Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב בלי בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התקשר אליי מישהו ואמר שהוא מעוניין לבוא מחר לקנות את הרכב שאני מוכר, בלי להעביר אותו בדיקה במוסך, לשלם לי במזומן ולהעביר בעלות

האם במצב כזה אני צריך להתעקש על זכרון דברים או משהו כזה? הרי לפי ההיגיון זכרון דברים בא להגן על הקונה, ולא על המוכר - מבחינתי כל עוד קיבלתי את הכסף והבעלות הועברה - הכל טוב לא?

תודה לעונים!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לרוב דרך להוריד אותך במחיר, לא מאמין שיבוא בן אדם שפוי ויקנה רכב בלי בדיקה אלה אם מדובר ברכב ששווה 3000 ש"ח.

אתה חושב שהוא ינסה לקחת אותו לבדיקה? עוד לא סיכמתי איתו כי באמת הסיפור נשמע לי קצת מוזר, אבל בגדול הוא דיבר על לבוא לראות את הרכב וישר ללכת לדואר להעביר בעלות

במידה וזה ככה, יש לי ממה לחשוש?

פורסם

למה לא לכתוב זכרון דברים גם ככה?

אם אני זוכר נכון יש בו לא מעט דברים שמגנים על המוכר. כולל איזשהו סעיף שאומר שהקונה בדק את הרכב ואין לו יותר טענות או משהו כזה...

פורסם

מכרתי רכב בלי בדיקה והחתמתי קונה שבדק את הרכב לפי שיקול דעתו והרכב מתאים לצרכיו ובמצב לשביעות רצונו.

פורסם

אתה חייב להחתים על זכרון דברים, שבו רשום שהקונה בדק את הרכב לשביעות רצונו. "בדק" לא אומר שבהכרח לקח למכון בדיקה, "בדק" יכול להיות גם בעיטה בצמיגים וליטוף של הדשבורד.

זה מכסה אותך נגד כל טענה שלו.

פורסם
אתה חושב שהוא ינסה לקחת אותו לבדיקה? עוד לא סיכמתי איתו כי באמת הסיפור נשמע לי קצת מוזר, אבל בגדול הוא דיבר על לבוא לראות את הרכב וישר ללכת לדואר להעביר בעלות

במידה וזה ככה, יש לי ממה לחשוש?

גם לי אמרו לפחות 5 פעמים בזמן שהצעתי למכירה את הלאון שלי "אני קונה מחר בלי בדיקה" לרוב בצמוד להצעת מחיר נמוכה, הסברתי להם בנימוס שאני לא מוכר בלי בדיקה .

אחד אפילו אמר לי בסוף שהוא סוחר המחיר שלי הוא ראלי רק שהוא רוצה גם להרוויח .

כן , בהחלט יש מצב שיבוא מישהו שמבין ברכבים (סוחר) יגיד שהוא משלם אבל פחות משהבטיח בטלפון , הוא מקווה שתהיה לחוץ ותסכים.

פורסם
הבנתי, אז בגדול אתם אומרים - לחתום על זכרון דברים, ולא לאפשר לו לרדת במחיר שסיכמנו

כן ,אולי מדובר באדם שיודע בעצמו לבדוק או בנוכל או בטיפש גמור.

באיזה רכב מדובר ומה מצבו ?

פורסם

לא למכור בלי הסכם בכתב שמעגן את העובדה שהקונה בחר לרכוש את הרכב AS IS למרות שהוצע לו לקחת את הרכב לבדיקה.

ראו למה: http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4755611,00.html

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לרוב דרך להוריד אותך במחיר, לא מאמין שיבוא בן אדם שפוי ויקנה רכב בלי בדיקה אלה אם מדובר ברכב ששווה 3000 ש"ח.

האמת שאני לא ממש שפוי אבל בלי קשר רכשתי בשנים האחרונות את כל הרכבים שלי במזומן ובלי בדיקה:

סקודה אוקטביה 2008 נקנתה כשהייתה בת שנה וחצי.

יונדאי אטוס 1998 נקנתה כשהייתה בת 10 שנים.

פיאט פנדה נקנתה כשהייתה בת 5 חודשים.

פיאט 500 נקנתה כשהייתה בת 5 חודשים.

הכל ללא בדיקה, הרכבים כולם היו ואלה שאצלי נשארו, במצב מצוין, ללא שום תקלה שהיא (למעט דיודה שנשרפה באלטרנטור של האתוס וגרמה גם לכשל חשמלי במפלג).

אני גם מעדיף למכור למישהו ללא בדיקה לא כי אני חושש מתוצאותיה אלא כי מי יש לו זמן לזה ומשום שלטעמי פשפוש ברכב ע"י בודק כזה או אחר הוא מתכון לצרות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)
האמת שאני לא ממש שפוי אבל בלי קשר רכשתי בשנים האחרונות את כל הרכבים שלי במזומן ובלי בדיקה:

סקודה אוקטביה 2008 נקנתה כשהייתה בת שנה וחצי.

יונדאי אטוס 1998 נקנתה כשהייתה בת 10 שנים.

פיאט פנדה נקנתה כשהייתה בת 5 חודשים.

פיאט 500 נקנתה כשהייתה בת 5 חודשים.

הכל ללא בדיקה, הרכבים כולם היו ואלה שאצלי נשארו, במצב מצוין, ללא שום תקלה שהיא (למעט דיודה שנשרפה באלטרנטור של האתוס וגרמה גם לכשל חשמלי במפלג).

אני גם מעדיף למכור למישהו ללא בדיקה לא כי אני חושש מתוצאותיה אלא כי מי יש לו זמן לזה ומשום שלטעמי פשפוש ברכב ע"י בודק כזה או אחר הוא מתכון לצרות.

אתה הבן אדם הכי מזליסט בעולם .

ברצינות מה יכול כבר להיות ברכב בן חצי שנה חוץ מהאתוס ?

הסכנה האמיתית זה רכב לאחר תאונה וזה אפשר לבדוק אצל פחח .

נכון רכב כמעט חדש לרוב יהיה תקין ויש צורך רק בבדיקה של תאונות , אבלהמצב שונה שמדובר בשברולט מודל 2007 .ההימור שלי שזה סוחר שהוריד הרבה במחיר ולוקח בחשבון שעלויות התיקון שלו יהיו גם ככה נמוכות.

עריכה אחרונה על ידי shaulc

• תוכן חדש...