Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי היום אלפא 147, ידנית. רכב מפנק מאוד, אך דורש פינוק. בעקבות כך שמאסתי בכניסה למסוכים (כל כניסה למוסך משילה ממני אלפי שקלים) ובמיוחד לאור בעיה בפיצוץ צינור מים לתוך המנוע (המנוע לא שוהת את המים הם נוזלים החוצה, אך התיקון דורש ראש מנוע שזה בערך במחיר הרכב) ובעקבות כך פשוט מחסיר מים בצורה היסטרית (בערך ליטר ל50 ק"מ!)

אני מאסתי בכניסה למוסכים ועד שלא יהיה לי באמת כיס עמוק להחזיק אלפא ישנה אני אשאיר אותה בצד. לא מוכר אותה.

אני מחפש רכב חדש, כנראה שאעשה איזו שהיא תכנית מימון כזו או אחרת.

אני מאוד מתלבט בין מאזדה 2 החדשה לבין שאר הרכביםב קטגוריה הזו שאין לי עדיפות לאף אחד מהם.

המליצו לי על הפאביה החדשה (האוטומטית), איביזה וחברותיהם.

אך משהו במאזדה 2 החדשה מאוד קוסם לי. כמובן שקודם אבצע נסיעת מבחן.

מה דעתכם על מאזדה 2 החדשה (הדגם המפואר ביותר)?

מה דעתכם על הפאביה החדשה (הדגם המפואר ביותר + גג פנורמי)?

מה דעתכם על ניו-דרייב? חברת המימון.

ולאלו שקראו על החלק של האלפא.

אני סטודנט שמסיים את התואר עוד חצי שנה (קצת פחות). כשאסיים את הלימודים והמשכורת תעלה (אני עצמאי) אז אוכל גם לפנק את האלפא פה ושם ולהחזיר אותה למצב תקין של נסיעה ללא חשש (למרות שגם כרגע היא נוסעת וממש לא רע).

תודה!

גיא

פורסם

אני רכשתי מאזדה 3 במימון ואני אישית לא ממליץ על כל סוכנויות המימון למיניהן.

בהתחלה הייתי מאוד נלהב מכל הניו דרייבים למיניהם וכו', עד שחבר שלי שרכש גם הוא רכב במימון מלא, הסביר לי את הטריק והפנה אותי לבנק לאומי, שבעצם נתנו לי תנאים הרבה יותר טובים ובלי שום מתווך באמצע.

מה שסוכנות המימון שהזכת עושה ,זה בעצם לקחת ממך את כל המסמכים ולגייס עבורך מהבנק את ההלוואה.

ברגע שהם ביצעו את הכול, הם מזמינים לך את הרכב אבל "דוחפים" לך עוד כל מיני דברים שעולים לך כסף.

לדוגמא : בקפיטל הציעו לי "להתקין מערכת מולטימדיה" כי במאזדה 3 "אין מולטימדיה" וכולנו יודעים שכן יש ושהיא באה ככה מהמפעל, עם המולטימדיה.

כמו כן,הם דרשו ממני גם להתקין מיגונים,דבר שהיבואן נתן לי בעת הזמנת הרכב בלי שום בעיה ! ובלי שום תוספת.

הם ביקשו 10,000 ש"ח על כל התוספות הללו בזמן שאני הזמנתי את אותו הרכב,בהנחה וגם קיבלתי מימון מלא בריבית מאוד נמוכה,קרוב לאפס.

אם אתה רוצה,אשמח להפנות אותך לבנקאי המאוד חביב שטיפל בי בבנק לאומי. הוא היה הרבה יותר הוגן, ישיר וענייני מכל סוכנויות הטרייד-אין שמנסות לעשות מאיתנו כספומט ומשחקות משחק על אלו, שאינם מבינים בעניינים הללו.

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

לאחר פגישה עם ניו-דרייב עלתה בראי המחשבה שעולה בעקבות קריאת הפוסט שלך. כך שאתה מאוד מחזק את הטענה שלי.

היועץ שם אמר יל שאני מקבל מערכת מולטימדיה, מיגון וחיישני רוורס. אמרתי לו שהוא יכול להגיד את זה לכל אדם אחר בכדור הארץ חוץ ממני. כל כך הרבה פעמים עברתי על המפרט של מאזדה 2 וחברותיה שבהן חשקתי, כך שאני יודע שהתשלום אליהם לא באמת כולל את זה.

הוא די גימגם כשאמרתי את זה.

אני אשמח שתפנה אותי לבנקאי שעשה את זה.

האם זה חייב אותך לפתוח חשבון בלאומי?

ולגבי התנאים אנחנו מדברים על הלוואת בלום שמחולקת ל-2 הלוואות בעצם? אחת שהיא תשלום בעוד 3 שנים ואחת שהיא תשלום במשך ה-3 שנים?

פורסם

תוכל לקחת הלואה בכל בנק, כמובן בחר את זה שהתנאים בו יהיו הטובים ביותר.

התאמת הלואה היא עניין אישי, כאשר אתה פונה לסניף הצטייד בכל המידע הנדרש - היקף ההלואה הנדרש, מחיר הרכב, מידע על הכנסותיך, הוצאותיך והתחייבויותיך (תלושי שכר\שומה שנתית ודפי חשבון בנק), בטוחות נוספות שיש לך. תוכל גם לעמת את הבנקים זה מול זה כדי לנסות לשפר את ההצעות.

יש דבר שעליך להזהר ממנו, והוא כל מיני "הלואות בזק" - אלה בדרך כלל יקרות מאד, והזהר מאד אם אתה מתכוון לקחת כזו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...