Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שאני מנסה להגיד זה שהאלטו היא הרבה פחות נוחה, פחות בטיחותית, פחות חזקה (יחס כוח\משקל), פחות נעימה, פחות מרווחת ופחות הכל.

היא רכב פחות טוב.

אז זה כמו להגיד למישהו שרוצה מאזדה 6 "למה לך מאזדה 6? אתה יכול לחסוך ולקנות מאזדה 3 במקום זה".

פורסם

השאלה אם שווה להוציא עוד 20 אלף ולקבל חיסכון בדלק, (אני לא מדבר על שאר התוספות, זו שאלת כדאיות כלכלית בלבד) בהנחה שאני אעשה קרוב ל2000 קילומטר לחודש.

פורסם
השאלה אם שווה להוציא עוד 20 אלף ולקבל חיסכון בדלק, (אני לא מדבר על שאר התוספות, זו שאלת כדאיות כלכלית בלבד) בהנחה שאני אעשה קרוב ל2000 קילומטר לחודש.

למה כמה עושה אלטו אתה חושב ל 100? כמה חיסכון כבר אם בכלל ?

האם אלטו יד2 לא תתפרק לך לחתיכות לאחר שנה ראשונה שלפי חשבון מהיר -24000 בשנה.בכלל קשה לי אפילו לחשוב איך אפשר לנסוע באלטו כל יום 80ק"מ ,איך "מחזיק מפתחות הודי " הזה מסוגל לעשות 50000 בשנתיים..לסופר חצי קילומטר אולי..למה לסבול כל יום 80 ק"מ ,זה אפילו לא מצחיק.

פורסם

מישהו פרסם כאן לא מזמן שעשה איזה 30,000 ק"מ בשנה על אלטו. לרכב ולנהג שלום, אבל אני לא מקנא בו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני עשיתי 35000 בשנה על סובארו ג'אסטי.

שלוש פעמים ברצף (105000 ק"מ).

זה שעושים את זה לא אומר שזה טוב או נוח.

אלטו זה רכב כדי לנסוע בתוך העיר. אפשר להוציא אותו אבל זה ממש לא נוח.

פורסם

אם בגרסא הידנית עסקינן, לא הייתי ממליץ על אלטו. לא בגלל שהוא כזה גרוע, אלה בגלל שיש אלטרנטיבות טובות מאוד.

אם כבר שמת לב לרנו בתחפושת בדמות דאצ'יה, אז למה שלא תלך על רנו קליאו דור קודם?

לוי יצחק עשה את שלו עם הרכב הזה, והיום אתה יכול לקנות רכבים יד 1 שמורים ב-32 אלף ללא מיקוח(וברנו כידוע מיקוח שווה עוד כמה אלפים טובים)

פורסם
אני עשיתי 35000 בשנה על סובארו ג'אסטי.

שלוש פעמים ברצף (105000 ק"מ).

זה שעושים את זה לא אומר שזה טוב או נוח.

אלטו זה רכב כדי לנסוע בתוך העיר. אפשר להוציא אותו אבל זה ממש לא נוח.

אאא סובארו ג'אסטי, יפני של פעם ! זה לא אלטו,כאן יחס 1:18 בנוחות ובכלל .

סובארו ג'אסטי אפשר להגיע איתו עד "אספנות "..

• תוכן חדש...