Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ישלי סיטרואן C1 שנת 2013, לאוטו אין שריטות שום דבר שנראה לעין והצבע נראה מצוין. חשבתי לעשות ווקס + פלסטלינה בשביל לשמור על הצבע ולעשות את האוטו מבריק מה אתם אומרים? הייתי במקום של שטיפת מכוניות הוא אמר שפוליש באמת לא צריך והציע לי וקס+ פלסטינה+ שטיפה ב200 ש"ח( השטיפה לבד עולה 70 אז בלי זה בערך 130) מה אתם אומרים? כדאי?

ועוד שאלה, יש את העיגולי מזגן ברכב עכשיו הפלסטיקים נשלפים בצבע אפור, חשבתי לצבוע אותם בספריי לצביעת פלסטיק או בספריי אקרילי לרכב.. מה אתם אומרים?

פורסם

פלסטלינה ווקס אלו פעולות מאוד פשוטות שהייתי מציע לך לבצע לבד,אבל אם אין לך חשק,תשאל לפחות איזה ווקס,למרות שכניראה ישימו לך זול,כלומר לא יחזיק להרבה זמן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה זה הרבה זמן? חצי שנה?שנה?חודש? וחוץ מלא להחזיק הרבה זמן זה יכול להזיק? או שפחות לפי איכות זה נשמר יותר זמן?

ומה אתה אומר לגבי צביעת הפלסטיקים?

פורסם

כניראה חודשיים גג.

ווקס לא עושה נזק

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לצביעת הפלסטיקים הייתי משתמש בPLASTI DIP , תקרא עליו בפורום.

לגבי ווקס ופלסטלינה, לא צריך להיות מדען טילים כדי לעשות את זה, אבל כן אפשר לגרום נזק, אם אתה לא נהנה מעצם היישום והטיפול ברכב, הייתי ממליץ שתלך למכון כלשהו, אבל אם זה מהווה בשבילך גם סוג של הנאה, תעשה את זה לבד אחרי שתקרא קצת ותראה סרטונים. ווקס קארנובה איכותי יחזיק כמה חודשים, אבל ווקס סינטטי יחזיק יותר.

כמובן שאיכות הווקס משפיעה על הזמן שהוא יחזיק על הרכב. יש גם אוטמי צבע, לא רק ווקס.

אישית אני אוהב אוטם סיננטי ומעליו ווקס קארנובה, הווקס הוא יותר למראה מאשר להגנה עצמה (במקרה שלי).

ב200 שקל תוכל לקנות ווקס\אוטם ופלסטלינה טובים, אבל תצטרך לשטוף טוב את הרכב לפני, ועוד לקנות מגבות לניגוב, כך שזה לא מסתכם רק בזה. בהצלחה, ואם אתה בוחר במכון, תבדוק שהוא רציני ולא יעשה נזק בזמן היישום\ שטיפה לא איכותית.

פורסם

1. אין שום סיבה לצבוע פלסטיק של רכב חדש בפלסטידיפ. אולי אם שטפת אותו בחומצה את השנתיים ומשהו שהוא על הכביש. יש חומרים לשמירה על פלסטיק שמחזיקים כמה שבועות ויש אוטמים שמחזיקים הרבה יותר ופלסטיק נשאר במראה ובמרקם הטבעי שלו.

2. וקס קרנובה איכותי מגן לא פחות טוב ולפעמים אפילו יותר טוב מאוטמים סינטטיים. הוא נותן בד"כ מראה יפה יותר אבל החיסרון שהוא פחות עמיד. כדי להתגבר על זה יש וקסים היברידיים שהם בעיקרון אוטמים עם תוספת של קרנובה, והם מחזיקים לא פחות (ואפילו יותר) מכל אוטם שאני מכיר ונותנים מראה טוב יותר.

3. וקס מעל אוטם לא יחזיק הרבה זמן. לפי דעתי בזבוז. אם כבר אז יש גלייזים שמשתלבים לא רע עם אוטמים מסויימים ואז אפשר לשפר את המראה של הרכב בלי וקס

4. בקיצור - חאלס שטויות. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?584848-%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%96-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%A8%D7%A6%D7%99%D7%AA%D7%9D-%D7%9C%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%95%D7%9C%D7%90-%D7%94%D7%A2%D7%96%D7%AA%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9C%D7%91%D7%93

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

1-הבחור רוצה את זה סתם ליופי, אין פה עניין של שמירה על פלסטיק. הבנת הנקרא.

2.לא אמרתי אחרת.

3.כבר טענתי שזה רק ליופי, אני אישית עושה זאת לפעמים סתם על מנת לשלב חומרים.

4.זו כבר הפעם ה100 שפירסמת לינק לאשכול שלך (שבאמת עושה פה סדר בבלאגן וחבל שאנשים מדלגים על נעוצים, אולי כדאי לעשות סדר בנעוצים וכך לא ידלגו עליהם?).

פורסם
4. זה הכוונה. יותר צפיות בשרשור אולי ישכנעו את הבוס להוריד את כל הנעוצים

מחזק, זה ממש לא ידידותי לדפדף חצי דף. (אחת הסיבות שאני כותב פה פחות)

אולי באמת שמישהו ייקח את זה לתשומת ליבו ויעשה משהו בנידון.

• תוכן חדש...