Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם ,

אני מעוניין להחליף ב208 שלי את הסט קומפוננט הקידמי המקורי במשהו איכותי יותר , מבלי להוסיף מגבר וכו' , פשוט לחבר למערכת המקורית סט איכותי יותר .

הבנתי שאני צריך לבחור סט עם הספק אפקטיבי (rms) נמוך ונצילות (db) גבוהה בשביל שהמערכת המקורית "תסחוב" אותו.

הסט הכי מתאים שאני הצלחתי למצוא הוא morel maximus 602 http://www.morelhifi.com/product/maximus-602-2-way/

אבל לא הצלחתי למצוא אותו בארץ , הכי קרוב אליו שמצאתי בארץ הוא hertz dsk 165.3.

מישהו יודע איפה ניתן לרכוש את המורל?

או שיש סט אחר שעדיף לי להתקין?

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יודע אולי כמה המערכת המקורית מוציאה לכל ערוץ?

ואם אני באמת לא מתקרב להספק יציאה תואם לרמקולים הללו , אתה יכול להמליץ לי על סט אחר שיהיה מתאים יותר?

פורסם

אריק, אני לא מבין גדול באודיו,

ולפי מה שאני מבין ממך, כל המוסיף גורע? זה או להשקיע במערכת שלמה עם מגבר ורמקולים וכו', או שיותר טוב כבר להישאר עם הרמקולים המקוריים?

אני לא מצפה לאיזה שינוי דרסטי או משהו, בסך הכל אני מחפש קצת יותר עומק לצליל . אני בד"כ לא עובר את ה15 בווליום.

פורסם

ברור לי שלהתקין מנחת ומגבר פותח הרבה יותר אופציות, וגם אני אקבל איכות טובה בהרבה מאשר חיבור למערכת מקורית.

אבל העניין הוא שזו השקעה גדולה ומצריך הרבה יותר התעסקות ובלאגן עם חוטים, ועם בחירה של מיקום לדברים הללו , ואני מעדיף להימנע מזה .

בכל מקרה כרגע הזמנתי את הפוקל iss 165 אחרי קריאה של המון ביקורות טובות עליהם מחו"ל שציינו בהן שהם נשמעים טוב גם בחיבור למערכת המקורית ללא הגברה, בעיקרון אלו רמקולים שתוכננו להתאים למקום המקורי בדלת מבלי להסתבך .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מעדכן ,

התקנתי בסוף את הסט של פוקל iss 165 בחיבור ישירות למערכת המקורית, ובסך הכל אני מרוצה מהתוצאה.

את החוטים שהגיעו עם הסט שכוללים קרוסאובר מובנה הלחמתי מצד אחד לחיווט המקורי, ומהצד השני יש קונקטורים סטנדרטים שמתלבשים על לוחיות פח , במקרה של הוופרים החיבור טוב, אבל במקרה של הטווטרים אני חושב שהחיבור הזה לא מספיק איכותי, רציתי לשאול אתכם אם ניתן להלחים קונקטור עבור הטוויטרים? ובמידה וכן, איזה קונקטור מתאים בכדי לא לפגוע באיכות השמע?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור, כי לאחרונה חשבתי בכל זאת להוסיף מגבר נחמד שיוסיף מעט לחוויה .

אז לאחר שקראתי בפורום ובמקומות נוספים, אני מבקש המלצה למגבר 4 ערוצים במחיר סביר ( כמה מאות ש"ח).

מבחינת הספק, מגבר עם הספק אפקטיבי של 70w rms לערוץ ב4 אוהם , שעומד בתקן זה מצויין ואין לי צורך ביותר מזה .

בנוסף אני מעוניין שהמגבר יהיה קטן מימדים עד כמה שאפשר , ושיהיו לו יציאות hi level , בכדי שלא אצטרך מנחת.

לגבי מה שיהיה מוגבר , מדובר בסט קומפוננט המדובר (iss 165), ורמקולים אחוריים coax , אין לי שום כוונה להוסיף משהו מעבר לזה מכיוון שאינני רוצה לפגוע בשימושיות של הרכב.

תודה מראש,

זיו

פורסם

תודה tom,

אבל המחיר מעט יקר, והמגבר הזה גם די גדול ביחס ל60w rms שהוא מוציא .

חבר המליץ לי על מגבר של crunch , מה איכות המגברים שלהם ? הבנתי שזו חברה בת של mb quart , אבל לא ראיתי שיש להם מגבר עם תקן.

פורסם

כמה הוא מבקש עבורו?

אכן לא מדובר במגבר קטן מימדים במיוחד. בשביל לענות על צורך זה תצטרך לחפש מגברי קלאס D (דיגיטליים).

וואטים זה לא הכל בחיים.

לא יודע מה המיצוב של קראנץ' בימינו (אבל לא מזהיר עד כמה שזכור לי) ואני מניח שזה תלוי מאוד בדגם המדובר.

הם, MB Quart, הייפוניקס ואוטוטק הם תחת אותו תאגיד בשם מקסוניקס.

פורסם (נערך)

לא נעים לי לרשום כמה הוא דורש, מכיוון שזה לא צוין במודעה, אבל בהתייחס לכך שמדובר במגבר מסדרה ישנה עד כמה שהבנתי, ושמחירו באתר היחידי שמצאתי שעוד מוכר אותו, הוא 269 דולר מדובר בכ70 אחוז מהמחיר של חדש לאחר מיסים.

איך המגברים של פיוניר שעומדים בתקן?

וראיתי גם כל מיני מגברים בסגנון של אלפין KTP 445 U , השאלה עד כמה הם אפקטיביים?

עריכה אחרונה על ידי zivk

• תוכן חדש...