Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'ק פיצויים שנעלם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רקע, עבדתי לפני כ 5 שנים דרך כוח אדם בחברה כלשהי.

השבוע, ראיתי במקרה בטופס 161, שהכ"א הוציאה לי צ'ק פיצויים.

אבל, אף אחד מהכ"א לא עדכן אותי שמגיע לי צ'ק. ולכן לא הלכתי לקחת אותו.

עדכנתי אותם לגבי הצ'ק והם מורחים אותי.

תחילה נאמר לי שלא מגיע לי כלל צ'ק וזה כסף שהועבר לקרן פיצויים.(בנוסף לצ'ק באמת הועברו לי פיצויים לקופה כלשהי)

לאחר שיחה נוספת, הם התאפסו על עצמם, בדקו ונאמר לי שעברו כבר 5 שנים ואין להם אפשרות לראות אם פדיתי את הצ'ק או לא.

ולכן חובת ההוכחה עליי:shock:

מדובר על סניף של כ"א מתוך רשת ארצית.

מהי הדרך היעילה ביותר לקבל את מה שמגיע לי?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

לבקש מספר צ'ק ושיפנו לבנק שלהם לבדוק אם נפרע. חוץ מזה הם מחוייבים לשמור ניירת כזו 7 שנים אחורה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ולכן חובת ההוכחה עליי:shock:

...

מהי הדרך היעילה ביותר לקבל את מה שמגיע לי?

איך אדם יכול להוכיח שלא קיבל צ'ק ולא הפקיד אותו? הרי הוא יכול להפקיד אותו באחד מחשבונות הבנק שיש לו, ולכן גם אם תספק הוכחות שלא הופקד צ'ק בחשבונך במשך 3 חודשים מתאריך הוצאתו, איך תוכיח שאין לך חשבונות נוספים?

אם תגיש תביעה נגדם על הסכום, הם יצטרכו להוכיח שהסכום אכן הופקד.

:turn-l:
פורסם

כשחברה מוציאה צ'ק היא משאירה אצלה ספח שלו, ונדמה לי שהיא חייבת לשמור עד 7 שנים אחורה.

בכל מקרה הדרך היעילה ביותר לטפל בזה היא גם הפשוטה והזולה ביותר.

1. קודם כל תוציא מכתב דרישה לכספי הפיצויים שמגיעים לך, תכתוב שאתה נותן להם שבועיים לשלם לך את מה שמגיע לך.

2. משך השבועיים האלה כבר תכין לך כתב תביעה לבית הדין לעבודה. לא צריך עו"ד בשביל זה, אתה יכול להעזר בלשכות של ש"יל שנמצאים בכל עיר גדולה וייתנו לך ייעוץ ועזרה חינם.

3. נגמרו השבועיים, אתה הולך ומגיש את כתב התביעה במזכירות בית הדין לעבודה. משלם אגרה (כמה עשרות שקלים כמדומני) ומחכה.

יש סיכוי גדול מאד שהחברה תפנה אליך לפני עם הצק שמגיע לך או שינסו להתפשר איתך כדי להמנע ממשפט.

פורסם

לי נשמע שמבחינת החברה כדאי מאוד לרצות אותך, כי אם מה שאתה מספר נכון פיצויי הפיטורים שלך הם הבעיה הקטנה שלהם - הבעיה הגדולה שעושה רושם שהם מרמים בספרים. אני במקומך הייתי כותב להם מכתב התראה לפני תביעה (אתה יכול לדעתי לעשות את זה לבד, או לפנות לייעוץ המשפטי הכמעט חינמי בבית המשפט לתביעות קטנות, יכול להיות שקיים גם בבית משפט לעבודה), ומזכיר את הפרט הזה, ככה בקטנה.

פורסם

לגבי מתן התראה לפני תביעה - אל תשכח כי הדואר בימינו, הוא איך נאמר זאת - מעט "צולע".

בהתראה, תן להם פרק זמן X הנספר מיום קבלת המכתב (ולא מיום שליחתו).

בהגשת תביעה לבי"ד לעבודה - יש דרישה כי תשלח מכתב התראה שכזה (צריך לצרף עותק לכתב התביעה)

• תוכן חדש...