Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחיל לחשוב על פתיחת עסק בתחום הנ"ל. אשמח לדעת מה אתם חושבים על חנויות טבע בוטיק, שמשלבות בתוכן תבלינים, קפה, גבינות, יין, שוקולד, קטניות, חליטות, פיצוחים וכו׳ וכו׳... האם יש בפורום מישהו בעל חנות כזו או מכיר מישהו עם חנות בסגנון שיכול להמליץ אם שווה להתחיל? מה בערך מחזור חודשי, עלויות סחורה, מאיפה בדר"כ קונים סחורה, איזה חברות מייבאות לארץ את המוצרים האלה?

כל מידע יכול לעזור.

אשמח לתשובות ענייניות.

פורסם

אם אתה לא מבין בזה כלום לא הייתי בכלל חושב על זה.

אם אתה רוצה ללמוד לך תעבוד אצל מישהו ותתחיל להבין את הנושא מהשטח ולא בהתכתבות.

פורסם

אם יש לך כסף להשקיע בעסק, וראש לזה ומוכנות להפסיד כסף ולא תמיד להרוויח לך על זה.

אתה צריך למצוא מקום שאין את מה שאתה מתאר ומקום יחסית לא קטן עלויות של עובדים,שכירות ארנונה חשמל ועוד.

אני באופן אישי,

הייתי הולך קודם על יעוץ עסקי ותוכנית עסקית לפני שהולך על זה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם (נערך)

לפתוח חנות עם אלפי פריטים זה מתכון מעולה לפשיטת עור אם אינך מגיע מהתחום או מאחזקת חנות.

ובטח שמדובר תוספי מזון וכאלו שהמחיר הממוצע של פריט הוא עשרות שקלים ומעלה.

מספיק שסגרת את הבאסטה (חו"ח) ויצאת בשן ועין ללא חובות אך נשארו לך 1000 פריטים זה עשרות אלפי שקלים שתקועים לך בתוך קופסאות שבקרוב יפוג תוקפן.

וזה סביר להניח רק במקרה הטוב.

מהכרות שלי עם 2 חנויות בסגנון שנסגרו ההפסדים נאמדו במיליונים.

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...