Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח אם זה שייך לפה אבל בכל מקרה:

יש מצב שאני יכול למכר ג'אנטים/גלגלים שלמים שיש לי ואין לי שימוש בהם? עד עכשיו כל מי ששאלתי נתנו לי תשובות מאד מגוונת ואני לא ממש יודע מי צודק.

כעקרון יש לי 3 ג'אנטים שהשאירו לי בחצר כ"מתנה" מהדייר הקודם פה, ואולי 4 ג'אנטים של הרכב שלי (יש לי שרייד, ואני רוצה להחליף לג'אנטים שלא צריכים טאסות)

תודה!

a fairmount, a fairmont. my kingdom for a 2-door sedan V8 1978 fairmount!

פורסם

מדובר בג'אנטים ברזל?

הם לא שווים הרבה, תנסה למכור לפאנצ'רייה , אתה יכול לנסות למכור ברחבי האינטרנט אבל לא נראה לי שיהיה ביקוש.

Miata ND2

פורסם (נערך)

אני אחדד:

למי אני יכול להביא ג'אנטים/גלגלים כאלה, וכמה אני צפוי לקבל על כל אחד מהם? ואגב, יששםאחדשהא של משאית/מסחרית גדולה. זה משנה משהוא למחיר?

בהנחה שאני לא מתעסק בלמכור אותם אחד-אחד, כי אין לי עדכדי כך כח לזה.

עריכה אחרונה על ידי greendude

a fairmount, a fairmont. my kingdom for a 2-door sedan V8 1978 fairmount!

• תוכן חדש...