקות בכוס.

השארתי את המנוע עובד כאשר לאט לאט יוצאות בועות אוויר מהרדיאטור, המנוע הגיע לטמפרטורת עבודה, המאווררים התחילו לעבוד, הרדיאטור התחיל לפלוט מים אבל הטרמוסטט לא נפתח (הצינור התחתון קר)

אני מניח שאוויר במערכת מונע מהטרמוסטט להפתח (תקנו אותי אם אני טועה)

חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי שום שסתום\בורג לניקוז אוויר במערכת הזו, הבנתי שזו מחלה ברכב הזה, אבל בכל זאת לא הבנתי איך לעזאזל אני אמור לנקז אוויר.

כאמור ניסיתי להשאיר את הפקקים (רדיאטור ואיבוי) פתוחים אבל הוא מגיע למצב שהוא פולט את כל המים ועדיין לא פותח את הטרמוסטט.

איך אפשר לנקז אוויר ברכב הזה ? אשמח מאוד לעזרתכם.

תודה,

רם.

פורסם (נערך)

וודאי, אחרי 2-3 דקות כשפקק הרדיאטור פתוח, המים מתחילים לגלוש החוצה כי נפחם גדל.

סגור את הפקק אחרי שוידאת שכמה שיותר אוויר יצא ע"י עיסוי הצינורות הראשיים, והמתן לפעולת המאווררים, תוך כדי שאתה עם העין על שעון החום.

אין בורג ניקוז אוויר.

את פקק מיכל העודפים אין צורך לפתוח, הוא גם ככה פתוח לאוויר דרך צינורית. זה לא מיכל עיבוי.

האם הטרמוסטט מקורי ועם JIGGLE PIN ? מותקן באוריינטציה הנכונה ?

Jiggle-valve.jpg sphotos.ak.fbcdn.net-364-1291657018.5.jpg

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

תודה רבה אסף,

אני לא יודע אם הטרמוסטט מקורי, אבל כן יש בו

JIGGLE PIN,

לגבי האורינטציה, אני לא יודע, התקנתי אותו כך שהשפה הרחבה שלו לכיוון הגיר (לאחרי הרכב)

איך ניתן לדעת היכן למקם אותו? לאיזה כיוון להפנות את הפין?

פורסם

האם בית הטרמוסטט אצלך נראה כמו בתמונה למעלה? זאת אומרת מצביע לכיוון קדמת הרכב? או מצביע על הרצפה?

Stay Dirty

פורסם

לא מאוזן, אנכי, כלומר כן מצביע על הרצפה (בשונה מהתמונה)

(המשקולת של הג'יגל פין מופנית לכיוון הקרקע)

פורסם

אם כך הג׳יגל פין צריך להיות מופנה לכיוון קדמת הרכב.

ראה את מדריך הטיימינג שלי שבלינקיה, אומנם אימפרזה דור ראשון אבל כך גם אצלך.

Stay Dirty

• תוכן חדש...