Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה פתרון מעולה למי שאין נגישות לשואב ביתי / ולחילופין לתחזוקה שוטפת בתדירות גבוהה בהשוואה לכלים הכבדים שאפשר להוציא פעם בכמה זמן.

לא פעם ויתרתי על ניקוי פנים, פשוט מתוך עצלנות לשלוף את הMV3 העצום מהמחסן - על כל יתרונותיו, להריץ גלגלת חשמל לרכב וחוזר חלילה בתום השימוש.

אני מעדיף להוציא אותו פעם בכמה זמן ולנקות בצורה ייסודית ומרוכזת את הרכב שלי ושל הגברת.

אכן כשגרתי אצל ההורים בבית פשוט הייתי לוקח מאריך ושואב בייתי,עכשיו אני בשכירות בקומות כך שזאת אופציה היחידה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ראיתי באיבי דגם אחר של שואב לרכב: BLACK AND DECKER PAV1205.

מישהו ניסה את הדגם הנ"ל? איזה דגם עדיף?

אני קניתי את ה 1220 שחזק יותר

קובי

:-)

פורסם

אכן כן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ועד כמה שימושיים האביזרים? כי יש באייס את השואב ב200 ש״ח ולחברי מועדון עוד 20% הנחה אז יוצא טוב.

פורסם

יש לו יתרון בדמות פיה צרה שהיא גם ארוכה מאוד,לכן זה מצוין לאזור בין המושבים למשל,הפיה הצרה שהרגילה לא ארוכה מספיק.

פורסם

רכשתי לבסוף את החבילה על האביזרים הנלווים, יצא 199 ש״ח ב ACE וזה מגיע עם כל האביזרים וקייס שחור לנשיאה.

סה״כ זה השואב אבק 12v הכי חזק שהשתמשתי בו עד היום.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בעקבות ההמלצה שלך והשרשור הזה רכשתי את השואב הנ״ל בדגם ״פרימיום״ שלו שמגיע עם המון ראשים ותיק, וחייב לומר - התאכזבתי קשות.

קודם כל המחיר ביחס לשואבי 12v יקר מאוד (עלה לי 200 ש״ח ב ACE, והתמורה? לא שונה בהרבה משואבי 12v שמוכרים באוטודיפו ב 60-100 ש״ח.

בשימוש הראשוני בו הוא נראה חזק ועשה רושם טוב, אבל לאחר כמה שימושים במקרים שונים הוא התגלה במערומיו.

זה מתאים ללכלוכים גדולים אולי, אבל כשמגיעים למצב שצריך לשאוב את השטיחי רכב ויש אל מיני סיבים וכאלה, שם הבעיה.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עברה שנה,השואב עדיין עובד יפה מאוד אבל לפעמים מאבד חשמל וצריך להזיז קצת את הכבל שמתחבר לשואב.

לדעתי מוצר מצוין שעושה עבודה טובה מאוד.

פורסם

יוליאן,

אני משתמש בשואב אבק "דמוי" דייסון של המילטון, בלי חוטים, עובד נהדר! בבית וגם ברכב - תביט בדף חיפוש הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=889557

40076708c.gif

[h=1]Hemilton HEM3510[/h]

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
עברה שנה,השואב עדיין עובד יפה מאוד אבל לפעמים מאבד חשמל וצריך להזיז קצת את הכבל שמתחבר לשואב.

לדעתי מוצר מצוין שעושה עבודה טובה מאוד.

מצטרף להמלצה, שלי (ADV1220-XJ) עובד מעולה - פעם בשבוע ניקיון. אין לי את הבעייה של הכבל (מקפיד ללפף אותו טוב בסיום שימוש)

גם לי אין מקור חשמל והשואב פשוט טוב ומספק את הצרכים בניקיון אפילו שהוא לא בעל יניקה כמו שואב חשמלי

קובי

:-)

• תוכן חדש...