Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוהב מאד את יונדאי טוסון החדש, 2000 סמ"ק.

האם למי מחברי הפורום, יש ניסיון, או מידע מניסיון של אחרים, שרכשו את הרכב, לגבי נקודות תורפה ברכב הזה, שעלי לשקול, בהיבט צריכת דלק ובכלל, לפני שאני מבצע הזמנה?

הרכב ימכר בינואר 2016, בהנחת חבר משמעותית.

האם רכישת הטוסון החדש (2000 סמ"ק), נחשבת לקניה טובה?

פורסם

ברוך הבא לפורום!

הטוסון הוא ממש חדש בארץ, ואני בספק אם יש כבר גולשים כאן שיכולים לתת חוות דעת. גם לגבי צריכת הדלק אין עוד נתוני אמת (אפילו לא של מבחן דרכים של כתב רכב)

אם לשפוט לפי ההסטוריה של היצרן - צריכת הדלק לא תהיה פורצת דרך מבחינת חסכון, קרי סביב ה-10 ק"מ לליטר או קצת פחות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני יתן ברשותך חווד אישי בעיניי האבזור של הרכב לוקה בחסר הרכב מבפנים די "עירום" נהיגה די כפית , במנוע 2.0 מרגישים כוח שממש חסר בגרסאת ה1.6 שאני ממש לא בעד להתקרב. צריכת דלק? אין לי נתוניים פיזיים אבל בהחלט מהיכרות עם יונדאי אני מעריך 1-11 . ממליץ בחום לקחת בחשבון את עניין פנים הרכב כי בעיניי הוא משעמם. מוזמן להתרשם באולמות התצוגה ואף לבקש נסיעת מבחן,אאל תקשיב לקשקושי הנציגים כי מטרתם למכור. המון בהצלחה

פורסם (נערך)

מנוע ה-2.0 ליטר בטוסון זהה לזה שב-ix35 הישן. כלומר צריכת הדלק תהייה כמעט זהה.

המנוע מיושן יחסית ורועש.

גם האיבזור דל. צריך לזכור שהטוסון קיבל 5 כוכבי בטיחות הודות למערכות מסויימות שכרגע לא נכללות במפרט של הטוסון בארץ.

ככל הנראה במהלך 2016 יגיע לארץ דגם ה-1.6 טורבו ברמות איבזור גבוהות יותר(כנראה לא יכלל במבצע חבר). אם יש לך סבלנות תמתין לדגם הנ"ל.

אישית אני חושב שיונדאי עשו טעות טקטית שלא התחילו לייבא את הדגמים המפוארים.

דרך אגב, בחו"ל דגם ה-1.6 הרגיל בכלל לא נמכר.

http://www.auto.co.il/index.html#/articles/32632

על פי חוות דעת מחו"ל הטוסון מוצלח מאוד, בעיקר הדגם של ה'1.6 טורבו, שכאמור, כרגע לא נמכר בארץ. יש הטוענים שהוא מוצלח יותר מה-cx5.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
  • תוכן חדש...