Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב יד שניה עם רדיו דיסק אלפיין דגם "cde-9871ehi"

הבעיה שאני צריך יציאת USB\AUX .. משהו שאוכל לשמוע את שירי מהפלאפון

האם לשדרג או שיש קומבינה כל שהי שאוכל לעשות זאת עם הדגם הזה ? כי חבל לוותר על האיכות של אלפיין אחרי הכל ... (או שאני טועה והיום כל פיוניר זול כבר איכותי יותר מהדגם היישן הזה?)

תודה

פורסם

תבדוק אם יש לך חיבור מאחורה שתואם למתאם KCE-236B או שאולי KCE-237B.

יכול להיות שזה יעבוד וייצר לך כניסת AUX. לא בטוח ב-100%.

פורסם

בדיוק חיפשתי הרגע באיביי משהו שאולי ימיר לי CD ל AUX ... מצאתי את הנ"ל :

http://www.ebay.com/itm/3-5MM-Aux-Cable-Alpine-KCE-236B-CDE-9885-9887-9871-9873-CDA-9852-9856-9883-/291643685182?hash=item43e751793e:g:pYcAAOSwT5tWHffc

האם המוצר הזה יעשה את העבודה ? הדגם המדוייק שרשום על הרדיו דיסק הוא "

cde-9871ehi"

פורסם

ממה שהצלחתי להבין, ה-EHI בסוף זה במסגרת איזושהי חבילה שנמכרה יחד עם רמקולים של JBL ואין הבדל ממשי מאשר הדגם ללא סיומת האותיות הזאת. בהתאם, כנראה שאכן מדובר בכבל KCE-236B שמתאים.

בשביל הפחות מ-20 שקל שעולה הכבל נראה לי שווה לנסות. שים לב שצריך לשנות הגדרה במכשיר כדי להפעיל את ה-AUX.

• תוכן חדש...