Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

המלצות לצמיגים!?

דרישות:אורך חיים סביר(לא 1000 ק"מ וגם לא שיחזיקו לעד).

אחיזה !

בקיצור:כמה שיותר אחיזה עם אורך חיים סביר!

מידות: 170 אחורה(יורד במידה למען שיפור הזריזות),120 קדימה-ג'נטים 17.

אשמח לדעת האם יש איזשהם מבצעים והיכן?

תודה

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

משלין פיילוט ספורט. כמו שביקשת אחיזה טובה למשך זמן סביר. וכל זאת במחיר נמוך מהדיאבלו.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
מה דעתכם על המצלר ME-Z6 או ME-Z4?

לאיזה אופנוע ולאיזה שימוש?

היו טובים מאוד (ה-4) על בנדיט.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
לאיזה אופנוע ולאיזה שימוש?

היו טובים מאוד (ה-4) על בנדיט.

עבור ZZR600, לשימוש ספורט טורינג (נסיעות לעבודה + פריקת עודפי אדרנלין). כבר פעמיים בעבר החלפתי זוג צמיגים ל ME-Z4 אך אין לי ניסיון להשוות את ביצועים (overall performance) שלהם לעומת צמיגים תואמים מתחרים.?

I refuse to tiptoe through life, Only to arrive safely at death.

מה פספסתי הפעם :conf:

פורסם
עבור ZZR600, לשימוש ספורט טורינג (נסיעות לעבודה + פריקת עודפי אדרנלין). כבר פעמיים בעבר החלפתי זוג צמיגים ל ME-Z4 אך אין לי ניסיון להשוות את ביצועים (overall performance) שלהם לעומת צמיגים תואמים מתחרים.?

מצויינים, בחירה מעולה עבור ספורט טורינג, מעט קשים אבל שילוב נהדר בין אריכות ימים לאורח חיים.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
מצויינים, בחירה מעולה עבור ספורט טורינג, מעט קשים אבל שילוב נהדר בין אריכות ימים לאורח חיים.

לmez6 אחיזה נפלאה אבל אורך חיים ?

:shock: 5-6K בהגזמה.. ברכיבה רגועה ביומיום ופריקת/צבירת אנרגיהבסופ"ש.

מישלין כפי שציינת משלבים אחיזה טובה עם אורך חיים ארוך יחסית , אחורי לכיוון 9K

תבדוק את הקישור לגבי צמיגי ספורט מישלין.

http://www.racing.co.il/mich_sport.html

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

פורסם

אכן ה 4 ..תענוג של צמיג למטרות תיור עם קריצה ספורטיבית קצת...היו על הבנדיט..שירתו נאמנה.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

הפירלי דיאבלו (אהבתי את הקלשונים)אחלה ל צמיגים, ישבו על ה CBR, וממש אחזו בצורה מהממת.

מוזר, גם לי על הבנדיט היה זוג מצלר:wink:

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

ולפעמים להמלצה אין כל משמעות.

ברוטוס נדרש לצמיגים חדשים (עניין די תכוף) הבחירה הראשונה לא הייתה במלאי, האופציה השניה תהייה רק בעוד חודשיים במידות המתאימות, האפשרות השלישית גם היא לא נמצאת בארץ הקודש וכך הלאה.

בצר לו ומחוסר ברירה הולבש ברוטוס בצמיגי ספורט טורינג המיועדים לבהמות משא, אבוי לעלבון.

לרוע המזל הגומיות הללו יחזקו יותר זמן מהרגיל כך שברוטוס יצטרך להתרגל.

גם כן פורום של אופנועים,

• תוכן חדש...