Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...

יוחאי - היו למכוניות שעקפו אותך איזשהי בעיה באורות מאחור? הבהובים משהו! זה לא שינוי מבנה? רק חסר להם BULLBAR מקדימה.

שמת לב שאין להם מספר? רק מדבקה של סמל מדינת ישראל...

לגבי ההבהובים, קרדיט לטום משרשור מקביל בו העליתי את הווידאו:

נורות לד עם מעגל PWM שיוצא מסנכרון עם קצב הרענון של המצלמה.

ופגשתי בהם כבר בעבר (00:9):

[video=youtube_share;uEiN8NA7XEY]

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אאל"ט רכב עם סמל המדינה הוא רכב של הנשיא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה זה שימוש מידתי? מתי שיירה של ראש ממשלה אמורה להמתין אפילו שנייה אחת?

הידעתם שנשיא בית המשפט העליון גם מקבל אבטחה צמודה וסמויה?

תחשבו איזה גאווה זאת לארגון כמו החמאס להגיד שהוא הוריד דמות כזאת.

"שימוש מידתי" זה:

1. נסיעה בניגוד לחוקי התנועה רק כאשר ישנו צורך בכך, לדוגמא כאשר האח"מ ברכב. להמנע מנסיעה בניגוד לחוקי התנועה כאשר השיירה נוסעת למוסך לתחזוקה שוטפת, למשל.

2. לא לפגוע ברכבים או באזרחים אלא אם כן אין ברירה אחרת.

3. להמנע מסיכונים שעלולים לפגוע בשיירה עצמה או באנשים שבה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

האמת לא שמתי לב כי הייתי יותר מידי בהלם שעוד רגע האאודי שבנתיב האמצעי תיכנס באוטו שלפניה

ועכשיו ברצינות, למה צריך שתיים? יש נשיא אחד לא? לגבי צורת הנהיגה, אני לא מבין מה הבעיה? הנשיא מייצג את המדינה נכון? המכוניות שלו ננהגות באופן שמייצג גם הוא את המדינה.

פורסם (נערך)

כל עוד יש אח"מזה לגיטימי ביום שתראו סתם נוהגים בפורענות וחותכים רמזורים בלי אח"מ בפנים אז תבואו להתלונן.

אלו נהגים מקצועיים שעברו הכשרה של נהיגה מבצעית לא איזה ערס שפעם ראשונה נוהג על סופרב אחריי שנים שנהג בפיאט אונו

מנוע 1000 סמ"ק.

על מנת שהיה קשה יותר להוריד הנשיא.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם
כל אחד מאלו שהזכרת - עם כל הכבוד הרב כלפיהם - אינם נשיא ארה"ב.

אגב בהחלט ייתכן שבעיני עצמם הם חשובים יותר מנשיא ארה"ב.

יוחאי - היו למכוניות שעקפו אותך איזשהי בעיה באורות מאחור? הבהובים משהו! זה לא שינוי מבנה? רק חסר להם BULLBAR מקדימה.

מה לעשות שבישראל אין דמות בכירה יותר מראש הממשלה? ויש מספיק ארגונים ואנשים שמאוד רוצים לחסל אותם.

אני גם בספק גדול שהאח"מ בשיירה כזאת מתחיל לתת להם הוראות , זה לא רכב שרד בודד שהוא יושב ליד הנהג.

יצא לכם לראות את השיירות האלו מקרוב? בג'יפים האלו יושב מאחורי השמשה האחורית המושחרת סוכן שב"כ עם 0.5 קאליבר.

אל תערבבו בין זה לבין סתם ח"כ סוג ז' שמאחר למסיבת גן של הבת שלו.

(גם מסוקים צבאיים הם לרשותם , אבל רק ל-3 האלו רה"מ , רמטכ"ל ושר הביטחון)

פורסם
"שימוש מידתי" זה:

1. נסיעה בניגוד לחוקי התנועה רק כאשר ישנו צורך בכך, לדוגמא כאשר האח"מ ברכב. להמנע מנסיעה בניגוד לחוקי התנועה כאשר השיירה נוסעת למוסך לתחזוקה שוטפת, למשל.

2. לא לפגוע ברכבים או באזרחים אלא אם כן אין ברירה אחרת.

3. להמנע מסיכונים שעלולים לפגוע בשיירה עצמה או באנשים שבה.

1.לא רלוונטי , מטעמי ביטחון השיירה צריכה תמיד להראות שהיא עם האח"מ על מנת שלא יוכלו לאתר דפוסי פעילות כלשהם.

2.זה ברור מאליו , אני לא חושב שהם רוצים או מנסים לפגוע במישהו בכוונה בשום צורה ואופן.

3.אותו הדבר כמו 2.

פורסם

נראה לי מאוד לא נעים לשבת במושב אחורי של אוטו שנוסע בצורה כזו, גם אם זו A6

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

זו אודי A8L, אל תדאג, נעים מאוד. הזכרת לי את הפרסומת העתיקה למרצדס W140

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בקיצור כולכם קשקשנים ומי שלא עבר קורסים של נהיגה מבצעית לא יבין מה ולמה.

יש סיבה טובה מאוד לצורת הנהיגה הזו וגם סיבה עוד יותר טובה שיש שני רכבים, לא על כל דבר צריך להתלונן כמו איזו זקנה בת 90,שחררו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
בקיצור כולכם קשקשנים ומי שלא עבר קורסים של נהיגה מבצעית לא יבין מה ולמה.

יש סיבה טובה מאוד לצורת הנהיגה הזו וגם סיבה עוד יותר טובה שיש שני רכבים, לא על כל דבר צריך להתלונן כמו איזו זקנה בת 90,שחררו.

הבנת יוחאי - תפסיק כבר יא זקנה.

אגב אני מפנה את אותם הדברים גם כלפי עצמי, ממש מנייארות של זקנה.

צודק אריק סי. אני לא מבין כלום בענייני נהיגה מבצעית מפני שאני אזרח.

ויש לי אמון מלא בכל החברים הללו שהם לא מנצלים לרעה את זכויותיהם מתוקף תפקידם.

לא נולדתי אתמול.

בזאת אני משחרר.

בברכה, וברוח טובה

• תוכן חדש...