Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש לקנות רכב חדש והמיקרה החדשה קורצת לי מאוד, אז ככה:

- אני נוסע כל יום לעבודה 150 ק"מ ללא פקקים

- אני מחפש רכב שיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק, ושידרוש כמה שפחות תחזוקה

- לא איכפת לי אם הכל בפנים פלסטיק זול

- אין לי העדפה לסוג הגיר

- כן, חשוב שיהיה סאונד טוב, בכל זאת אני מבלה שם שעתיים כל יום

אז כרגע אני עם ניסאן אלמרה 2002, האוטו עושה את העבודה, אבל יש מדי פעם ביקורים מעיקים במוסך. לפחות מבחינת צריכת דלק הוא סביר עם 14 ק"מ לליטר.

הייתי בסוכנות של ניסאן ונהגתי על המיקרה, לא עפתי על האוטו אבל גם לא סבלתי בנסיעה. בסה"כ אוטו דיי סתמי אבל עונה טוב מאוד לצרכים שלי.

שבוע הבא אני כניראה אשלים את העיסקה, אז לפני שזה קורה רציתי להתייעץ, האם יש רכבים אחרים עם השילוב הטוב של צריכת דלק נמוכה ואמינות גבוה כמו המיקרה?

התקציב שלי ה60,000 ש"ח

תודה

פורסם

הייתי בודק את הדאציה סנדרו שעולה 55 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה עם הניסן שלך וטוב לך איתה, המיקרה תעשה את העבודה יותר בחסכנות (1/17 ידני נסיעה רגילה),

ותהיה כנראה זולה יותר באחזקה, עכשיו יש בדיוק מבצע של איבזור מלא 59950 ש"ח.

תהנה.

פורסם

לפני זמן מה שכרתי ניסן מיקרה שהוחלפה לאחר זמן קצר ליונדאי I10.

המיקרה הייתה סבירה אך נתנה הרגשה 'פחנועית' ודלה והייתה סבירה אך לא נוחה בנסיעות ממושכות.

היונדאי הייתה הרבה יותר נוחה ונעימה ונתנה הרגשה של רכב מקטגורייה גבוהה בהרבה ברוב המדדים.

מחיר היונדאי הידנית זהה למיקרה ולדעתי תמורתה עדיפה ברוב ההיבטים.

קח לנסיעת מבחן ותווכח מה עדיף לך.

• תוכן חדש...