Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קטאנה Kaneie forge T10 מקוסטמת


השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עוד מכירה חדה מבית פיקה-



חרב חצי קאסטום Kaneie forge (הריהוט ומה שמסביב בבחירה אישית, הלהב מקביל לאחד הדגמים מסדרת ה menkyo שמשווקות באירופה. הייצור פרטני בבאצ'ים קטנים, לא סדרתי)

 

 

להב רחב בגיאומטריה מסורתית, ניקו ("בשר" על הלהב) כמו שצריך, קונבקס עם צורת "גרעין תפוח" ללהב, לא שטוח כמו רוב החרבות המוצעות היום, נועד לאימוני שליפה וטכניקה- וגם חיתוך פרקטי של מטרות בינוניות ואפילו כבדות.

אורך החלק החותך בלהב 75 ס"מ

פלדת T10, חישול ידני לחלוטין, שום שלב לא במכונה.

חיסום דיפרנציאלי (חימר וכו'), האמון אמיתי

פוליש אבנים מלא לחלוטין (האדורי), המון פעילות בקו המעבר, פה התמונות כבר מדברות בעד עצמן.

הטסוקה כרוכה במשי, כל הפיטינגים בעבודת יד, עשוים מפליז מצופה כסף באיכות גבוהה (plating כסף, לא כרום או ניקל).

תינתן עם שרוול נשיאה ושמן לטיפול. מיותר לציין שהחרב חדה (מאוד...), לא ימכר לאף אחד מתחת לגיל 18, ורצוי גם לא מתחת ל 21.

מחיר- 6750 ש"ח.

 

 

יצירת קשר דרך ה"פ, או במייל [הכינוי שלי] שטרודל ג'ימייל נקודה קום

 

 

"מה נסגר איתך? כל שניה אתה קונה ומוכר?"

בתכלס, זו הייתה אמורה להיות חרב האימונים שלי. החלטתי להשתמש באחת זולה יותר שברשותי, ואת התקציב מזו לפנות לכיוון עתיקות. בעתיד שיתאפשר לי כנראה אקנה אחת דומה שוב לשימוש.

אם יש חשש לגבי האיכות או הרמה של מה שמוצע פה, תינתן לכם מצידי התחייבות בכתב. התברכתי/קוללתי בפדנטיות מטורללת בתחום ואני לא מתפשר אפילו במעט במה שנכנס לביתי או מה שאעביר לאחרים.

 



DSC_0023.JPGDSC_0024.JPGDSC_0025.JPGDSC_0026.JPGFULLSZ.jpg



 

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
×
×
  • תוכן חדש...