Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

למבינים...

הרכב הנ"ל שמור מצב דנדש 190,000ק"מ שווה לתת מחירון?

נא לא להגיב/לצפות באשכול זה בשבת תודה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה המחירון? מה הדרישות שלך מהרכב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

28 אלף, GLI

משפחתית אמינה שלא זוללת.

עריכה אחרונה על ידי IL200

פורסם

לדעתי מוגזם לרכב שהוא תכף בן 10, והק"מ לא כל כך נמוך.

נסה לחפש יונדאי i30.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רוב ה I30 הם מליסניג וק"מ גבוה במחיר 30K-+

(מעוניין להשקיע עד 30)

פורסם

אם אתה סוחר - אל תשלם מחירון. אם אתה קונה כדי להשתמש והמחיר מתאים לתקציבך - זה לא אמור לשנות לך יותר מדי. הנסועה קצת גבוהה מהממוצע, דבר שאולי יעזור לך לנסות להוריד קצת במחיר.

בעקרון יש לי כזאת 2005 שעברה למעלה מ-200000 ק"מ ונוסעת מצויין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מרוב שהרכב במצב שמור רצה הבנאדם מעל המחירון...הוויכוח איתו זה על מחירון.

מצד 1 יש בלאי טבעי.

" 2 נוסע כאילו מהמפעל..

פורסם

תשמע, אני יכול לומר לך בוודאות שהקורולות האלו לא נוסעות כמו מהמפעל , אלא דווקא הישנות יותר שהן יועדו באמת להתעללות.

לדודים שלי יש קורולה 07 מליסיניג, עם יותר מ200 אלף ק"מ אבל היו לה המון בעיות. בתור פאנבוי של טויוטה, אני אומר לך בכנות.

אבל זה לא שחס וחלילה מדובר ברכב לא אמין, ההפך הוא הנכון, אבל גם אצל טויוטה הטכנולוגיה עלתה והאמינות פחתה (לדעתי בלבד).

פורסם

מסקנתי היא שלא כדאי לשלם מחירון

תודה לעוזרים.

פורסם

מסקנתי היא, שמי מחפש ״מציאות״ בחצי מהמחירון, ולא מוכן לשלם ״מחירון״, שמילא משקלל את זה שהאוטו לא חדש, יקבל את מה שמגיע לו.

המחיר במחירון הוא כמו שהוא, כי ברור שהרכב לא חדש ויש בו בלאי.

רוצה אוטו במצב חדש, עם מצבר חדש, צמיגים חדשים, מנוע וגיר ״באחריות״ וכו - פנה ליבואן. קנה אוטו חדש.

קונה משומש? המחירון כבר הפחית את הבלאי וכו.

רוצה אוטו משומש, במצב חדש, ולא מוכן לשלם אפילו מחירון?

עדיף לשלם מעט יותר על אוטו מתוחזק ושמור, מאשר להרגיש ש״לא יצאת פראייר״ ושילמת פחות מהמחירון, על אוטו שבכלל לא שווה להתקרב אליו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אין הצדקה לשלם מחירון על הרכב הזה.

לא הבנתי את הלוגיקה.

שווה לשלם 'מחירון' רק על רכב חדש מהמפעל?

הרי המחירון שעבר הפחתות עם השנים, אמור לייצג איזה בנצ'מארק לרכב משומש במצב טוב.

אישית, הייתי מעדיף לשלם מחירון אפילו יותר ממחירון עבור רכב שמור ומטופל מאשר לקנות רכב במחיר שחיטה, אבל אח"כ לגלות שהרכב שוחט אותי בחזרה.

אז שילמתי 2000 מעל מחירון. וואו. יצאתי פראייר. חליק, אם הרכב משרת אותי נאמנה, ואני לא משחית עליו זמן וכסף בתיקונים - זה היה שווה כל גרוש.

פות"ש - אם הרכב תקין, מטופל, שמור - אל תהסס.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אין בעיה לשלם מחירון אם אתה רוצה לקנות את האוטו הזה. אם הוא במצב מצויין, משתלם לשלם מחירון במקום לשלם 3000-4000 פחות ולאחר מכן לעשות יישור קו באותו סכום או יותר.

אבל צריך לקחת בחשבון שמחירון של הדגם הזה גבוה ובאופן כללי המחיר הזה גבוה לאוטו משפחתי בן 10 שנים עם 200.000 ק"מ, כשמסתכלים על אלטנטיבות אחרות שקיימות בשוק.

פורסם

אני באופן אישי הייתי יורד מטויוטה רק בגלל המחירים המפורזים שלהן.

יש לך רכבים יפנים אמינים כמו אלמרה ומיצובישי לאנסר.

תיכנס ליד2, תוכל למצוא שם לנסרים שנת 2008, עם 100-150 אלף ק"מ בפחות מ30 אלף, עם נתונים כאלה אין שום סיבה שבעולם להתעקש על טויוטה.

• תוכן חדש...