Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הרגע בשנה שבו אני צריך לחדש ביטוח לרכב וכנ"ל גם אימא שלי.

עד היום שנינו היינו מבוטחים (כל אחד עם הרכב שלו) בביטוח ישיר.

קיבלנו הצעת מחיר מ"שלמה חברת ביטוח" והביטוח זול לכל אחד מאיתנו ב20%-25% ממה שביטוח ישיר מבקשים.

הפוליסות די זהות בשביל ביטוח חובה + מקיף. האם למישהו יש נסיון עם חברת הביטוח הזאת? אני מפחד שאני אעבור לשלמה ואתקל בבעיות ברגע של תביע. עד עכשיו יש לי רק דברים טובים להגיד על ביטוח ישיר מבחינת תביעות, אימא שלי הייתה ב2 תאונות בשנים האחרונות וב2 המקרים פוצתה מיד והרכב שלה תוקן בהתאם, מפחד שזה לא יהיה ככה בשלמה.

תודה מראש.

פורסם

דבר עם ביטוח ישיר לגבי ההצעה שקיבלת, 99% שתקבל הצעה זהה או נמוכה יותר.

אם לא - תגיד להם יפה שלום בטלפון, זה יהיה ה-1% שחסר כדי שבכל מקרה תקבל.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

ביטוח ישיר לא מוכנים להוריד לי שקל מהפוליסה, גם שאמרתי שאני לא מעוניין יותר להמשיך את הפוליסה אמרו לי רק יפה שלום ולא עניין אותם ומחיר שהציע לי שלמה.

השאלה האם יש למישהו נסיון עם חברת שלמה ביטוח? אני מפחד שאמצא את עצמי רודף אחריהם עד אין סוף במקרה של תאונה. והמחיר זול בצורה מחשידה (ביטוח ישיר רוצים 8,000 מאימא שלי עקב תביע שהייתה ושלמה רוצים 5800 כולל העבר הביטוחי של אימא שלי).

פורסם

דרך מי הביטוח? שלמה עובדים רק דרך סוכנים ואם תרצה לעבוד מול מישהו ישירות שם תהיה בבעיה.

מה שידוע לי גם משמאים וגם מלקוחות, לך על ביטוח ישיר.

• תוכן חדש...