Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש ברשותי את המיצובישי הנ"ל.

לאחר שהחלו רעידות ברכב בזמן עמידה עם הילוך משולב הומלץ לי על מוסך אשר החליפו לי את התושבות המקוריות בתושבות חלופיות תוצר תאילנד.

הרכב לאחר כחודש החל ברעידות בשילוב הילוך אחורי ואז שחבר ראה את התושבות שהורכבו הוא זיהה שהתושבות באיכות ירודה ביותר ולא ממש מתאימים לרכב והראה לי שפנים תושבת אחד די מעוך לצד . החלטתי שאיני מתקרב שוב למוסך שציינתי.

הלכתי למוסך החברה ובבדיקת מחיר החלפים התברר שמחיר 4 תושבות הינו כ 4000 ש"ח -+ ללא עבודה. מחיר מופקע לדעתי ולא רלוונטי.

רציתי לשאול:

מאז החלפת התושבות אני מרגיש את החלפת ההילוכים בדוושת הגז כלומר לעתים ההחלפה לא ממשש חלקה. האם יש קשר לתושבות החלופיות.

האם ניתן להשיג תושבות חלופיות איכותיות במחיר "שפוי" ואם כן איזה והיכן.

תודה.

פורסם (נערך)

בהחלט ייתכן. אני גם שמתי תאילנדי בעבר, זבל אחד גדול בלשון המעטה.

שמתי גם סיני, גם זבל, משאיר רעידות כמעט כמו תושבת קרועה.

מצטער לבאס ולהגיד לך אבל בכל מה שקשור לתושבות , אין מנוס מ99 אחוז מהפעמים לשים רק מקורי. אתה תרגיש הבדל גדול, אבל אכן המחיר מרתיע וכואב.

המוסך בכלל הודיע לך שהתושבות האלו לא יעשו את העבודה כמו מקורי ונתנו לך לחשוב לפני? מינימום להגיד את האמת ולחסוך את כל הכאב הראש הזה שלהכניס את הרכב למוסך שוב פעם לאותה עבודה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

קשה לי להאמין שתמצא משהו איכותי בארץ, בכל אופן עדיף מקורי גם על פני חליפי איכותי.

במקומך הייתי מחפש באתרים בחו"ל ומזמין תושבות מקוריות- זה הפיתרון היחיד לטווח ארוך.

פורסם

לגבי הזמנה מחו"ל לא מצאתי באיביי מוטורס. עשיתי חיפוש לפי מספר הקטלוגי.

ובנושא החלפת כל התושבות על ידי המוסך אין ספק שהצליחו לעבוד עלי או שנפלתי על מוסך גרוע בלשון המעטה.

סכום התיקון במוסך החברה הוא שערורייתי.

כ4000 שח ללא עבודה. אני מחפש חלופות יותר זולות

פורסם

לצערך לא.

בגלל שהמכונית הזו לא כל כך נפוצה, אין כמעט היצע של תושבות חלופיות, ומה שיש זה או זבל סיני, שעדיף לך להשאר עם שלך או מקוריות במחיר במחיר מופקע בעליל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
האם ניתן להשיג תושבות מנוע חלופיות איכותיות??

פעם קפצתי למוסך מורשה ואחד מהפועלים אמר לי לעזוב את התושבות בשקט(לפני כל הבלאגן שלי ) כי אני אצא בנזק של לפחות 3000 שקל.

לדעתי ומנסיון שלי , תנסה לקבל הצעת מחיר של תושבות מקוריות מחנות חלקים ואז תיגש למוסך (רצוי לא מורשה, בטח רצוי לא חאפר) ותשאל אותם אם הם מוכנים לבצע את העבודה ולגבות את הכסף רק על העבודה כמובן אחריות על החלקים היא שלך\של החנות.

פורסם

תושבות שעבדו 4-5 שנים מתעקמות, נמרחות ומתעוותות בתהליך טבעי.

ברגע שתעביר אותן למכונית שלך, הן יקרעו די מהר.

ניסיתי לברר לך לגבי עלויות, ולצערי אין בשורה בפי, ועם כל ההנחות עלותן מגיעה ל 3,000 ש"ח, באמת לא מבין למה.

פורסם

האמת, גם אני לא שמעתי על 4 תושבות שנקרעות במכה.

בוולבו שלי הרכבתי תושבות לפני 10 שנים, ועל 2 תושבות יושב מנוע ישן ורועד יחסית ששוקל 150 ק"ג, והתושבות עדיין תקינות ושלמות.

• תוכן חדש...