Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב לכולם,

אני רוצה ליישם ווקס לאחר שאני מסיים עם הPL, בעיקרון חשבתי על הCL, השאלה אם יש לכם המלצות אחרות מניסיון לווקס טוב עד 250 ש"ח נראה לי מספיק לרכב שחור אני רוצה כמה שיותר עומק בצבע.

תודה לעוזרים :-)

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

PL לא אוהב וקס מעליו (ניסיתי כמה וכמה פעמים לאורך תקופה) עדיף ללכת על CL שמותאם עבורו

למרות שאני לא בטוח שזה הכי אידאלי. בכל אופן אם אתה מחפש הגנה טובה (ואת זה מספק PL בשפע)

עדיף ללכת על QD באיכות גבוה להשלמת המראה.

דבר נוסף, מה שנותן את המראה העמוק/חלקות זה ראשית כל פוליש איכותי ורק אחרי זה ווקס/אוטם צבע

שרק משלימים את החבילה. אבל אם אתה באמת רוצה מראה עם עומק חזק? עדיף ללכת על וקס קרנובה

שייתן לך את מה שאתה מחפש -על חשבון עמידות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה שזכור לי הCL עם קרנובה ומותאם טוב לPL,כמו כן הBSD של סונקס יכול לתת פיתרון זמני עם עמידות של שבועיים 3 בערך ומסייע ליבוש דיי זריז של האוטו ומשאיר אחריו הגנה דיי טובה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן עם קרנובה. אני רק לא בטוח (מניסיון עבר) ש PL אוהב שיושבים עליו -הוא מתחיל להילחץ...

ודי נעלב -לכן הוא מתפוגג.

אולי למישהו יש ניסיון עם CL לאורך זמן.

לא באותו רגע כמובן - כי גם רכב אחרי שטיפה במנהרות הפחד נראה "נוצץ" למראית עין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן עם קרנובה. אני רק לא בטוח (מניסיון עבר) ש PL אוהב שיושבים עליו -הוא מתחיל להילחץ...

ודי נעלב -לכן הוא מתפוגג.

אולי למישהו יש ניסיון עם CL לאורך זמן.

לא באותו רגע כמובן - כי גם רכב אחרי שטיפה במנהרות הפחד נראה "נוצץ" למראית עין.

אני כרגע עם PL אבל עם ווקס קרנובה[למיטב זיכרוני] של CG כבר סביבות החודש,שטיפה הבאה יהיה יישום של CL[שזה מה שרכשתי מאורן]

נכון לעכשיו עדיין יש סימנים של בידינג נחמד מהשאריות ווקס[הטיפות עדיין נראות פחות או יותר עגולות בסדר גדלים דומה]

לפי מה שאתה אומר אני צריך להיות בהיכון ליישום חוזר של PL[עם כל ההכנה עם IPA]

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רק לפעמים אחרי האוטם מנזרנה PL מיישם ווקס של האחים CG קרנובה וגם אז,רק ביום למחרת...

שוטף שוב במים מייבש ומיישם שיכבה של הווקס,לא שמתי לב שהמנזרנה דוחה אותו.

אבל שאני מיישם מנזרנה יש מצבים שאני עושה גם שכבה שנייה שלה וגם 24 שעות אחרי...

לא יודע ,ככה אני אוהב שמחזיק למקסימום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עושה גם 3 שכבות במשך שבוע. לא הבחנתי ביתרון על פני יד אחת מלבד הרגשה טובה

למרות שבשכבה נוספות (יד נוספת) יש יתרון ושקט שלא יהיה פספוס. (וזה יכול לקרות "שעובדים בשטח" כמוני ולא במקום סגור ומבוקר)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי בסוף את הCL, אני יעשה שני שכבות של PL בהפרש של יום ויום יומיים אחרי אמרח את הCL נראה איך הם עובדים ביחד

עריכה אחרונה על ידי בוגדני מגעיל1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקומבו הזה PL+CL מחזיק אצלי כחודשיים וחצי.

חודשיים וחצי והיד עוד נטויי ? או שזה המקסימום ?

איזה צבע הרכב ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע מה המקסימום.

זה תלוי בהכנה של הרכב לפני.

מבחינתי זה בסדר גמור, לבצע חידוש הגנה כול חודשיים- חודשיים וחצי.

לא מתלונן :-)

צבע אדום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לתחזק את שיכבת הווקס לדעתי האוטם יכול להיות בכיף 4 חודשים[לפי הביקורות הPL הוא מאחד העמידים] השבוע אם יהיה מזג אויר סבבה וזמן אני יעשה למזדה שלי שיכבה חדשה של ווקס ולחבר טיפול פלסטלינה+אוטם+ווקס

נכון להיום עדיין יש נוכחות של ווקס[אחרי חודש וקצת]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...