Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים בהונדה ג'אז 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עושה לי רעשים משני סוגים:

1. לאחרונה (ימים אחרונים) התחלתי לשמוע צליל שנשמע קצת כמו רעש של דיסק שנשרט בזמן סיבוב. הרעש לא חזק במיוחד ולא קבוע. לא הצלחתי לזהות מה גורם לו להתחיל ומה מפסיק אותו. התחיל לי אחרי דקת נסיעה (אבל בפעם אחרת לא), הופיע שוב באמצע נסיעה וחזר כשלחצתי על הבלם (רק פעם אחת). הרעש מופיע לפרק זמן קצר (כמה שניות) ומפסיק מעצמו.

2. הרעש השני לא מטריד בכלל אבל קצת מציק. נשמע שיש חלק(ים?) שלא יושב טוב וקצת רוקד ואני לא מוצא אותו. אני מאמין שאני לא היחיד שנתקל ברעש המציק הזה מבין בעלי ההונדה ג'אז. למישהו יש פתרון?

ברור שהרעש הראשון הוא שמטריד אותי כרגע. האם מישהו יכול להעריך (לזהות?) במה מדובר על פי ההסבר שנתתי פה?

תודה מראש לעונים.

פורסם (נערך)

הרעש שאתה שומע בפניות "דיסק נשרט", אני כמעט בטוח שזה הנאבה של הגלגל.

תבדוק אם אתה שומע את זה כל פעם שאתה מטה את ההגה קצת לאחד מהכיוונים, ושים לב לאיזה כיוון זה היה.

העצה שלי, תרים את הרכב על הג'ק הפשוט של האוטו בצד שאתה שומע את החיכוך ותנסה לנדנד את הגלגל, הגלגל אמור להיות יציב ולא לזוז.

אם זה לא ככה אז זה הנאבה.

עריכה אחרונה על ידי bla92

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

• תוכן חדש...