Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים ושלום רב,

אני מחפש נוזל קירור ונוזל בלמים מקוריים בלבד של פורד (או לפחות תואמים מבית מוטורקראפט). עבור הדגם FORD MONDEO 2011 2.0 EcoBoost 240HP

להלן התקנים והתמונות מצורפות עבור הנוזלים:

1. נוזל קירור מבית פורד אשר נקרא ford super plus antifreeze והתקן הוא Ford or Motorcraft Antifreeze Super Plus PremiumWSS-M97B44-D Coolant

2. נוזל בלמים של פורד גם כן, אשר נקרא: FORD SUPER DOT 4 ובתקן WSS-M6C57-A2 (בגלל הצמיגות הנמוכה עבור מערכות ה ESP וכמו כן, לפי הבנתי תקן ה SUPER DOT בכללי והמוצר של פורד מעניק נקודת רתיחה גבוהה הרבה יותר מנוזל DOT 4 סטנדרטי).

אני חושד ורואה לפי הצבע שבארץ אולי הוסיפו או בצעו משהו והצבע לא נראה לי כתום כלל במיכל האגירה. לא מעוניין בתחליפי או מוצרים של הארץ (מהולים בקרוב ל 70% מים ולחלקם נקודת רתיחה של 105 מעלות במקום 50-50 במקור אשר נקודת הרתיחה עולה ל 129 מעלות, הבדל משמעותי).

כמו כן , המוצרים המקוריים לא דורשים החלפה לעד 10 שנים, הרכב הוא מ 2011 ואני מעוניין לבצע טיפול מונע ורענון בנושא ולשכוח מהעניין ל 10 שנים הקרובות.

היכן אני יכול להזמין או להשיג מוצרים אלו בארץ? דרך מי?

יש אתר מעולה בחו"ל שנקרא FORD PARTS UK וממנו הזמנתי מוצרים מקוריים בעלויות מגוכחות אבל הם יכולים לשלוח רק בקבוקים של 1 ליטר (אני צריך 5 בערך מנוזל הקירור המרוכז) ועוד 1-2 בקבוקים מנוזל הבלמים לביצוע שטיפה מלאה כמו שצריך ולכן, מדובר על משלוח כבד ומפוצל ל 2 חבילות והעלות של המשלוח היא כמעט 100 דולר כשעלות המוצרים היא בקושי 40 דולר. קרוב ל 150 דולר כללי כזכור לי עלויות המוצרים והמשלוח כפי ששלחו לי לבקשת תשלום (עוד לא שילמתי אני ממתין).

תודה רבה לעוזרים.

1.jpg

AF5023843.jpg

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם (נערך)

לגבי נוזל הקירור, אכן, גיליתי היום שדגם ה G13 של חברת FEBI תואם גם כן לפי התקן שזה מעולה, אוכל לרכוש את זה כאן בארץ בעלות סמלית ביותר.

נוזל הבלמים, בפורד מונדאו מומלץ להשתמש ב SUPER DOT 4 שנקודות הרתיחה גבוהות בהרבה יותר מהתקן הרגיל של DOT 4, רכב לא קל, בלימות ממהירויות גבוהות ורצופות וכו', תלוי אם עושה קצת "כושר" לרכב או לא.

כיום אני עושה שימוש בחומר המעולה של חברת ATE CLASS 6 מקורי.

תודה רבה על העזרה.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
  • תוכן חדש...