Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בגטס 2005 גיר ידני

ראוי לציין:

הנסיעות שלי קצרות בין 5 עד 20 דקות בד"כ, בתוך העיר, ואחת לשבוע נסיעה של 40 דקות עד שעה בכביש בין עירוני.

המצבר נרכש בספטמבר 2013

לאחר נסיון ההנעה הראשון זיהיתי קורוזיה במינוס אז ניקיתי אותה.

בשבוע האחרון נהיו הנעות קצת קשות, אולי של עוד חצי שניה.

הנחתי שזה בגלל הקור שפקד אותנו וחוץ מחשש קל למצבר, לא דאגתי.

אתמול כשבאתי להניע את הרכב הוא לא הניע ונאלצתי להניע בכבלים ולנסוע לעבודה.

במהלך העבודה, בגלל שחששתי לזליגה, ניתקתי את המינוס מהמצבר, על מנת לבדוק אם יניע לאחר מכן.

כשחזרתי לאוטו, החזרתי את המינוס והאוטו הניע ללא בעיה.

בסיום הנסיעה השארתי את הרכב מונע וחיברתי אליו רב מודד, התוצאה הייתה בין 13.5 ל14 כשהאוטו מונע.

כיביתי אותו והוא צנח לאיזור 12.6-12.5.

חזרתי כעת לרכב לאחרי 12 שעות, בדקתי קודם כל את המתח, והוא עודנו נמצא על 12.5

כשניסיתי להניע שוב הרכב לא הניע בדיוק כמו אתמול, המתח נפל ל10.5 ועלה חזרה ל12.5.

ראוי לציין שלאחר כל הנעה כזו , הקודן כאילו מתאפס, עושה רעש וננעל מחדש (מה שלא אמור לקרות לדעתי אלא אם כן מצבר מנותק לגמרי)

נשאלות השאלות:

1. אם הייתה זליגה - המתח היה יורד נמוך מ12.5 , לא כן?

2. אם יש מספיק מתח להניע, יכול להיות שהבעיה במגעים?

3. אם הבעיה במגעים איך הוא הניע לי אתמול אחרי העבודה?

פורסם

מתוך נסיון , גם עם גטס אגב , היה לי מצבר שהחזיק שים לב ! - 5 שנים. כל עוד הנסיעות שלי היו כל יום בינעירוניות במהירות גבוהה. ביום שעברתי לאיזור השרון ועימו באו הפקקים , המצבר מת והוחלף באחר, מה שקורה בנסיעות איטיות שהמצבר פשוט לא נטען ברמה נדרשת והוא חי כמו אצלך על הנסיעה הארוכה היחידה כדי להטען.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

נגמר המצבר החלפתי אותו

תודה לעונים! :)

לחוסר במתח התלוו רעידות חזקות של הרכב, כנראה בגלל המתח הנמוך שהמצבר סיפק, הן נעלמו לאחר החלפתו.

• תוכן חדש...