Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגיל בימי שישי הגענו למפגש האינטימי שלנו.

מפה לאוזן גונה השמועה שיש מוסטנג "חדש" מבציר 1967 ,שלא תגיע עוד זמן מה למפגש כי נרכשה היום, אחרי 15 שנים של הדממה.

היום אחרי המפגש הלך מישל ודיבר עם המנוע הציע לו כוסית דלק, והמנוע הניע כמו גדול!

שעה לפני כן ידענו שיש סיבה למסיבה אז הרמנו כוסית לכבוד המוסטנג.

P1160664.JPGP1160665.JPGP1160666.JPGP1160667.JPGP1160668.JPGP1160669.JPGP1160670.JPGP1160671.JPGP1160672.JPG

שלמה דן גדרון

פורסם

בוקר טוב

הנה קצת על אתמול במפגש

בשעה 3 אחה"צ אין דן דינו קצר ביני לבין עצמי, הצצה אל השמים התכולים והחלטה פה אחד (שלי) לנסוע למפגש מועדון ה 5 בצפון בג'יפ ולא באולדסמוביל . ארגז כלים, "היי ליפט", ג'ריקן מים וקדימה לדרך כאילו אני יוצא למסע לסהרה ואנחנו מדברים בקושי על רבע שעה נסיעה .

כמה מילים על המפגש שלנו בסניף הצפון של מועדון ה 5: ראשית, כבר בשעות הצהרים המוקדמות החברים מעלים בקבוצת הוואטסאפ תמונות של המכוניות איתן הם מתכננים להגיע למפגש וזה מייצר את תחושת הציפייה למפגש .כשאני מגיע למפגש אז יש תרגולת קבועה שבה אחד החברים מניח את בסיס הדגל הגבוה צמוד לגלגל השמאלי של הרכב איתו אני בא ואני עולה עליו על מנת לייצבו . אל בסיס הדגל מתחבר מוט ארוך וגבוה ועליו מניפים את דגל המועדון. זהו ,,"GREG ביידנו (כמו ילדים ), נתי אחראי על תליית הבאנר והילדים מקבלים את החנוכיה ומציבים את דגל ישראל בסמוך לכניסה לבית הקפה. ועכשיו אפשר להתפנות לומר שלום לחברים.

ומי הגיע היום ?

עידן,רכוב על שברולט קפריס מגיע למפגש באופן קבוע ממרחק שעה נסיעה מעמק המעיינות , יעקב ונעם מנהריה , נתי, גדרון וישראל גולשים מהכרמל , ניב ,אלון ואורי בטופולינו מגיעים מהקריות ואחרים ממושבי הסביבה. גילאים שונים , מקצועות שונים , אנשים שונים שמוכיחים שבוע אחרי שבוע "שהשלם גדול מסך חלקיו" . כייף להיות חלק מחבורה שכזאת .

תודה לשלמה על התמונות

שבוע טוב לכולם

איתמר

דגל המועדון 1.JPGIMG_8982.jpgIMG_8992.jpgIMG_8993.jpgIMG_9003.jpgIMG_9007.jpgIMG_9018.jpgIMG_9019.jpg

IMG_8980.jpg

IMG_8983.jpg

פורסם

שלמה אתה ממש צודק ועם רוברט הסליחה.

באמת אחרי זמן רב שמחנו לראות את רוברט חברנו הוותיק והאהוב.

ולמי שלא זוכר אז הנה תמונות של רוברט והפליימוט .

P1220853.JPGIMG_5300.jpgIMG_5375.jpg

איתמר שכחת את רוברט שבא ממושב חוסן ליד כפר ורדים.
פורסם (נערך)

ברכות לאיתמר על הרכש החדש (שמיועד לרעיה )במהירה בימינו נקיים לו קבלת פנים .

בקבוק היין נשלף בספונטניות להרמת כוסית לכבוד האירוע.

אכן מפגש מקצועי ענייני מהנה וכל כולו על טהרת התחביב המשותף של כולם מוטוריקה ברגים וחלודה.

זוהי המהות של מפגשי המועדון .

אכן" כיף להיות חלק מחבורה שכזו "(ציטוט מאיתמר ).

תודה לכל המשתתפים ותודה מיוחדת לשלמה ואיתמר על התמונות.

עריכה אחרונה על ידי drlaster

Dr laster Israel

• תוכן חדש...