Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני משער שיש לך אחת מהמכוניות בעלות רמת אבזור מינימלית או בינונית בדגם זה והיא אינה בעלת אבזור ברמת GLS , אם אכן כך , אז אין לך אופציה אחרת, האופציה היחידה זה לתת פוש פעם ב... באופן ידני כלפי מעלה לידית וזה יהיה ניגוב חד פעמי בכל פוש.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

גם אני (GLF) חשבתי על זה בזמנו. אני מניח שאפשר לפתור את זה די בקלות ע"י הוספת מעגל טיימר 555 פשוט.

המתן למרק שיתכנן לנו מעגל בעזרת המסמכים המצורפים, ואכין אחד לי ואחד לך.

WIPER2.PNGWIPER1.PNG

לחילופין אפשר לנסות להשיג ידית משוכללת מפירוק.

Stay Dirty

פורסם

אסף, אתה איש DIY אמיתי.

יש לי בקנה תיכנון מוכן של מעגל אשר פורסם בחוברת אלקטור לפני 20 שנים. אם תתחייב להתקין אותו ברכבך אני בונה לך אחד כזה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, נתקלתי ברשת בהצעה להשתמש במעגל PWM כדי להאט מהירות מנוע חשמלי (לאו דווקא של מגבי רכב) תוך שמירה על המומנט שלו.

מה דעתך בנושא?

פורסם (נערך)

פיתרון מצויין לשינוי של מהירות מנועים אבל הרבה יותר יקר ליישום מסתם נגד טורי. אצלי בגולף המפוח של מערכת המיזוג מפועל באות PWM אשר מגיע מיחידת הבקרה (פנל מיזוג) למפוח אשר מצוייד גם הוא במעגל אלקטרוני אינטגרלי אשר מייקר מאוד את עלות המפוח לעומת מודול נגדים פשוט כפי היה קיים בגולף הקודמת שלי.

לא כול מנוע חשמלי מתאים להפעלה בעזרת PWM וקיימים מנועים אשר מתחילים לזמזם כאשר מפעילים אותם באות PWM.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...