Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה תקין?

היום פתחתי את מכסה מילוי השמן תוך כדי שהמנוע עובד

והצמדתי את היד הרגשתי לחץ אוויר חזק יוצא משם כל הזמן

זה אמור להיות ככה? או שלא אמורים להרגיש לחץ אוויר (וחם יחסית) חזק שיוצא ממכסה פקק שמן כשהוא פתוח?

דבר נוסף - בדקתי שמן במדיד אחרי נסיעה של 5 דקות, והיו לי בועות קטנות של אוויר על המדיד

פתחתי גם פקק שמן, אין טחינה או סימנים כאלה, אבל גם שם, כשמסתכלים בפנים יש בועות קטנות

מה זה אומר?

מאזדה לאנטיס 2002

אני כבר מוכר כאן משאלות קודמות ובעיקר מחרדות קודמות :-)

תודה

פורסם

בעיקרון הכנסת אוויר למערכת שלא אמור להיות , לדעתי לא יהיה נזק , מנוע זה מערכת סגורה שיונק אוויר (מחושב) מצד הפילטר והמצערת ומזריק דלק מהמזרקים , לא אמור להיכנס אוויר בשום צורה אחרת , לכן שפתחת נהיה וואקום .

פורסם

אז יכול להיות שגרמתי נזק כשפתחתי את הפקק שמן כשהמנוע עובד?

זה כן תקין כשפתחתי הרגשתי לחץ אוויר בעוצמה כמו של מייבש שיער (חלש) שנמשך כל עוד הפקק היה פתוח ?

לא היה וואקום, ההיפך, יצא אוויר כלפי חוץ

פורסם
אז יכול להיות שגרמתי נזק כשפתחתי את הפקק שמן כשהמנוע עובד?

זה כן תקין כשפתחתי הרגשתי לחץ אוויר בעוצמה כמו של מייבש שיער (חלש) שנמשך כל עוד הפקק היה פתוח ?

לא היה וואקום, ההיפך, יצא אוויר כלפי חוץ

טעות כתיבה שלי , התכוונתי שהסרת את הוואקום ויצא אוויר משם , אצלי באיביזה במידה פותחים את הפקק שהמנוע עובד

נדלקת נורת תקלה , אין נזק ובמידה והיה לכמה שניות ולא נפל לשם שוב דבר , סוגר את הפקק וסע לשלום .

פורסם

תודה

אבל השאלה העיקרית שלי היתה האם יש כאן משהו לא תקין , שיוצא לחץ אוויר מתוך פקק מילוי השמן

כאשר המנוע פועל, זה מעיד על איזו בעיה?

ולגבי הבועות הקטנות שאני רואה על מדיד השמן, מה הבעיה, אם יש כזאת?

תודה

פורסם

הלחץ אוויר שאתה מרגיש תקין, אבל עד רמה מסויימת.

האוויר שאתה מרגיש זה גזים שהמנוע מייצר במהלך הפעולה, במהלך הדחיסה מעט קומפרסיה עוברת את טבעות הבוכנה ויורדת כלפי מעטה, על מנת שלא יווצר לחץ בבית הארכובה, קיים הנשם במנוע שמחזיר את הגזים שברחו אל סעפת היניקה, שוב זה תקין עד רמה מסויימת אפילו במנוע חדש יש נפילת לחץ מזערית, ככל שהמנוע נשחק כך כמות הגזים שבורחים עולה. אם זה ברמה גבוה אז כנראה שהמנוע עייף.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...